19sara78 12.02.15, 15:01 Czy ktoś był z tym biurem na wakacjach? Mam dobry hotel w dobrej cenie, ale biura to w ogóle nie znam :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fooxtom Re: Net Holiday ? 22.02.15, 22:17 Witam Sam się nimi zainteresowałem - z jednej strony przemawiają za nimi dobre opinie (nowe biuro więc się starają) z drugiej strony ..... zalożyli je goście którzy stoja za upadkiem innych biur podrózy. Itu jest dylemat czy powtórzą swój wyczyn, czy ,,,, jednak weszli na drogę uczciwości i starają się dobrze prowadzić swoj biznes Odpowiedz Link Zgłoś
volvo74 Re: Net Holiday ? 20.04.15, 16:08 Triada tez się starała ,są tańsi bo tylko tak ktokolwiek z nimi pojedzie każdy robi co chce ja z zasady z złodziejami nie jadę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Net Holiday ? IP: *.dynamic.chello.pl 11.05.15, 22:42 przysłowiowe 400 zł taniej przy takich kwotach nie robi różnicy. Nie jeżdże z biurem za którym stoją ludzie którzy położyli Triadę i nie tylko były również inne biura...Dzięki ale nie ryzykuję z nimi biuro krzak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena Re: Net Holiday ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.15, 20:08 W grudniu ubiegłego roku podczas mojej wycieczki Rejs po Nilu skrócone zostały świadczenia o 1 nocleg. Do mojej reklamacji, w której wskazałam na fakty i liczby, ustosunkowano się formułką, że biuro zrealizowało wszystkie świadczenia i nie widzi podstaw do przyjęcia reklamacji. Zero odpowiedzi ze strony Działu Kontroli Jakości na podane przeze mnie fakty. Napiszę jeszcze do ich prezesa. Może odpowie. Odpowiedz Link Zgłoś
kug777 Re: Net Holiday ? 15.06.15, 20:02 Nie polecam tego biura. W hotelu Topkapi Beach w Mahdia/Tunezja wyżywienie tragiczne. Resztki po Włochach, którzy przyjechali na weekend. Oferta w Realu niezgodna z ofertą w Internecie. Wino podają tylko do obiadu i kolacji, a nie cały dzień, jak zachwala Net Holiday na e-stronie. Rezydentka zaprzyjaźniona z obsługą hotelu i nas, gości, olała. Poza tym w nocy straszny hałas od dyskoteki na parterze hotelu. Stracony tydzień i pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: becia Re: Net Holiday ? IP: *.polanica.vectranet.pl 07.08.15, 18:19 Ja również nie polecam tego biura. Byłam w czerwcu na Krecie w hotelu Talea Beach. Z opisu zgadzała się tylko plaża i okolica, reszta nie. Jedzenie beznadziejne, resztki z dnia poprzedniego w postaci zapiekanki lub sałatki. Po powrocie napisałam do nich reklamację pisząc punkt po punkcie co niezgodne jest z opisem. W odpowiedzi dostałam pismo nie na temat, bez sensu napisane. Wygląda na to, że mają standardowe szablony odmów reklamacji i nawet nie starają się indywidualnie ustosunkować się do konkretnych zarzutów. A pani rezydentka - szkoda pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Veron Re: Net Holiday ? IP: *.dynamic.chello.pl 24.07.16, 18:35 W hotelu 4 gwiazdkowym na Rodos do którego przyleciałem wraz z dziewczyną oraz znajomymi były karaluchy, mętna woda w basenie i okropne jedzenie. Kiedy ze względu na robactwo zostaliśmy wyśmiani przez rezydentkę Panią Renatę, nie byliśmy w stanie odpocząć i już wiedzieliśmy, że wyjazd nie będzie zaliczony do udanych. Nie mogliśmy również uzyskać żadnej pomocy od biura kiedy byliśmy na miejscu, a rezydentka nie miała ochoty nam pomóc. Zdecydowanie odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda_G Re: Net Holiday ? IP: *.centertel.pl 05.11.16, 17:23 Wszystko w jak najlepszym porządku. Biuro godne polecenia, bardzo dobra organizacja, oferta na miejscu zgodna z tą, przedstawioną w biurze podróży. Pani rezydentka kompetentna i pomocna. Będziemy polecać:) Magda G Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Net Holiday ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.16, 19:17 Wątpię, mam zdecydowanie odmienną opinię na temat tego biura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1952krystyna Re: Net Holiday ? IP: 91.202.192.* 06.02.17, 11:26 Kochani ja wybieram sie z tym biurem w tym roku Hiszpanii, chyba się poprawiły opinie na jego temat.Co wy na to. Odpowiedz Link Zgłoś
monikakin87 Re: Net Holiday ? 04.07.17, 10:42 Byłam w tamtym roku sama z dwójką dzieci z netholiday w Zakynthos w hotelu Captain's Complex . Wyjazd przebiegał bez żadnych komplikacji. Przepiękny ośrodek składający się w sumie z trzech hoteli – każdy do dyspozycji gości. Bardzo bogata oferta allinclusive. Z dzieciakami całe dnie spędzałam nad mniejszym basenem i kameralnej plaży. Jedyny minus wyjazdu był taki, że nie mieliśmy polskiego animatora. Niestety mogłam pozwolić sobie na wyjazd tylko w pierwszej połowie czerwca, a wtedy animatorów nie ma:( Miałam jednak tego świadomość przed wyjazdem. Odpowiedz Link Zgłoś
kasik46 Re: Net Holiday ? 23.11.17, 18:46 I jak wygląda sprawa z tym biurem? Czy opinie na okiemturysty.pl/category/biura-podrozy/netholiday/ są zgodne z Waszymi? Odpowiedz Link Zgłoś