Dodaj do ulubionych

Piraci z Wysp w potrzasku!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.08, 22:37
Ja bym nie zapłacił, choć mnie to nie dotyczy bo nigdy nie korzysałem z p2p, które jest jedną wielką ściągarką wirusów. Zawsze lekcewazyłem wszystkie kruki i inne windykacje, po realnym zastanowieniu się, że tak naprawdę nie mają żadnych możliwości mnie zastraszyć. Jakby naprawdę byli w stanie procesowo uzyskać te pare tysięcy funtów odszkodowania to by się nie zadowalali marnymi piećuset. Jak straszą to znaczy, że niewiele więcej mogą. barking dog doesn't bite:)))Acha i jeszcze produkują takie informacje dla prasy, żeby zastraszanie lepiej działało. "Większość zapłaciła" orly?
Obserwuj wątek
    • acid.jazz Re: Piraci z Wysp w potrzasku! 22.10.08, 23:13
      Ten artykuł to bzdury i propaganda na zamówienie.

>"Straty producentów idą w miliardy funtów"
      Jak zwykle marna propaganda zakładająca, że jak ktoś nie będzie ściągał z netu,
      to kupi w sklepie. Kompletna bzdura, producenci próbują wciskać badziewie w
      ciemno, większość jest nie warta 10% ceny. Ściągam, sprawdzam, jak mi się
      spodoba i pogram dłużej, to kupuję oryginał, ale to się zdarza rzadko, bo jak
      pisałem większość to chłam do wywalenia po pół godzinie. Jak nie będzie można
      ściągać, to sprzedaż wzrośnie minimalnie, większość po prostu przestanie grać w
      te kiepskie nowości. Pieprzenie o miliardowych stratach, to jest wkurzające.
      >"Wszystko wskazuje na to, że ściganie piratów jest zyskownym interesem"
      To ciekawy trop.
      >"Nad jedną grą pracujemy około trzech lat. Ściągnięcie jej z sieci trwa kilka
      minut. To jest jak kradzież z półki w sklepie - rozkłada ręce Przemysław Marmul."
      Pan rzecznik chyba coś wypił.
    • Gość: UkQC Re: Piraci z Wysp w potrzasku! IP: *.mia.three.co.uk 22.10.08, 23:17
      Hmm. Zastanawia mnie czy w tym przypadku pobierając nielegalny plik z internetu
      za pośrednictwem tzw płatnych serwerów ( RS,MU, MF) można także spodziewać się
      kary?
      Czy to ciągle p2p ?
    • Gość: seth Pocałujta w d... wójta IP: *.ntlworld.ie 22.10.08, 23:24
      W potrzasku to będą, jak ich skażą sądy, neoliberalne śmiecie. A na to nie ma
      szans.
      Ludzie, nie dajcie się zastraszyć bandytom z GW-na!
    • Gość: gosc USA Piraci z Wysp w potrzasku! IP: *.itt.com 23.10.08, 01:09
      zyskowny interes dla prawnikow bo przyjechalo tyle Polakow ktorzy
      kradna z sieci gry i oprogramowanie.Polak to zlodziej, zlodziej to
      Polak, synonim zlodzieja to wiadomo....
    • Gość: szpiegostwo Piraci z Wysp w potrzasku! IP: *.aster.pl 23.10.08, 06:54
      A czy za naruszanie naszej prywatności firmy nie powinny trafić do sądu ? Czy takie szpiegowanie jest legalne ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka