giorgio_primo 18.09.02, 21:03 Gdzie jestes? Jest pewien pomysl "mesko-winiarski" do obgadania... poza tym Ruinard (dobrze to napisalem?) czeka na toast! PS. Nie wiem czy masz moj tel. wiec kontakt: www.enoteca.poznan.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gaga Re: Alchemik? IP: *.27-151.libero.it 19.09.02, 10:01 Prosze, prosze, pomysly mesko-winiarskie... A to macho man! Na marginesie, podoba mi sie wnetrze sklepu, jesli kiedys bede w Poznaniu, to Cie odwiedze. Wrozka - nie feministka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: docg www IP: 212.160.147.* 19.09.02, 11:43 no proszę, jest strona www! Wnętrze fakt, ładne, ale podejrzewam, że to takie tam sobie zdjęcie, a nie Enoteca T.B. W każdym razie jest gustowny stołeczek do zdejmowania win z górnej półki, co jest bardzo dobrym pomysłem, szczególnie, jeśli zatrudni się zgrabną ekspedientkę - sprzedaż z górnych półek może znacząco wzrosnąć :)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
winoman Re: www 19.09.02, 11:56 Mogę potwierdzić, że zdjęcie rzeczywiście przedstawia wnętrze Enoteki T.B. ! A górna półka? Na tym zdjęciu jej nie widać, górna półka jest dość nisko :-)), za to w komfortowych warunkach!! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: docg Re: www IP: 212.160.147.* 19.09.02, 12:53 a to rzeczywiście szatański pomysł, żeby wina z dolnej półki umieścić na górnej półce + dodać stołeczek i zgrabną ekspedientkę! GP jest geniuszem marketingu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: www IP: *.pool80116.interbusiness.it 19.09.02, 15:48 Ekspedientki na zdjeciu nie widac, ale wolalabym ekspedienta z czarujacym usmiechem i czarujacego wiedza (moze do tego potrzebny jest Alchemik?) Pozdrawiam, Wrozka - zdecydowanie nie feministka Odpowiedz Link Zgłoś
winoman Re: www 19.09.02, 15:59 Ekspedientki nie ma, w kazdym razie nie widzialem, natomiast sam Giorgio P jest i do tego usmiechniety, natomiast czy to jest usmiech czarujacy, to raczej nie ja powinienem oceniac :-)) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
hania_76 Ja jestem za zgrabnym ekspedientem 24.09.02, 10:55 Gość portalu: docg napisał(a): > a to rzeczywiście szatański pomysł, żeby wina z dolnej półki umieścić na górnej > > półce + dodać stołeczek i zgrabną ekspedientkę! GP jest geniuszem marketingu! To dopiero bedzie sukces rynkowy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alchemik Re: Alchemik? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 20.09.02, 15:55 Sorry ale właśnie wczoraj wróciłem z nieplanowanej podróży. Wracając do domu odwiedzę Cię. pzdr Alchemik Odpowiedz Link Zgłoś
hania_76 Do Giorgio P 24.09.02, 10:54 Giorgio, fantastyczny wystroj sklepu (przynajmniej na zdjeciu w serwisie)! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś