Gość: daniel IP: *.prokom.pl 12.04.05, 14:59 Jaki atlas samochodowy po Europie polecacie???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bah7 Re: Atlas samochodowy! IP: *.port.gdansk.pl 12.04.05, 15:09 Do przejechania przez kraje europejskie wystarczy Atlas sam. Shell'a, a do zwiedzania najlepsze są w/g mnie mapy Michelin'a. bah7 Odpowiedz Link Zgłoś
vojager29 Re: Atlas samochodowy! 12.04.05, 15:11 mam jakis atlas samochodowy chyba z 1980 roku lub cos w tym rodzaju i sluzy mi doskonale czy to jest roznica jaki atlas uzywasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bah7 Re: Atlas samochodowy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 16:17 Jest, drobna - np. w Hiszpanii od tamtego czasu mniej więcej podwoiła się długość dróg i autostrad... bah7 Odpowiedz Link Zgłoś
vojager29 Re: Atlas samochodowy! 13.04.05, 13:35 no tak ale mnie jest to zupelnie obojetne, bo idac za Twoimi radami i dlugo przed nimi, staram sie po nich nie jezdzic jesli nie musze zarty na bok, ale czym "lepszy" atlas tym mniej czytelny i przydatny podczas jazdy, nawet dla siedzacego obok pilota zbyt duzo szczegulow jako suplement, biore ze soba zawsze osobna mapke regionu, ktory mnie interesuje w moim starym atlasie, 90% autostrad bylo juz wowczas planowanych i sa jako takie zaznaczone jest to atlas ADAC-u z 1981 roku, wydany w Szwajcarii, bardzo przejzysty, ktory mozna niemalze czytac podczas jazdy a juz dla mnie historyczny, bo mam tam zaznaczone wszystkie trasy ktorymi jechalem, oj nazbieralo sie tego Odpowiedz Link Zgłoś