Gość: minkair IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 13:15 Może ktoś przekraczał granicę albo próbował?? .Dodam,że dowód jest w dobrym stanie, tylko fotka nie za bardzo aktualna. Napiszcie jak jest w praktyce.Dzięki za szybkie odpowiedzi ( PILNE !! ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hejka Re: przekroczenie granicy UE na stary dowód IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 18:44 Dwa tygodnie temu byłam w Czechach ze starym dowodem. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
minkair Re: przekroczenie granicy UE na stary dowód 08.09.04, 09:32 a jakie masz zdjęcie w dowodzie ? W miarę aktualne? Bo mój ukochany młodziutko na nim wygląda:-)) tzn ma dowód wydany dawno temu.Boję się że mogą być problemy.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gacus2 Re: przekroczenie granicy UE na stary dowód 08.09.04, 14:56 Na Teneryfie trochę się celnik dziwił i poprosił o paszport- na to powiedziałem mu po hiszpańsku że jestem obywatelem UE a to jest dowód osobisty.Nie było dalszych pytań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hejka Re: przekroczenie granicy UE na stary dowód IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.04, 17:22 Zdjęcie jest z przed 10 lat ale widocznie młodo wyglądam ;) bo celnik nie miał zastrzeżen. Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!!!!!! NIE MA TAKIEJ OPCJI!!! IP: 80.240.166.* 14.09.04, 10:27 BYŁĄM OSTATNIO W SIERPNIU W GRECJI I NA MAKSA SPRAWDZALI PASZPORTY. NA GRANICY GRECKIEJ KAZALI NAWET WYCHODZIC Z AUTOKARU Z PASZPORTAMI.SPRAWDZAJA I TO OSTRO.NIE RADZE RYZYKOWAC BO BEDZIESZ WRACAŁ NA WŁASNY KOSZT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vakacje Re: NIE MA TAKIEJ OPCJI!!! - sprostowanie IP: 82.154.16.* 14.09.04, 20:28 > BYŁĄM OSTATNIO W SIERPNIU W GRECJI I NA MAKSA SPRAWDZALI PASZPORTY. NA GRANICY > GRECKIEJ KAZALI NAWET WYCHODZIC Z AUTOKARU Z PASZPORTAMI.SPRAWDZAJA I TO > OSTRO.NIE RADZE RYZYKOWAC BO BEDZIESZ WRACAŁ NA WŁASNY KOSZT wariatka, na maksa sprawdzali, czy na reksia? jak pijana bylas i sie zataczalas to sie celnikom nie dziwie... a co do pytania, to po hiszpansku nawet mowic nie trzeba jak sie kanary jedzie, oczywiscie ze dowod wystarczy, celnicy wszystkich krajow unii otrzymali instrukcje z wzorcami naszych polskich (i nie tylko) dokumentow. Wystarczy byc pozytywnie nastawionym do celnika, a w zamian otrzyma sie to samo. Milej podrozy :) Odpowiedz Link Zgłoś