Gość: sos 06 IP: *.chello.pl 26.05.10, 18:15 Czy ktoś z państwa przebywał w Tigaki na wyspie Kos a konkretnie w hotelu Gaia Village ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaemka Re: gaia village 27.05.10, 22:35 Byłam tam we wrześniu ubiegłego roku. Co Cię interesuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sos 06 Re: gaia village IP: *.chello.pl 27.05.10, 23:08 dzieki za odzew MAM PYTANIE DOTYCZACE POKOJU -CZY SA PRZYPORZADKOWAE ( JEDZIEMY ZE SCANA) NIE CHCEMY UTRAFIC NA TE NAJNIZEJ POLOŻONE(SUTERYNY) JAKIE JEST PODŁOZE W BASENIE -JEDZIEMY Z DZIECIAKAMI A OSTANIO JAK BYLISMY NA CHALKIDIKI NIE DAŁO SIE CHODZIC (SZCEGOLNIE DZIECI) I PYTANIE MOŻE GŁUPIE ALE JAKI JEST ALKOHOL W FORMULE ALL INCLUSIV ( DLA NAS) DZIEKI Z GORY ZA ODPOWIEDZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: gaia village IP: *.chello.pl 28.05.10, 01:28 fakt, najważniejszy alkohol, z dzieckiem :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sos 06 Re: gaia village IP: *.chello.pl 28.05.10, 09:22 wypicie drinka na wczasach nie jest przestępstwem tym bardziej iż prosiłem o merytoryczne wypowiedzi a nie idiotyczne komentarze i pouczenie Zresztą uważam że jeżeli nic nie wiem na dany temat to siedzę cicho i unikam komentarzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: gaia village IP: *.chello.pl 28.05.10, 10:05 a ja uważam, że mogę napisać co chcę, więc... Merytorycznie: możesz się nachlać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaemka Re: gaia village IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.10, 21:57 My też byliśmy ze Scana. Pokoje chyba są przyporządkowane, bo w recepcji czekaliśmy może 3 minuty na klucze. Co jest nie tak z pokojami na parterze? Bo taki właśnie mieliśmy i nie zauważyłam jakichś problemów? Fakt, że ja nie jestem z tych narzekających na wszystko na takim wyjeździe. W basenie (przynajmniej tym mniejszym, bo na większy nie chodziliśmy)są płytki. Jest mały brodzik z naprawdę płytką wodą dla maluchów. Alkoholu nie piję, więc nie bardzo pamiętam opcję all in w tym zakresie. Na pewno była metaxa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sos 06 Re: gaia village IP: *.chello.pl 28.05.10, 22:10 dzięki za info my chcemy pokoje na parterze ale tak aby nasze pociechy mogły spokojne wyjsc a my posiedziec na tarasie ale sa tam tez pokoje (widac na foto) gdzie ten taras jest jakby na pól w ziemi i tego chcielibysmy uniknac Ale jak sa przyporzadkowane to moze byc problem tym bardziej ze lecimy w trzy rodziny Odpowiedz Link Zgłoś