Gość: biedny IP: *.175.153.7.koba.pl 25.07.12, 15:13 Ludzie gdzie te lasty co to każdy pisze na forumach, że tak tanio i tak dobrze bo szukam z tydzień a tu nic. Jak tano to tylko na gruponach a tam wiadomo zapłacisz kasę wetnie i po wakacjach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: K Re: IP: *.icpnet.pl 25.07.12, 15:55 W sezonie nie ma lastów. Na ostatnią chwilę zostaja te hotele, których nikt nie chciał, a ich ceny wcale specjalnie nie spadają. Lasty są w maju, czerwcu. Odpowiedz Link Zgłoś
katowice.23 Re: 25.07.12, 15:59 Wczasy z TUI z Niemiec lub innego biura do Tajlandia lub Singapuru na 14-16 dni z wszytki oplątami sa po 2600zł brutto Dziś sie pokazała Brazylia za 1300zł airitalia w dwie strony( Link poniżej ) .Poniżej link www.fly4free.pl/forum/znaleziska-od-lukasza-rozne-kierunki,11,13486&start=660 Np rejsy z Europy na kanary w tym przelot na 12 dni w all to kwota w sierpniu 1650zł Sa lasty tylko z Niemiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: IP: *.adsl.inetia.pl 25.07.12, 19:40 katowice, te bzdury które wypisujesz na różnych forach , to aż dupę ściska na twoja głupotę, albo interes tak kuleje no pomyśl, nie boli, a czasem pomaga :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halll Re: IP: *.cable.net-inotel.pl 25.07.12, 19:47 Kiedy zostanie wywalony z tego forum ten katowicki spamerr? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: w sky clubie IP: *.internetia.net.pl 25.07.12, 19:54 dla takich cwaniaczków lasty są jedynie jeszcze w Triadzie, Sky Clubie idż i dołacz do innych szukających ( oni juz znaleźli) Egipt All za 999 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nelle76 lasty IP: *.piekary.net 26.07.12, 07:35 lasty??? hahahahaha!!!! oj gdybyś częściej wyjeżdżał wiedziałbyś , że to taki "chłyt łekłamowy". W zeszłym roku, we wrześniu lasty były w tej samej cenie co normalne wyjazdy w katalogowej cenie, a niektóre były nawet droższe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomasz Re: Gdzie te Lasty IP: *.sileman.net.pl 26.07.12, 10:12 hej juz pisałem na innym forum super ludzi masz w jednym biurze w Rudzie Śląskiej specjalistki od last minute www.beckermanntravel.pl dużo znajomych wyjechało z nimi za fajną kasę na super wakacje, napiszcie najlepiej na mail do biura bo pod wyszukiwarkę nie jest wszystko podpięte zostawcie namiary poszukają wam co chcecie, korzystałem nie raz polecam, wiadomo z dnia na dzień musiałem si spakować ale się opłacało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Gdzie te Lasty IP: *.adsl.inetia.pl 27.07.12, 13:22 Na last najlepiej jechać w czerwcu - ja tak zrobiłam i za hotel 4* all w Grecji zapłaciłam poniżej 1500zł. Teraz ten sam hotel kosztuje 2800 . Zawsze szukam 1-2 dni przed wylotem i nigdy się nie nacięłam. Mniej ludzi, super hotele i udany wypoczynek Odpowiedz Link Zgłoś