Dodaj do ulubionych

Paryż tani nocleg

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.04, 22:02
Witam serdecznie... czy ktoś może służyć radą...
W czerwcu wybieram się do Paryża i poszukuję hotelu w przystępnych cenach (taniego) w dobrej lokalizacji (dobre połączenia)... wiem że dużo wymagam;) liczę na waszą pomoc...

pozdr.
StapleS
Obserwuj wątek
    • orchidea27 Re: Paryż tani nocleg 11.05.04, 08:03
      Polecam hotel Formuły 1 w St.Denis. Pokój 3-osobowy około 30 euro. Idealny
      dojazd metrem do centrum i innych miejsc w Paryżu. Nocleg radze zamówić przez
      net www.hotelformule1.com/formule1/index.html
      • Gość: StapleS Re: Paryż tani nocleg IP: 213.134.157.* 11.05.04, 09:41
        wielkie dzięki...
        tą siecią już dawno się interesowałem..

Ale jedna rzecz mnie martei.. KOMUNIKACJA...
        metro z teg co sie orientuje nie kursuje od 23:30... jak wygląda sprawa z
        cenami biletów i taxi??
        dzięki...

pozdr.
        StapleS
      • Gość: DeMan Re: Paryż tani nocleg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.04, 13:36
        Hotel w Paryżu-Saint-marie 40 E,za dwie osoby,prawie samo centrum(ok 10min
        piechotą)w obrębie 5min na pieszo jest pięć stacji metra.Czysty,miła
        obsługa,pokoik nieduży ale łóżko niczego sobie(zresztą ja do Paryża nie
        przyjeżdżałem siedzieć w hotelu)
      • Gość: DeMan Re: Paryż tani nocleg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.04, 13:37

Hotel w Paryżu-Saint-marie 40 E,za dwie osoby,prawie samo centrum(ok 10min
        piechotą)w obrębie 5min na pieszo jest pięć stacji metra.Czysty,miła
        obsługa,pokoik nieduży ale łóżko niczego sobie(zresztą ja do Paryża nie
        przyjeżdżałem siedzieć w hotelu)
        • aseretka Re: Paryż tani nocleg 24.05.04, 14:14
          20 euro od osoby w centrum Paryża, to rewelacyjna cena. Czy mogę prosić o
          dokładniejsze namiary? Saint Marie, to nazwa hotelu? A jakiś dokładniejszy
          adres. Trudno żeby biegać i szukać w obrębie 10 minut i to jeszcze nie wiadomo
          od jakiego miejsca.
          • Gość: Leszek Re: Paryż tani nocleg IP: *.lubin.dialog.net.pl 25.05.04, 09:55
            Jesli chodzi o hotele to ZAWSZE trzeba rezerwowac miejsce, bo ruch trwa caly
            rok i trzeba miec wyjatkowe szczescie, zeby trafic na wolny pokoj do 50 e w
            Paryzu, ja nocowalem na Pigalle, i jest tam kilka hotelikow w granicach 50E,
            lecz dzielnica nie jest ciekawa, na powrót do hotelu w nocy.
            Bardzo polecam Formula1, lub Etap Hotel kilka hotelikow polozonych jest przy
            obwodnicy Paryża (tzw, Peryferyku)do którego dojeżdza prawie każda linia metra.
            polecam poludniowe rejony Paryża, jest super bezpiecznie
            Address : Formula 1
            23, Avenue de la Porte de Chatillon
            75014 PARIS
            FRANCE

Tel : (+33)891705229
            Fax : (+33)158140165

cena za dobe 38 euro za pokoj do trzech osob!!!

linia metra nr. 13, stacja PORTE DE CHATILLON,
            Hotel znajduje się 10 minut od stacji metra, naprzeciwko stacji BP

Jeśli chodzi o metro dziala ono do 00.40 - 1.00 w zaleznosci od lini, pozniej
            jest swietna komunikacja autobusami nocnymi, kursuja one z placu w centrum
            Paryża (Chatelet) w każdym kierunku (tzn.polnoc, poludnie, wschod, zachod)
            Do Porte de Chatilon jedzie bezposrednio autobus nocny, co pol godziny
            bilet jednorazowy na metro/autobus 1.30
            karnet 10 biletów /10euro
            bilet na caly tydzien 14.50 E
            pozdrawiam

ps. jezeli wybierasz sie samochodem i masz miejsce i chcesz kogos zabrac dajc
            znac, doloze do paliwka, moge pomoc, Paryz znam jak wlasna kieszen :)
            zostawiam e-mail eltaco@wp.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka