Dodaj do ulubionych

DZIEŃ STUTROLLA!

15.05.13, 17:00
Szanowni Państwo!
Mam zaszczyt ogłosić dzień 15 V 2013 roku dniem stutrolla.
Dziś bowiem doliczyliśmy się setnego wcielenia rufusa.
Nikt nie obstawił prawidłowo, niestety. Najbliższa była Paszczakówna 13 maja. I Turzyca 17 V - ta ostatnia jednak ułatwiła sobie nieco sprawę, obstawiając trzy datysmile
Gratulujemy przenikliwości i wyczucia! Brawo, polać im! Hurra!!!!
Obserwuj wątek
    • verdana lista rufusów 15.05.13, 17:02
      Przekazuje listę rufusów, dla ewentualnej weryfikacji:
      1. rufus-7b
      2. rufus-1a
      3. rufus-1aa
      4. rufus-1ab
      5. weranda-1
      6. weranda-2
      7. weranda-3
      8. weranda-4
      9. werandella
      10. weranda-5
      11. weranda-6
      12. weranda-7
      13. weranda-8
      14. weranda-9
      15. weranda-10
      16. weranda-11
      17. weranda-12
      18. weranda-13
      19. weranda-14
      20. weranda-15
      21. weranda-16
      22. weranda-17
      23. weranda-18
      24. weranda-19
      25. weranda-21
      26. rufus-51
      27. rufus-52
      28. rufus-53
      29. rufus-54
      30. rufus-55
      31. rufus-56
      32. rudus-57
      33. rufus-59
      34. rufus-60
      35. rufus-61
      36. rufus-62
      37. rufus-63
      38. rufus-64
      39. rufus-65
      40. rufus 69
      41. rufus-66
      42. rufus -67
      43. rufus-68
      44. rufus -100
      45. mozepolak
      46. mały polak
      47. veranda-1
      48. veranda-2
      49. veranda-3
      50. veranda-4
      • 1zorro-bis Re: lista rufusów 15.05.13, 17:09
        o kurcze.....big_grin
        Zaniemowilem.smirk
        • verdana Re: lista rufusów 15.05.13, 17:23
          Już rozumiesz, dlaczego nie odpowiadamy? To jest lista ostatnich rufusów, przedtem mieliśmy pierwszych 50-ciu.
          • 1zorro-bis Re: lista rufusów 15.05.13, 17:31
            HORROR!big_grin
            Ma facet zdrowie....big_grinbig_grinsmirk
            verdana napisała:

> Już rozumiesz, dlaczego nie odpowiadamy? To jest lista ostatnich rufusów, przed
            > tem mieliśmy pierwszych 50-ciu.
        • jhbsk Re: lista rufusów 15.05.13, 18:34
          1zorro-bis napisał:

> o kurcze.....big_grin
          > Zaniemowilem

To to już wszystko jasne.
    • mary_ann Re: DZIEŃ STUTROLLA! 15.05.13, 17:12
      Gratuluję Paszczakównie, choć w kwestii obstawienia trzech dat składam protest wyborczy. I pomyśleć, że sama obstawiłam ostatecznie 19 maja, a następnie bałam się, że to za wcześniesmile)))

Uważam, że należy mi się drugie miejsce, ale ostatecznie zadowolę się trzecim.

verdana napisała:

> Szanowni Państwo!
      > Mam zaszczyt ogłosić dzień 15 V 2013 roku dniem stutrolla.
      > Dziś bowiem doliczyliśmy się setnego wcielenia rufusa.
      > Nikt nie obstawił prawidłowo, niestety. Najbliższa była Paszczakówna 13 maja. I
      > Turzyca 17 V - ta ostatnia jednak ułatwiła sobie nieco sprawę, obstawiając trz
      > y datysmile
      > Gratulujemy przenikliwości i wyczucia! Brawo, polać im! Hurra!!!!
      >
      • verdana Re: DZIEŃ STUTROLLA! 15.05.13, 17:16
        Protest może zostać uznany po skrupulatnym przejrzeniu dokumentów.
        Czcigodne zwyciężczynie!
        Czy wszystkie są ze stolicy, czy też mamy tu mprzsedstawicielki innych aglomeracji i ośrodków?
        Bo chciałabym w ramach nagrody zaprosić na uczczenie do jakiegoś lokalu.
        • verdana Re: DZIEŃ STUTROLLA! 15.05.13, 17:20
          A teraz zupełnie serio. Zastanawiałam sie, czy nie przedłużyć konkursu, ale zostałam zbesztana przez psychologa, który stwierdził, że wykorzystywanie obsesji i choroby psychicznej kogokolwiek, nawet osoby uciążliwej, nie jest moralne. Nie ma zadnych watpliwości, zę Rufus jest człowiekiem psychicznie chorym. Zdrowy nie pisałby wiedząc, ze nikt go nie czyta, kasuję nie zaglądając. To jest albo rodzaj natrectwa, albo obsesji.
          Mam nadzieję, że ktoś się człowiekiem zajmie. Ja nadal będę kasowała bez czytania, nie bedę walczyć z chorym psychicznie. Zgłosze to jednak moderacji, moze zablokują. A jak nie, to niech się bawi, jak mówi przysłowie "Lekarz kazał potakiwać".
          • mary_ann Re: DZIEŃ STUTROLLA! 15.05.13, 17:33
            Zastanów się, czy nie chciałabyś zmienić statusu forum na zamknięte. Wbrew nazwie nie oznacza to zamknięcia, tylko konieczność zaakceptowania przez założyciela każdej nowej kandydatury. Nadal możesz bez ograniczeń przyjmować nowe osoby (wysłanie zgłoszenia naprawdę nie jest naprawdę barierą nie do przebycia), po prostu odsiewasz dzięki temu z automatu osoby bez dorobku gazetowego (a tu mieszczą się tworzone ad hoc avatary).

Forum ma ponad rok, zgłoszenia pewnie nie będą napływać dziesiątkami, a sprawdzenie kandydatury to kwestia minuty. Opłaci się.

Rufus jest niereformowalny i zwyczajnie szkoda Twojego czasu i wysiłku na wycinanie postów (których, jak słusznie zauważyłaś, nikt już nawet nie ogląda).
            • verdana Re: DZIEŃ STUTROLLA! 15.05.13, 17:38
              Być może - jak sie skończą matury, to się zastanowię.
              Wycinanie rufusów nie jest szczególnym problemem, wycinam bez czytania, a forum jest bardzo zdyscyplinowane i grzecznie nie odpowiada. Więc mało on szkodliwy jest, moze nie pozbawiac go zabawy, szkoda chorego człowieka.
              • 1zorro-bis Re: DZIEŃ STUTROLLA! 15.05.13, 17:48
                a czemu on sie uparl akurat na to forum? Czyms go musieliscie zachecic...big_grin
                • mary_ann Re: DZIEŃ STUTROLLA! 15.05.13, 18:08
                  Stara historia. Nie ma co jej tu roztrząsać, bo to właśnie daje Rufusowi niesłychaną satysfakcję.
          • bi_scotti Re: DZIEŃ STUTROLLA! 15.05.13, 17:38
            Czy to ma jakis zwiazek z tzw. Zimna Zoska? To chyba dzis, nie? big_grin
            Gratulacje dla zwyciezczyn z 2 dniowymi poslizgami - bawcie sie dobrze jak sie spotkacie na to oblewanie. Tu moj wklad:
            https://wine.appellationamerica.com/images/reviews/paradise-IceWine-Riesling-04.jpg
    • szarsz Re: DZIEŃ STUTROLLA! 15.05.13, 19:12
      Jak to, juuuuuuuż? koniec zabawy?

Gratulacje dla zwyciężczyń!
    • paszczakowna1 Re: DZIEŃ STUTROLLA! 15.05.13, 19:47
      Juhu! Wiedziałam, że na pracowitość rufusa można liczyć. Ja jedna go doceniłam (no dobra, przeceniłam, ale tylko głupie dwa dni).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka