Forum Kuchnia Wino
ZMIEŃ
    IP: *.crowley.pl 10.10.03, 12:52
    Witam

Czy oferta Vinariusa jest gdzieś dostępna we Wrocławiu ? A dokładnie gdzie
    można kupić Pezillac 2001 w tym prastarym piastowskim grodzie?

pozdr
    Obserwuj wątek
      • Gość: paniowca Re: vinarius IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.10.03, 15:13
        Część oferty Vinariusa pojawia się w Vinotece na ul.Rzeźniczej (pasaż Hotelu
        Dorint) tylko nie napisałeś, o którego Pezillaca chodzi.
      • panowca Re: vinarius 10.10.03, 15:29
        Z tego co wiem to tylko my mamy Vinariusa we Wrocławiu ale ostatnio na półkach
        jest niewiele a raczej zamawiamy konkretne wina pod konkretnych klientów
        W tej chwili mamy Pezilla Tuille, Chateau Viranel Rose, Pouillu Fume, Chablis
        Grossota ale u nas jak w starym dobrym żydowskim geszefcie zamawiasz i masz za
        dwa dnui sprowadzone.
        pozdrawiam i zapraszam
        • panowca Pouilly Fume oczywiście 10.10.03, 15:31
          panowca napisał:

> Z tego co wiem to tylko my mamy Vinariusa we Wrocławiu ale ostatnio na
          półkach
          > jest niewiele a raczej zamawiamy konkretne wina pod konkretnych klientów
          > W tej chwili mamy Pezilla Tuille, Chateau Viranel Rose, Pouillu Fume, Chablis
          > Grossota ale u nas jak w starym dobrym żydowskim geszefcie zamawiasz i masz
          za
          > dwa dnui sprowadzone.
          > pozdrawiam i zapraszam

Pouilly Fume oczywiście przepraszam ma nową klawiaturę ale ma nowe małe
          klawiutki i się jeszcze nie przyzwyczaiłem
          • Gość: voovoo Re: Pouilly Fume oczywiście IP: *.crowley.pl 13.10.03, 15:03
            Dzięki. Szukam takich 2 win, ale jak znam ceny w vinotece to raczej ciężo
            będzie...
            Pezillac 2001 A.O.C. Cotes du Roussillon
            Domaine Saint Blaise "La Crosse" 2000 VdP

Można liczyć na zamówienie ?
            • Gość: panowca Re: Pouilly Fume oczywiście IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.10.03, 15:59

> Pezillac 2001 A.O.C. Cotes du Roussillon - 36,-
              > Domaine Saint Blaise "La Crosse" 2000 VdP - 37,-

"CO ty wiesz o cenach w Vinotece?" jak mawiał popkultowy aktor
              ZAmawiać???

• Gość: voovoo Re: Pouilly Fume oczywiście IP: *.crowley.pl 14.10.03, 09:57
                Gość portalu: panowca napisał(a):

>
                > > Pezillac 2001 A.O.C. Cotes du Roussillon - 36,-
                > > Domaine Saint Blaise "La Crosse" 2000 VdP - 37,-
                >
                > "CO ty wiesz o cenach w Vinotece?" jak mawiał popkultowy aktor
                > ZAmawiać???
                >
                > Tak, poproszę.
      • Gość: panowca niezalogow Re: vinarius do v v IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.10.03, 13:37
        mam już te wina zapraszam
        jest chateau Pennautieur, Pezillac czerwony cotes de Roussillon i Domaine St.
        Blaise
      • Gość: adaho Re: vinarius IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.03, 23:48
        We wrocławiu - starym piastowskim , potem czeskim , potem niemieckim , austro
        węgierskim , pruskim , a na koniec znowu polskim mieście można kupic wina
        Vinariusa w Vinotece na ul Rzeżniczej - można spytać pana Grzegorza - tel
        (071) 781-5520 . Jak nie ma to zamówi . Z tym , że Pezzillac 2001 się sprzedał
        cały i teraz mamy rocznik 2002 . Ta winnica ma równe roczniki , tak , że nie
        różnią się one zbytnio .
        Pozdrawiam
      • Gość: panowca star IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.10.03, 10:25
        właśnie przyjechał Montus i Madiran dla cię z rozpędu wziąłem jeszcze viranela
        futs i zwykłedo i domaine St. Blaise że nie wspomnę i Pezilla Tuille ale to na
        specjalne życzenie
        voovoo odkurzam tego pezzillaca dla ciebie codziennie i wytrwale własciwie do
        mozrr go sprzedam bo została mi jedna butelka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka