Gość: gucio IP: *.globalconnect.pl 28.07.08, 23:07 Hej.Co sadzicie o tym sklepie internetowym ? Ostatnio zainteresowaly mnie u nich pozycje raczej kiepsko dostepne u konkurencji . Warto u nich robic zakupy ? Pozdro ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mglx Re: dekander.pl - opinie ? IP: *.218.148.112.telsat.wroc.pl 03.08.08, 18:08 Solida firma, solidna oferta, są rabaty....polecam !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peyotl Re: dekander.pl - opinie ? IP: *.adsl.inetia.pl 04.08.08, 00:40 DECANTER PS. umówiliście się na ten niewinny dialog?? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbojnik Re: uups! IP: *.globalconnect.pl 04.08.08, 19:02 No literka mi sie pierdyknela nie ta ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyta881 Re: dekander.pl - opinie ? IP: *.eranet.pl 04.08.08, 20:36 Guciu, zbojniku... i pod jakimi tam jeszcze nickami pisujesz - nie zakładaj kolejnych tematów, zaśmiecając Forum. Wystarczyło skorzystać z wyszuliwarki, a na pewno znalazłbyś tematy Cię interesujące... od wyboru win na randkę po rekomendacje sklepów internetowych... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbojnik Re: dekander.pl - opinie ? IP: *.globalconnect.pl 04.08.08, 22:27 No przepraszam - juz nie bede tu smiecil.No faktycznie w nickach to jakos staly nie jestem, ale za to w uczuciach owszem ;-).Czyz to nie zacna cecha ?;)Juz raczej w najblizszym czasie nie bede Was zadreczal, nawet jako zbojnik, pozdrawiam ! ps - no chyba , ze sie rozmysle ...:) Odpowiedz Link Zgłoś