Dodaj do ulubionych

Witajcie podróżnicy

IP: *.wroclaw.vectranet.pl 25.04.12, 22:11
Mam do Państwa pytanie : )

Jadę z Nicei do Wrocławia samochodem. Mam na to 4 dni przeznaczone. Wyjeżdżam z lotniska w Nicei o godzinie 15. Chcę pokręcić się po Nicei, przejechać przez Monako i dojechać pierwszego dnia do Genui gdzie planuję zatrzymać się na noc. Rano planuję zwiedzić akwarium i tu mi się plan kończy....Po drodze do polski na pewno chcę na jeden dzień zatrzymać się nad jeziorem bodeńskim.... szukam więc ładnego miejsca między jeziorem Bodeńskim a polską. najlepiej w połowie drogi do PL. Jakieś propozycje ??
Obserwuj wątek
    • Gość: pp Re: Witajcie podróżnicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.12, 08:51
      Zależnie od wybranej trasy - Rothenburg ob der Tauber (trochę się nadkłada jadąc A7), Norymberga, albo - przy trasie przez Monachium jest Ratyzbona (Regensburg). Lub np. Bayreuth. Bawaria ma mnóstwo pięknych miejsc.

A jeśli masz dużo czasu, to może pojechać przez Pragę?
    • Gość: majolatanie Re: Witajcie podróżnicy IP: *.grybow.net.pl 29.05.12, 11:00
      www.majolatanie.pl
      Zapraszam do mojej nowo powstalej stronki, moze akurat kazdy z was znajdzie coś ciekawego dla siebie. Wcodzcie klikajcie i latajcie tak tanio jak to jest ttylko możliwe:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka