IP: *.torun.mm.pl 23.01.13, 12:01
Witam,
macie jakieś zdanie na temat tego biura podróży?
Chcę w tym roku wysłać mojego syna na kolonie poraz pierwszy, czy to dobry wybór?
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc111 Re: OK TOURS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.13, 14:04
      Tak to bardzo fajne biuro, opiekunowie na obozach są bardzo oddani swojej pracy :)
      • Gość: Mama Re: OK TOURS IP: *.torun.mm.pl 25.01.13, 17:45
        Dziękuję bardzo za odpowiedź ;)
        • Gość: zainteresowany Re: OK TOURS IP: *.torun.mm.pl 05.02.13, 14:41
          a czy mógłby ktos powiedzieć coś więcej np. na temat wyżywienie, hotelów jakie mają?
          • agent_t Re: OK TOURS 05.02.13, 15:07
            Ja jako wieloletni sprzedaca ich oferty moge ich spokojnie polecić wszystkim rodzicom. Mamy sporo klientów, którzy co roku z nimi wyjeżdzają
          • ew_1971 Re: OK TOURS 15.07.17, 21:11
            Moje dzieci 13 i 16 lat są w tej chwili na obozie w Tleniu (Bory Tucholskie), jutro wracają i chciałam powiedzieć, że są zachwycone a syn powiedział, że chce tam wrócić za rok; na wyżywienie 1 dnia narzekali ale później się poprawiło, syn był z kolegą w pokoju 2-osobowym, córka w pokoju podzielonym na dwa pokoje 2 i 3 osobowy, warunki jak twierdzą dobre, dużo zajęć, czasem nie mieli nawet kiedy zadzwonić, park linowy, dyskoteki, ognisko z kiełbaskami; polecam bo dzieci bardzo zadowolone.
            • ametystowa.pani Re: OK TOURS 16.07.17, 19:13
              Odebrałam dzisiaj córkę. Wróciła bardzo zadowolona. To były jej pierwsze kolonie.
    • skiermax Re: OK TOURS 05.08.14, 18:50
      W tym roku pojechałem na obóz jeździecki i niestety nie mogę powiedzieć, że było pozytywnie. Wychowawczyni naszej grupy była tragiczna! Nakładała kary na nas przykładowo za 3 minutowe spóźnienie (ćwiczenia fizyczne, sprzątaliśmy stołówkę, cisza nocna o 21:30 podczas gdy inne grupy miały pół godziny później). Nie czułem się dobrze na tym obozie. Gdyby nie to, że połowę dnia spędzałem na zajmowaniu się zwierzętami (obóz jeździecki) i że spędzałem czas z innymi ludźmi niż nasza opiekunka podejrzewam, że mój wyjaz skończył by się o wiele szybciej niż zamierzałem. Nie mam pojecia o co chodziło. Opiekunowie innych gróp nie nakładali takich kar ani nie byli tak niesympatyczni. Mimo wszystko i tak się cieszę, że tam pojechałem. Głównie dlatego, że poznałem masę na prawdę ciekawych ludzi. Dlatego też spróbuję szczęścia w przyszłym roku ale już na paintballu. Pozdrawiam.
      • 2mamunia Re: OK TOURS 01.09.14, 13:19
        Mogli rodzice zadzwonić do kierowniczki i naskarżyć na wychowawczynię ;)
    • kaskamaska Re: OK TOURS 09.02.17, 16:31
      a to prawda, że z OK TOURS, przy kodzie rabatowym "OLA" jest zniżka 50 zł?
      • ametystowa.pani Re: OK TOURS 12.02.17, 12:10
        wysyłam w tym roku córkę z ok tours, mam nadzieję,że będzie dobrze. Obawy mam, bo to jej pierwsze kolonie.Generalnie jednak córka nie należy do nieśmiałków, wyrywa się na te kolonie to myślę,że sobie poradzi.
        • Gość: angela Re: OK TOURS IP: *.play-internet.pl 08.03.17, 08:24
          Tak! Byłam jak Pani córka, na poprzednich wakacjach! Myślę, że wróci bardzo zadowolona, tak jak ja:) również byłam z Ok Tours
      • kaskamaska Re: OK TOURS 07.03.17, 18:51
        tak, na "ola" jest taniej
      • Gość: Ania Re: OK TOURS IP: *.play-internet.pl 30.03.17, 19:41
        tak;)
      • Gość: Ania Re: OK TOURS IP: *.play-internet.pl 30.03.17, 19:42
        tak;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka