Gość: voovoo IP: *.crowley.pl 10.10.03, 12:52 Witam Czy oferta Vinariusa jest gdzieś dostępna we Wrocławiu ? A dokładnie gdzie można kupić Pezillac 2001 w tym prastarym piastowskim grodzie? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: paniowca Re: vinarius IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.10.03, 15:13 Część oferty Vinariusa pojawia się w Vinotece na ul.Rzeźniczej (pasaż Hotelu Dorint) tylko nie napisałeś, o którego Pezillaca chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
panowca Re: vinarius 10.10.03, 15:29 Z tego co wiem to tylko my mamy Vinariusa we Wrocławiu ale ostatnio na półkach jest niewiele a raczej zamawiamy konkretne wina pod konkretnych klientów W tej chwili mamy Pezilla Tuille, Chateau Viranel Rose, Pouillu Fume, Chablis Grossota ale u nas jak w starym dobrym żydowskim geszefcie zamawiasz i masz za dwa dnui sprowadzone. pozdrawiam i zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
panowca Pouilly Fume oczywiście 10.10.03, 15:31 panowca napisał: > Z tego co wiem to tylko my mamy Vinariusa we Wrocławiu ale ostatnio na półkach > jest niewiele a raczej zamawiamy konkretne wina pod konkretnych klientów > W tej chwili mamy Pezilla Tuille, Chateau Viranel Rose, Pouillu Fume, Chablis > Grossota ale u nas jak w starym dobrym żydowskim geszefcie zamawiasz i masz za > dwa dnui sprowadzone. > pozdrawiam i zapraszam Pouilly Fume oczywiście przepraszam ma nową klawiaturę ale ma nowe małe klawiutki i się jeszcze nie przyzwyczaiłem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: voovoo Re: Pouilly Fume oczywiście IP: *.crowley.pl 13.10.03, 15:03 Dzięki. Szukam takich 2 win, ale jak znam ceny w vinotece to raczej ciężo będzie... Pezillac 2001 A.O.C. Cotes du Roussillon Domaine Saint Blaise "La Crosse" 2000 VdP Można liczyć na zamówienie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panowca Re: Pouilly Fume oczywiście IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.10.03, 15:59 > Pezillac 2001 A.O.C. Cotes du Roussillon - 36,- > Domaine Saint Blaise "La Crosse" 2000 VdP - 37,- "CO ty wiesz o cenach w Vinotece?" jak mawiał popkultowy aktor ZAmawiać??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: voovoo Re: Pouilly Fume oczywiście IP: *.crowley.pl 14.10.03, 09:57 Gość portalu: panowca napisał(a): > > > Pezillac 2001 A.O.C. Cotes du Roussillon - 36,- > > Domaine Saint Blaise "La Crosse" 2000 VdP - 37,- > > "CO ty wiesz o cenach w Vinotece?" jak mawiał popkultowy aktor > ZAmawiać??? > > Tak, poproszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panowca niezalogow Re: vinarius do v v IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.10.03, 13:37 mam już te wina zapraszam jest chateau Pennautieur, Pezillac czerwony cotes de Roussillon i Domaine St. Blaise Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adaho Re: vinarius IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.03, 23:48 We wrocławiu - starym piastowskim , potem czeskim , potem niemieckim , austro węgierskim , pruskim , a na koniec znowu polskim mieście można kupic wina Vinariusa w Vinotece na ul Rzeżniczej - można spytać pana Grzegorza - tel (071) 781-5520 . Jak nie ma to zamówi . Z tym , że Pezzillac 2001 się sprzedał cały i teraz mamy rocznik 2002 . Ta winnica ma równe roczniki , tak , że nie różnią się one zbytnio . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panowca star IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.10.03, 10:25 właśnie przyjechał Montus i Madiran dla cię z rozpędu wziąłem jeszcze viranela futs i zwykłedo i domaine St. Blaise że nie wspomnę i Pezilla Tuille ale to na specjalne życzenie voovoo odkurzam tego pezzillaca dla ciebie codziennie i wytrwale własciwie do mozrr go sprzedam bo została mi jedna butelka Odpowiedz Link Zgłoś