GoĹÄ: Magda IP: *.adsl.inetia.pl 05.07.12, 10:22 Czy ktos wie jak wyglada sytuacja tego biura podróży? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: kasia Re: Sun&fun holidays IP: *.jjs.pl 07.07.12, 11:48 Sama możesz sie dowiedziec. W urzędzie marszałkowskim i krajowym rejestrze długów. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Magda Re: Sun&fun holidays IP: *.adsl.inetia.pl 07.07.12, 12:57 Probowalam Ale nie wiem co i jak Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kasia Re: Sun&fun holidays IP: *.jjs.pl 07.07.12, 15:17 To jak mogłaś próbować skoro nie wiesz, jak się do tego zabrac ? W necie masz wszystko wyjaśnione, krok po kroku. Wiem, że łatwiej jest zadać pytanie na forum, ale powiedzmy sobie szczerze, to nie jest wiarygodne źródło informacji. Zwłaszcza w takiej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ble Re: Sun&fun holidays IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.12, 16:15 a se zobacz to: wizytowka.rzetelnafirma.pl/ReportECR.aspx?Banner=J07OSGYQ jak wierzysz w KRD - firmę od zarabiania kasy Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sisi Re: Sun&fun holidays IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.07.12, 19:44 Ciekawe czemu nie chwali sie tym na stronie. I 10% rabatu dla sierot po SKY Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ble Re: Sun&fun holidays IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.12, 19:49 może nie muszą, zresztą KRD to parodia -selectours miał złoty certyfikat rzetelności nadany przez KRD Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zdezorientowana Re: Sun&fun holidays IP: *.adsl.inetia.pl 10.07.12, 19:24 normalnie? Próbowałam poszukac informacji w internecie. Informacji na temat tego gdzie moge dostac rzetelną informacje na temat biura podróży. To takie dziwne zapytac o to na forum? Po co do cholery sa fora internetowe? Odpowiedz Link Zgłoś