IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.14, 12:26
ktoś korzystał z wynajmu autokaru z Manifold? słyszałam dobre opinie,a le może ktoś powie coś więcej :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Numbi Re: autokar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.14, 22:04
      kejti - jak najbardziej ja korzystalam :) Jechalismy w okolice krakowa i zakopca z dzieciakami na koloniach letnich - bawily sie super, kierowcy profeska :)
      • Gość: BUSOMAT.PL Busomat.PL IP: *.internet.radom.pl 26.02.14, 23:23
        Autokary można tanio wynajmować przez BUSOMAT PL
        • Gość: doktorek033 Re:Vip Podróże IP: *.adsl.inetia.pl 20.10.14, 15:31
          tanio można wynająć autokar :www.vippodroze.pl/
          www.facebook.com/vippodroze?ref=bookmarks
    • Gość: Turyta KRK Re: autokar IP: *.dynamic.chello.pl 10.03.14, 23:03
      Ja korzystałem z tej firmy i szczerze nie polecam!!! Kierowca spóźniony, a jak podjechał po nas zadymił i zakurzył nas piaskiem :) MASAKRA. Kierowca jechał jak wariat, zapomniał że wiezie ludzi a nie ziemniaki! Z jego rozmowy przez telefon wyglądało, że rozmawia ze swoim szefem, który go pogania, bo już jest spóźniony na następny kurs. Razem z rodziną byliśmy bardzo wystraszeni ich działaniem i na pewno ich już nie wynajmiemy. PRZESTROGA!
    • Gość: Renia Re: autokar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.14, 23:50
      mnie za to nigdy nie zawiody autkoary-mikrobusy z krakowa. bardzo często wynajmuje busik dla 8 osób i kerowcy zazwyczaj sa razej mili, a autka czyste. nie dobrze, że Tobie przytrafiło sie tak nie fajnie :(
    • mistrz803 Re: autokar 21.05.14, 11:23
      jazda autokarem jest o wiele lepsza niż przewozami
      • doktorek033 Re: autokar 15.06.14, 21:47
        Witam polecam wynajęcie autokarów z tej firmy www.vippodroze.pl/ wielokrotnie korzystałam z ich usług z racji że organizuj wycieczki zagraniczne i różne imprezy typu np euro2012 czy różne sympozja .Ekipa kierowców doświadczona zwłaszcza kierowcy( pan Krzysztof i Dariusz) polecam jak najbardziej i ceny wynajmu mają przystępne no i najważniejsze autokary nowe nie tam jakieś stare roczniki które nie nadają się w takie długie trasy a już z takimi miałam do czynienia potem problem z podstawieniem drugiego auta.

więcej na stronie: www.vippodroze.pl/
    • Gość: foss Re: autokar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.14, 23:14
      a ja z polandtransfer z Warszawy :) najbardziej ich lubie bo licza oplate od przejechanego kilometra, a nie od minnuty. bomba
      • Gość: rilense Re: autokar IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.07.14, 14:39
        Tylko i wyłącznie polandtransfer. Najbardziej profesjonalna firma. Znani turystom z całej Europy. Są po prostu najplepsi.
        • Gość: uthesin Re: autokar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.14, 23:05
          kurcze widze nawiecej głosów za polandtransfer i mikrobusami manifold. Myśle jednak, że zdecyduje sie na tych drugich bo jednak bardzo fajna mają opcje wyceny online. autokary-mikrobusy.pl/pl/21/0/8/ZAPYTAJ-O-CENE
    • remick35 Re: autokar 17.09.14, 10:07
      ja znalazłem ich na stronce autokary-mikrobusy.pl/
      i wynajmowałem u nich autokary na wycieczki klasowe
      po Małopolsce.Flotę mają na prawdę nową, autokary wygodne,
      dobrze wyposażone.Kierowcy jeżdżą bezpiecznie i są
      odpowiednio wyszkoleni.Pozdrawiam.
    • Gość: uchatek Polandtransfer IP: *.olsztyn.mm.pl 30.09.14, 23:42
      ja korzystam z usług Polandtransfer, gdy potrzebuje dobrego przewoźnika i nigdy nie miałem tą firmą problemów, ba, zawsze jest znakomicie
    • Gość: sedziakalosz Re: autokar IP: *.uw-fw1.rtr.net.uw.edu.pl 11.10.14, 19:23
      Moim zdaniem autokar tak jak i u innych.
    • Gość: serafinka Re: autokar IP: 176.104.179.* 17.01.16, 13:42
      My zapytaliśmy o wycenę kilka firm i ostatecznie zdecydowaliśmy się na wynajem busów w firmie M-BUS KRAKÓW - wynajem busów www.m-bus.com.pl i nie zawiedliśmy się. Podjechały dwa nowe busy Mercedes. Podczas wyjazdu kierowcy mówili nam że mają też luksusowe autokary i jeżdżą zarówno na wycieczki po kraju i za granicę.
    • chmielu887 Re: autokar 27.03.20, 11:24
      Ja nie korzystałem, ale śmiało mogę polecić Ci autokar z firmy Fabisiak. Korzystałem już wielokrotnie. Zarówno przy organizacji wycieczek na małą ilość osób, jak i takich większych typu 300. Kierowy są świetni, profesjonalni a i autokary bardzo wygodne. Cenowo też wychodzi całkiem ok, zresztą zobacz ofertę na stronie :) www.fabisiakprzewozy.pl/oferta-przewozy/
      • dodekanezowiec Re: autokar 27.03.20, 12:01
        Współczuję ci spamerze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka