Forum Kuchnia Wino
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Szafy do Wina???

IP: 193.29.205.* 23.03.05, 10:40
    Witam.
    Mam pytanie...gdzie można kupić szafe do wina (wyłaczając EUROCAVE), o
    podobnych parametrach?
    pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • sstar tu-> 23.03.05, 10:58
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=18&w=11493945&v=2&s=0
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=18&w=17286281&v=2&s=0
        Pozdrawiam
        star
        ps wyszukiwarka nie gryzie choc bywa slepa

• Gość: kacper Re: tu-> IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.05, 11:00
          slyszalem ze takie szafy mozna kupic w fimie La Passion ,moze trzeba tam
          zadzwonic
          • Gość: Nie LPdP !!! Nie pomagajcie pracownikom La Passion du Prix! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 12:22
            Pyta Was pracownik LPdP - niejaki "saint". Pensję odbiera za swoją pracę od
            LPdP. Dlaczego zamiast ruszyć głową planuje zarobić pieniądze na Waszej wiedzy?
            Odpowiedź jest prosta: cała działalność LPdP opiera się na wiedzy na temat win
            zdobytej przez innych importerów, na "podkradaniu" producentów i "wkręcaniu"
            się na ich miejsce w kartach win. Podobnie jest z szafami do wina. Mają kłopoty
            ze sprzedażą Eurocave, bo ceny na nie ustalili nierealne i teraz przy pomocy
            forum będą próbowali poszukać dobrego produktu by przejąć import szaf tańszych
            ale już obecnych i sprawdzonych na polskim rynku. Skoro można ominąć
            najtrudniejszy i najabrdziej kosztowny etap promocji produktu, to bez
            najmniejszych skrupułów LPdP to zrobi. Etyka prowadzenia biznesu w tej firmie
            nie istnieje.
            • Gość: saint Re: Nie pomagajcie pracownikom La Passion du Prix IP: 193.29.205.* 23.03.05, 13:43
              Przedstawiłbyś się.
              A poza tem doskonale rozumiem twoje argumenty i jestem tego samego zdania,
              tylko nie zycze sobie bys opluwał mnie publicznie chłopaku/dziewczyno, sam
              wynalazłem dużo produktów konkurencyjnych dla 'moich' osobistych klientów w
              opcji (zamiast EUROCAVE) ale jak napisał sstar, czasem wyszukiwarka jest
              slepa!!!I chce sprawdzic może cos przeoczyłem.
              Powtarzam nie jestem Lpdv, tylko człowiekem, także mysl 2 razy zanim cos
              napiszesz!
              pozdrawiam
      • Gość: super vesfrosta Re: Szafy do Wina??? IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 02.05.05, 16:32
        Jesli jest pan zainteresowany najlepszymi na rynku światowym szfami do winami
        firmy Vesfrosta to proszę o kontakt Robert Wągrodzki tel 0600 859 396
      • jolaa23 Re: Szafy do Wina??? 02.05.05, 16:58
        Witam polecam Vesfrost lider na światowym rynku dystrybutorem jest fastrack SA
        w Warszawie
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka