kachax 20.05.05, 13:45 Wszystkich którzy korzystają z usług biur podróży zapraszam do wyrażenia własnej o nich opinii (dobrej lub złej) na forum które własnie w tym celu założyłam: /forum/71,1.html?f=29584 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kachax Re: Opinie o Biurach Podróży PL IP: *.spl.sas.com / 213.241.42.* 20.05.05, 15:03 Sorry, źle wpisałam poprzedni link, teraz podaje prawidłowy: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=29584 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta Re: Opinie o Biurach Podróży PL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 15:26 Kachax, powiedz mi jak ustrzeżesz się pracowników biur podróży, którzy już wypisują pochlebne laurki dla siebie i skargi na konkurencję? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kachax Re: Opinie o Biurach Podróży PL IP: *.spl.sas.com / 213.241.42.* 20.05.05, 15:41 Nie ustrzegę się, tak myślę, o ile nie będą zalogowani będzie widać adres łącza. Choć zakładam że jak inteligentnie to zrobią to nie będzie widać :/ Ale na pocieszenie dodam, że o ile forum będzie miało wielu uczestników, to odsetek opinii "fałszywych" nie wpłynie raczej rażąco na statystykę. Obawiam się że nie istnieje takie miejsce gdzie mógłbys mieć tylko "prawdziwe opinie"...bo już na tyle długo żyję że wiem jak to się robi żeby wpływać nawet na opinie "firm konsultingowych", "niezależnych analityków" itp. To ma być normalne forum wymiany opinii...ot i co. Jeśli uznasz że opinie te nie będą dobre dla Ciebie to po prostu podejmuj decyzję bez korzystania z tych opinii, unikniesz obaw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: Opinie o Biurach Podróży PL IP: *.spl.sas.com / 213.241.42.* 23.05.05, 16:58 Hej, Ludzie, podzielcie się swoimi opiniami w jednym miejscu, rzeczywiście będzie łatwo znaleźć i pogadać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pietnacha40 Re: Opinie o Biurach Podróży PL IP: *.tsi.tychy.pl / 80.55.186.* 25.05.05, 16:18 Dla mniej zasobnych polecam Skarpe,srednio zasobnych Itake,dla mocniej zasobnych zdecydowanie nie polecam Scan Holiday. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kachax Re: Opinie o Biurach Podróży PL IP: *.spl.sas.com / 213.241.42.* 31.05.05, 13:40 hEJ Pietnacha, widziałam Twój wpis na "Opinie...", Skarpy tam chyba nie ma, może dodasz z komentarzem o tym jak było? Przy okazji: Zebrało się tam już 60 opinii, ale to wciąż za mało, wpisujcie się dalej! W sumie to wychodzi nam jakaś statystyka - widać z jakich biur częściej jezdzimy .... Pozdrawiam turystycznych internautów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pietnacha40 Re: Opinie o Biurach Podróży PL IP: *.tsi.tychy.pl / 80.55.186.* 31.05.05, 21:52 czesc kachax.Ze Skarpa bylam dwa lata temu w Grecji,dwa tygodnie za 700,-.Za ta cene nie oczekiwalam wiele i niewiele bylo.Ale byl czysty pokoj,lazienka z ciepla woda,kuchnia z podstawowym wyposazeniem.Byla pilotka ,caly dzien na miejscu,lekarz,ktorego nie trzeba bylo szukac.Bylo pare dziwnych rzeczy,np.kibelek dla krasnali,zarowki tylko na kablach,ale jak mowie (pisze),bylam cale dwa tygodnie na miejscu + dojazd,za jedyne 700,-.Dla mniej zasobnych,patrzacych realnie(co,za jakie pieniadze),ja polecam,nie sparzylam sie.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pietnacha40 Re: Opinie o Biurach Podróży PL IP: *.tsi.tychy.pl / 80.55.186.* 31.05.05, 21:54 sorry,przeniose to na opinie Odpowiedz Link Zgłoś