Dodaj do ulubionych

TRIADA SYFFFF..........

IP: 217.153.39.* 15.04.04, 17:45
Ja byłam 2 razy i niestety porażka...
Pierwdzy raz Grecja -totalny niewypał, hotel na zadupiu, jedzenie takie same
każdego dnia a na dodatek panie obsługujące nie podchodzą do poinformowania
klienta poważnie, zupełnie nie profesjonlanie.Zapewniano mnie bowiem, że hotel
Forest Park cieszy się dobrą renomą i będzie gdzie się ruszyć oprócz leżenia
na plaży do której też jest spory kawałek -ale o tym akurat wiedziała
wcześniej więc ok.Wyżywienie katastrofa.
2 raz to Turcja i Triada po raz kolejny bo chciałam przekonać się "na siłę"
moze do tej firmy bo ceny jednak mają niskie.....ale cóż nei pokrywają one
jednak tego za co "niby" się płaci.
Więc hotel Puren -hmm totalny syf - gdzie ludzie zatruwali się jedzeniem
notorycznie.Plus to połozenie względem centrum bo i do plaży az 400 m....
W tym wypadku panie z Nowogrodzkiej też nie były w stanie mnie o tym
poinformować....cóż dla mnie i nie tylko dla mnie z tego co słyszę jakość
usług niestety nie odpowiada i tym niskim co prawda cenom, które oni mają.
Reklamacje też nie pomagają ...proszę nie liczyć na jakikolwiek zwrot
pieniędzy bądż rekompensatę.....
Tak sprawę załatwia Triada.......
Obserwuj wątek
    • Gość: zawiedziony Re: TRIADA SYFFFF.......... IP: 217.153.39.* 15.04.04, 18:00
      Ohhhhh jakbym czytał swoją z nimi wyprawę....
      Co za oszukaństwo.....!
      Turcja z nimi -pomyłka ...kusiła mnie cena i to był błąd -bardzo słabe hotele.
      Mój był kiepski ale i moich znajomych, którzy ze mną lecieli bez uprzedzenia
      przenieśli do innego hotelu na końcu miasta ...haha żeby było śmieszniej 1 km
      do plaży....z małym dzieckiem rocznym
      Czy oni potrafią brać tylko kasę ? Czy panienka, która się u nich ta całą
      Turcją zajumuje,do której dzwoniłem stamtąd z pretensją czasem myśli ? a nie
      jest tylko bezczelna.Aaaa przed połączeniem mnie z nią przełączali mnie 5
      razy...gratulacje -PROFESJONALIŚCI .....CO 1 TO LEPSZY !!!!!!!!
      Odpowiedż na reklamację była nie do przyjęcia.
      Z takimi to do Sądu tylko ....

• Gość: cs HAHAHA co za osiol IP: *.k241.webspeed.dk 15.04.04, 21:07
        Przeciez wlasnie czytasz "swoją z nimi wyprawę" durna palo, sam napisales oba
        posty, nie poznajesz swojego IP ? :O))

A poza tym, jak zaplaciles 500 czy 600 zl, to chyba nie liczyles na Hiltona z
        limo i lokajem, co ? :0))
        • Gość: Imagine Re: HAHAHA co za osiol IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.04, 22:55
          Gratuluję spostrzegawczości :))
      • Gość: Jam Re: TRIADA SYFFFF.......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 16:37
        Prosze! Przestancie narzekac na Triade jesli za wakacje z nimi placicie
        pieniadze, ktore tak naprawde ledwo pokrywaja koszty czarteru w obie strony! To
        chyba logiczne, ze za takie smieszne grosze nie ma co oczekiwac nawet tego, co
        tak pieknie opisane jest w katalogu (no bo przeciez nie napisza "hotel syf,
        jedzienie niedobre, okolica nieciekawa"). Jak chcecie jakosci to wybierajcie
        porzadne firmy i placcie co najmniej 2 razy tyle co w Triadzie (a i tak wpadka
        moze sie zdarzyc). Ja z Triada bylam w zeszlym roku na Krecie i...bylo tak jak
        sie spodziewalam czyli nieciekawie, ale tak naprawde w hotelu tylko spalam (bez
        wyzywienia oczywiscie), a za pieniadze, za ktore w innym biurze dostalabym
        porzadny hotel, wypozyczylam samochod na tydzien, poplynelam na 3 dni na
        Santorini, bylam tez na wyspie Chrissi i Koufonissi i bylo super :-)
      • Gość: Yurek A może tak... IP: *.adsl.ttnet.net.tr 30.04.04, 10:46
        1. Triada nigdy nie miala w Alanii hotelu kilometr od plazy - tam w ogole
        trudno byloby taki znalezc.
        2. Problemy zglasza sie rezydentowi, a nie do biura w Polsce: rezydent = biuro.
        Po to jest wlasnie.
        3. To moze jednak do sądu - tylko, że tam trzeba by się zmierzyć z faktami, a
        nie klawiaturą...
        TSF
        Pozdrawiam

• Gość: robert Re: TRIADA SYFFFF.......... IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 15.04.04, 22:38
      Nie podzielam tej opinii. Bylem z nimi we Wloszech dwa lata temu i powiem ze
      bylo calkiem ok. Warunki moze nie byly eksklusywne ale za 1200 zl z wyzywieniem
      to naprawde trudno oczekiwac hotelu 5 gwiazdkowego.
      • Gość: ROMANA Re: TRIADA SYFFFF.......... IP: *.pool212171.interbusiness.it 17.04.04, 20:56
        Masz racje pokoj w rzymskim hotelu Hussler (5 gwiazdek)w okolicach Placu
        Hiszpanskiego (nocowala w nim miedzy innymi MAdonna) koszuje od 500 EURO w gore
        ZA NOC ZE SNIADANIEM czyli duzo wiecej niz wiekszosc wycieczek

Pozdrawiam
        Romana
        • Gość: ania Re: TRIADA SYFFFF.......... IP: 193.23.63.* 19.04.04, 11:07
          Byłam z Triadą w: Paryżu, Hiszpanii, na Krecie i teraz wybieram się na Rodos.
          Wszystkie wyjazdy były udane, większych zastrzeżeń nie mam. Z drugiej strony,
          nieoszukujmy się zawsze będzie ktoś, czymś rozczarowany. Proponuję lepiej
          czytać oferty i wybierać miejsca z przewodnikiem w ręku (jeżeli chodzi o
          miejscowe rozrywki)może wtedy będzie mniej rozczarowań, a więcej zadowolenia.
    • detroit Re: TRIADA SYFFFF.......... 20.04.04, 14:58
      Byłem rok temu w Turcji z Traidy. Hotel Melani i nie powiem żeby było źle za
      takie pieniądze nie oczekiwałem za wiele. Jedzienie rotacyjne co 3-4 dni to
      samo i im bliżej końca tym gorzej. Ale położenie idealne bardzo blisko plaży,
      Co do hotelu Puren to widziałem jego lokalizaje - tragedia - samo centrum, non
      stop ruch uliczny nie do wytrzymania i daleko do morza. Trzeba być czujnym na
      oferty wycieczek z hotelu bo są dokładnie dwa razy droższe niż na ulicy. A tam
      można spokojnie je kupić. ja skorzystałem u Jolciatour - gość mówił troche po
      polsku i był uczciwy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka