martra 23.04.03, 15:21 Witam! Myślę o Bułgarii tego lata. Czy sądzicie, że można samochodem w ciemno, np. do Sozopola czy lepiej coś zarezerwować w biurze podróży? Jaki jest standard kwater prywatnych? Może lepiej do hotelu? Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Darek Re: Bułgaria IP: 217.96.211.* 23.04.03, 20:09 Cześć.Ja też wybieram się w tym kierunku .Wyjeżdżamy dokładnie 30.06 na 14dni myślałem rownież o Sozopolu ale byłem już tam 7lat temu (autokarem).Zdecydowaliśmy się na Carewo.Mamy już rezerwacje u osoby prywatnej załatwialiśmy to u pani która mieszka w Bielsku a męża ma Bułgara.Standart w Bułgari jest taki sobie gdy byłem tych pare lat temu nieodbiegał od naszego. Odpowiedz Link Zgłoś
gunther Re: Bułgaria 25.04.03, 08:45 czy jedziecie sdamochodem przez Rumunię? i bez strachu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stworan Re: Bułgaria IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.04.03, 11:45 też wybieram się w tym roku na przełomie lipca i sierpnia do BUłgarii samochodem i jeśli ktoś ma jakieś doświadczenia w tym temacie to baaaardzo chętnie poczytam o tym na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Bułgaria IP: 217.96.211.* 03.05.03, 16:13 gunther napisał: > czy jedziecie sdamochodem przez Rumunię? i bez strachu? Mamy pewne obawy ale po lekturze tej strony www.ict.pwr.wroc.pl/~vasquez/bulgaria/ www.republika.pl/piastar/obzor_prezentacja.html Jestem pewien ż będzie wszystko OK. Dwa lata temu straszyli mnie co do wyjazdu do Czarnogóry i musze powiedzieć że były to naprawde udane wakacje.Nikt mnie nie okradł,nie płaciłem mandatów,a to czym mnie straszono było potężnie wyolbrzymione. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Bułgaria IP: 217.96.211.* 03.05.03, 16:19 Dodam jeszcze że jadąc przez Rumunie jest mniej Km.Jest tańsze paliwo niema opłat za korzystanie z dróg,niema wiz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maraska Re: Bułgaria IP: *.zr.univ.gda.pl 08.05.03, 10:17 Ja wczoraj wrocilam z Bulgarii i Rumunii, jechalam przez te kraje do i z Grecji. Tez mialama na poczatku troche stracha, jak to bedzie w Rumunii. otoz jest swietnie, calkiem dobre drogi, mili ludzie, niesamowite klimaty, piekne widoki. Tanio! Bardzo sie nam Rumunia podobala. W przeciwienstwie do Bulgarii. Fatalne drogi (musielismy zmieniac kolo i naprawiac felgi) a jeszcze trzeba za to placic. Smieszylo nas zachowanie celnikow (i denerwowalo, bo sie ruszali jak muchy w smole), nasza odprawa skonczyla sie opukiwaniem samochodu:-). Ja sie do Bulgarii na pewno szybko nie wybiore, ale fakt ze nie bylam nad morzem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arni Re: Bułgaria IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.03, 23:38 Polecam południowe wybrzeże Morza Czarnego ,bliżej Turcji / bo cieplej i taniej / - takie miasta jak Sozopol,Primorsko,Achtopol,Carewo, Kiten, Primorsko czy Burgas .Podaję kontakt bezpośrednio do Bułgarii / do Burgas / Facet lubi Polaków , dobrze mówi po polsku i ma "niezłe" ceny noclegów / już od 5 euro za noc! /.Oto kontakt : e-mail : pistour@aabv.bg Polecam , warto skorzystaC ! "arni" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arni Re: Bułgaria IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.03, 23:38 Polecam południowe wybrzeże Morza Czarnego ,bliżej Turcji / bo cieplej i taniej / - takie miasta jak Sozopol,Primorsko,Achtopol,Carewo, Kiten, Primorsko czy Burgas .Podaję kontakt bezpośrednio do Bułgarii / do Burgas / Facet lubi Polaków , dobrze mówi po polsku i ma "niezłe" ceny noclegów / już od 5 euro za noc! /.Oto kontakt : e-mail : pistour@abv.bg Polecam , warto skorzystaC ! "arni" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Bułgaria IP: 80.51.57.* 20.07.03, 00:17 Hello, Wybieram sie w za pare dni do Bułgarii i chciałbym min. zabawić pare dni w Nasebyr. Gdyby ktoś miał namiar na jakis rozsadny hotelik ( najlepiej do 15 € ) albo kwaterkę do z góry dzięki za info na forum. Odpowiedz Link Zgłoś