miszka44 11.06.02, 16:19 Czy ktoś z Was korzysta z winiarskiego oprogramowania w palmtopie? Jak się sprawdza, które polecacie, czy są jakieś freeware? M. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: GiorgioP Re: Wino w palmtopie IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 11.06.02, 18:52 Z tego co wiem, to jeden z moich przyjaciol ma w Palmtopie baze danych z WS. Jednak oprogramowanie do sciagania i aktualizowania danych zbudowal sam. Nie znam sie na tym, natomiast on doskonale. Niestety nic wiecej nie wiem. Polecam strone z linkami winiarskimi, ktora podalem w odpowiednim watku. Jeden z niestety bardzo licznych tam linkow, prowadzi do strony opisujacych takie komercyjne programy. Szczegolow nie znam. Wiem, ze sa programy do prowadzenia prywatnej piwnicy, notatek z degustacji, itp. Nie wydaje mi sie to zbyt przydatne... no chyba, ze bede kiedys mial w piwnicy pare tysiecy win, to moze. Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
miszka44 Re: Wino w palmtopie 12.06.02, 11:18 Dzięki, popatrzę. A co do przydatności takiego ustrojstwa: myślę, że nie trzeba posiadać bezkresnej piwnicy, aby z niego korzystać. Chociażby Twoja odpowiedź w wątku "Whoiswho" (wielekie dzięki, dziś jeszcze popędzę i nabędę) -teraz to muszę przepisać, albo wydrukować. A kartki zwykle giną, poza tym przy czterdziestej przestaję nad nimi panować. Często czytając Forum mam ochote porobić notatki, żeby w sklepie skorzystać ze światłych rad, ale szukaj potem człowieku tych zapisków po notesach, kalendarzach itp. Poza tym ja gadżeciarz jestem, kocham takie zabawki ;-) I stąd ten wątek. Pozdrówka M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GiorgioP Re: Wino w palmtopie IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 12.06.02, 11:25 Jesli do tego, to pewnie i programu zadnego nie trzeba...))) Odpowiedz Link Zgłoś