Forum Kuchnia Wino
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wino w palmtopie

11.06.02, 16:19
    Czy ktoś z Was korzysta z winiarskiego oprogramowania w palmtopie? Jak się
    sprawdza, które polecacie, czy są jakieś freeware?
    M.
    Obserwuj wątek
      • Gość: GiorgioP Re: Wino w palmtopie IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 11.06.02, 18:52
        Z tego co wiem, to jeden z moich przyjaciol ma w Palmtopie baze danych z WS.
        Jednak oprogramowanie do sciagania i aktualizowania danych zbudowal sam. Nie
        znam sie na tym, natomiast on doskonale. Niestety nic wiecej nie wiem.

Polecam strone z linkami winiarskimi, ktora podalem w odpowiednim watku. Jeden
        z niestety bardzo licznych tam linkow, prowadzi do strony opisujacych takie
        komercyjne programy. Szczegolow nie znam. Wiem, ze sa programy do prowadzenia
        prywatnej piwnicy, notatek z degustacji, itp. Nie wydaje mi sie to zbyt
        przydatne... no chyba, ze bede kiedys mial w piwnicy pare tysiecy win, to moze.

Pa.
        • miszka44 Re: Wino w palmtopie 12.06.02, 11:18
          Dzięki, popatrzę.
          A co do przydatności takiego ustrojstwa: myślę, że nie trzeba posiadać
          bezkresnej piwnicy, aby z niego korzystać. Chociażby Twoja odpowiedź w
          wątku "Whoiswho" (wielekie dzięki, dziś jeszcze popędzę i nabędę) -teraz to
          muszę przepisać, albo wydrukować. A kartki zwykle giną, poza tym przy
          czterdziestej przestaję nad nimi panować. Często czytając Forum mam ochote
          porobić notatki, żeby w sklepie skorzystać ze światłych rad, ale szukaj potem
          człowieku tych zapisków po notesach, kalendarzach itp. Poza tym ja gadżeciarz
          jestem, kocham takie zabawki ;-) I stąd ten wątek.
          Pozdrówka
          M.
          • Gość: GiorgioP Re: Wino w palmtopie IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 12.06.02, 11:25
            Jesli do tego, to pewnie i programu zadnego nie trzeba...)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka