Dodaj do ulubionych

Przelewy do Polski - 2 firmy

20.02.12, 19:15
Cześć.

Na początku zastrzegam, że to nie jest żadna reklama.

Czy ktoś z was robił kiedyś przelewy do Polski przez firmy hifx.co.uk lub rationalfx.co.uk?

Na ich stronach wszystko wygląda super, kursy lepsze niż w moim lokalnym kantorze w PL, nie ma opłat(poza 9GBP/przelew w hifx.co.uk) ale jakoś ich oferta wydaje mi się zbyt dobra, żeby była prawdziwa. W związku z tym miałbym 2 pytania.

Czy macie jakiekolwiek doświadczenie z takimi firmami? Czy za odbieranie przelewu zagranicznego w Polskim banku coś się płaci?

Z góry dzięki za odpowiedzi. :)
Obserwuj wątek
    • kawa_i poprawka w adresach 20.02.12, 19:33
      sorry, miało być:

www.hifx.co.uk
      www.rationalfx.com

i dodatkowo znalazłem
      www.ukforex.co.uk
      • Gość: kog0t87 Re: poprawka w adresach IP: 192.95.47.* 12.04.13, 09:23
        To jest firma Xedpay jak wszedlem z tlumaczenia polskiego. Kurs nie tak wysoki jak mieli. Opłaca się wysyłac przez Funcik.co.uk tam kurs wyzszy niż w Easysend gdzie mam konto. Wczoraj sie zarejestrowałem. Opłata za 0.99piii zajrzyjcie tam funcik.co.uk
        • Gość: gosciaran Re: poprawka w adresach IP: *.ipredator.se 16.04.13, 13:49
          Dobry maja kurs . Wiekszych sum nie wysylalem nigdy. U mnie sie chwala ludziska ze po 3000 wysylaja i wiecej . Ja nie wiem jak to ludzie robia, ale i sciema na pewno tez. Funcik przekroczy 5 zl wogule w tym roku....??
          • Gość: Loyd banks Re: poprawka w adresach IP: *.solidonetworks.com 17.04.13, 14:13
            cos ci link nie odsyla www.funcik.co.uk
            Wysoki kurs ,jak na forexie. Dobrze dobrze, widze ze prowadzi to firma 1MM co ma Sami Swoi. Coraz wiecej ofert na rynku u nich, przez Facebooka mozna przelac tez kasiore slyszeliście?
    • Gość: Magda Re: Przelewy do Polski - 2 firmy IP: *.dynamic.chello.pl 13.10.12, 20:19
      Ja przesyłam przez trejdoo.com koszt przelewu to tylko 2GBP, ekspresowo wypłacaja do banków w Polsce bez zadnych opłat, bezpieczne, bo firma zarejestrowana w Polsce, do tej pory robilam to przez bank, bardzo drogo (25GBP)i przelew trwał dluugo, polecam trejdoo.com
      • yelokinimod Re: Przelewy do Polski - 2 firmy 29.10.12, 13:51
        Trejdoo.com nie ma szans na brytyjskim rynku jesli chodzi o przelewy do Polski,za niski kurs i wysokie oplaty,nie sadze ze zdolaja zblizyc sie blisko do firm typu Sami Swoi, England.pl czy Minutka.co.uk To nie ta liga Sorry.
        • Gość: Darek Re: Przelewy do Polski - 2 firmy IP: *.zone12.bethere.co.uk 19.02.13, 12:40
          Sugeruje zajrzec na witryne firmy www.easysend.pl

Pierwszy przelew dostajesz darmowy, kazdy kolejny to koszt 2GBP bez wzgledu na kwote. Kurs z tego co obserwuje najwyzszy w UK.

Pozdrawiam Darek
          • Gość: desperado Re: Przelewy do Polski - 2 firmy IP: *.icpnet.pl 05.07.13, 15:38
            Chciałem sprawdzić jak wyglądają przelewy na stronie tego easy, ale wcale nie są takie łatwe...
            Kurs nawet niezły, bo taki sam jak na Ferpay, ale nie ma żadnego kalkulatora na stronie głównej, informacji o opłatach. Szkoda mi czasu na szukanie tego po Waszej stronie. Jak ktoś chce szybko i łatwo przelać kasę do Polski to polecam wyżej wymieniony serwis ferpay.com/
        • Gość: Patryk Re: Przelewy do Polski - 2 firmy IP: *.ip.netia.com.pl 30.07.13, 08:33
          Polecam Transfer24.eu korzystam od bardzo dawna. Opłata przy przelewie do 50 funtów jedyne 0,95 funta.
          Dlaczego z nich korzystam? Bo co miesiąc mam do opłacenia kilka rachunków i wydaje mi się to najtańszym rozwiązaniem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka