Gość: Zoltan Re: Sklep z winem Warszawa IP: *.chello.pl 01.09.10, 15:06 Witam. Ja zaryzykowałem i kupiłem wino przez internet. Ceny są przystępne, a wino itak chciałem wypić z dziewczyną w domu. W sumie nie żałuję, zapłaciłem tyle ile chciałem, dostałem to, co chciałem. Nie bardzo znam się na winach, więc szukałem miejsca gdzie będzie największy wybór jak na mój niewielki budżet. Wybór był trudny - takich stron jest wiele i przybywa ich coraz więcej. Zdecydowałem się na vinexus.pl. Niewiem jak z innymi sklepami online, ale ten mnie nie zawiódł. Wino doszło dobrze zapakowane i w miarę szybko. Polecam zakupy wina przez internet. Pozdrawiam, Zolt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Sklep z winem Warszawa IP: *.warszawa.vectranet.pl 14.09.10, 20:27 www.zacnewina.pl Proponuję zajrzeć na Kabaty do sklepu. Importer wina, więc ceny przystępne i mają nagrodzone pozycję w cenie około 40 zł. Telefonicznie też można zamówić. Polecam Pegos Claros za 38 zł, który był nagrodzony w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pit Re: Sklep z winem Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.10, 20:25 Tak, tak, importerem jest ale jednoosobowa firma Ardi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WB Re: Sklep z winem Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.10, 22:30 Ardi to złodzieje. Opłaca recenzje. Wina to syf. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pit Re: Sklep z winem Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.10, 15:50 Możliwe, nie neguję, stwierdzam fakt iż "zacne wina" nie są importerem tylko detalistą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M14 Re: Sklep z winem Warszawa IP: *.warszawa.vectranet.pl 19.11.10, 23:41 no i tu się szanowny Pan/Pani myli. a co do oszustwa Ardi, no, pozostawię to bez komentarza, jakieś dowody czy tylko pomówienia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Winoman Re: Sklep z winem Warszawa IP: *.ip.netia.com.pl 18.09.10, 15:05 Najlepszy sklep z winem jaki mógł bym ci polecić to WINE HOUSE w Arkadii. Sklep należy do sieci Centrum Wina i posiada największy wybór wina w Polsce. Jeśli zostaniesz stałym klientem dostaniesz kartę rabatową a co miesiąc promocję na wybrany asortyment. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fun Re: Sklep z winem Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.10, 13:05 Od września działa Winiarnia Kotłownia, na Żoliborzu, ul. Suzina 8, włoskie wina od małych producentów, jest sklep i restauracja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Sklep z winem Warszawa IP: *.chello.pl 09.10.10, 19:24 Winezja.pl na Wołoskiej 5 (w Taurusie). Prowadzą też sklep internetowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorka Re: Sklep z winem Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.10, 13:58 Na winezji.pl kiedyś kupiłam przez internet zestaw startowy. Nie jestem ekspertem w temacie winiarstwa, więc na gotowy zestaw 6 butelek win wytrawnych z różnych krajów. Przy okazji andrzejek chyba skuszę się na to ponownie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jammajka Re: Sklep z winem Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.10, 13:52 Zestawy są rzeczywiście ciekawą propozycją na przykład na większe rodzinne przyjęcia czy spotkania z przyjaciółmi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Sklep z winem Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.10, 09:07 Znajoma korzystała z oferty tego sklepu przy swoim weselu - zaproponowali jej gotowy zestaw win. To bardzo ciekawy pomysł, tym bardziej, że przed ślubem jest bardzo dużo do załatwienia, a odpada nam bieganie po winiarniach i samodzielny wybór win. Odpowiedz Link Zgłoś
taste-of-italy Re: Sklep z winem Warszawa 09.11.10, 20:18 Polecam www.magiadelvino.pl takiej jakości w takiej cenie nigdzie nie kupisz.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
taste-of-italy Re: Sklep z winem Warszawa 09.11.10, 20:26 Po podaniu hasła tymon13 każdy dostanie promocyjne ceny na wszystkie wina dostępne na www.magiadelvino.pl. Przypominam że jest to sklep bezpośredniego importera win włoskich.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek wino w Ristorante San Lorenzo IP: *.adsl.inetia.pl 22.11.10, 11:14 Ja zawsze kupuję wino przy okazji kolacji w Ristorante San Lorenzo. restauracja posiada bogato wyposażoną winotekę, maja ponad stoo gatunków win z całych Włoch, niektóre sprowadzane wyłącznie przez nich a obsluga jest kompetentna jak rzadko gdzie i mozna liczyć na fachowe doradztwo. mysle ze w winotece mozna kupic wino nawet jak sie nie jest gosciem restauracji (winoteka jest w osobnym pomieszczeniu). Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Sklep z winem Warszawa IP: *.182.76.99.nat.umts.dynamic.eranet.pl 16.05.11, 12:10 A może importer? Sprzedają też w detalu i można negocjować ceny przy większym zamówieniu: www.importwin.eu/about.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cava Re: Sklep z winem Warszawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.11, 12:42 najlepszy (najtańszy) sklepik jest na grochowie,(spory wybór, również win kiepskich) to winko kosztuje 28 pln www.dolinawin.pl/index.php?products=product&prod_id=593 i nie reklamuje tego sklepu, po prostu widzę i porównuje z innymi sklepami, czasem zdarza sie kupic tam reservy z nowego swiata ponizej 20pln, widocznie mają marże 20%-30% a nie 50%-100% jak to stało sie tradycją w sklepach "specjalistycznych" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: winoman Re: Sklep z winem Warszawa IP: *.146.240.229.nat.umts.dynamic.eranet.pl 17.05.11, 12:13 Spróbuj www.importwin.eu , chyba najlepsze ceny w Warszawie. Znajomy opowidał, że mogą ściągnąć nawet coś na zamówienie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: winoman Re: Sklep z winem Warszawa IP: *.146.154.180.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.05.11, 12:35 spróbuj Tajfun Wine Importer, albo jakoś tak. Co prawda mają tylko północne Włochy, ale ceny rewelka w porównaniu do wine barów. Wygoogluj sobie, bo adresu nie pamiętam, chyba gdzieś na woli, znajomy dał kontakt i dogadałem się na dowóz gratis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Winelovers Re: Sklep z winem Warszawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.14, 15:00 Dzień dobry, mamy profesjonalne sklepy z winem na ul. Wilczej 8-centrum Warszawa i na Grupy AK Północ (Dolny Mokotów). Wina tylko z własnego importu, wiec ceny zdecydowanie atrakcyjne, ponad 300 butelek z 15 krajów do wyboru ( niespotykana w Polsce Rumunia, Armenia, USA, Francja, Włochy, Portugalia ,Hiszpania..itd). Do tego, profesjonalny personel pracowników pozytywnie zakręconych na punkcie wina. Liczne promocje m.in. 20% zniżki w sobotę, 15% w poniedziałek, -na cały asortyment. Gentlemean Day w środę i Ladies Day w czwartek z 15 % zniżkami na wina czerwone i białe. Serdecznie zapraszamy do sklepów WINELOVERS. Odpowiedz Link Zgłoś
klarasonstein Re: Sklep z winem Warszawa 31.01.25, 15:11 świetny sklep z online z winem to vinoandmore.pl najlepsze włoskie wina! Odpowiedz Link Zgłoś