Gość: Kulpix IP: 83.147.142.* 04.10.05, 23:34 Witam, planuję wyjazd na 3 dni do Paryża. Lot liniami Ryanair Dublin-Paryż Beauvais. W jakiej dzielnicy szukać hotelu? Czy ktoś może polecić coś przyzwoitego poniżej 50EUR za nocleg? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eluśka Re: weekend w Paryżu w marcu 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 11:16 witam ja byłam w Paryżu w czerwcu i mam namiary na fajny nocleg,tani i w dobrym punkcie.Parę kroków od wieży eifla,parę kroków do metraa metrem do wszystkich ciekawych miejsc blisko.Jest to dom u jakichś sióstr ale przez cztery dni nie widziałam ani jednej więc nie jest żle.Cena od osoby ok.30e.Dostajesz swój klucz do budynku.A najważniejsze,że nie robisz wcześniej żadnej wpłaty tylko dzwonisz przed przyjazdem i juz.I jeszcze ważna sprawa wszyscy tam mówią po polsku więc przez telefon zrobisz rezerwację bez problemu.My byliśmy bardzo zadowoleni.Jak cię to zainteresuje to dam ci adres i telefon.POzdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
yaponeczka Re: weekend w Paryżu w marcu 2006 05.10.05, 11:37 moge prosić o namiary i kilka informacji: jak wyglądał pokój, łazienka itp, czy nie było problemu z wieczornymi powrotami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adalenka Re: weekend w Paryżu w marcu 2006 IP: *.acn.waw.pl 05.10.05, 15:32 też jestem zainteresowana namiarem na ten pensjonacik Dzięki moj mail: iwooch3@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pietnacha40 Re: weekend w Paryżu w marcu 2006 05.10.05, 21:01 50E za dwie osoby.Pokój z łazienką,plac Nation ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eluśka Re: weekend w Paryżu w marcu 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 08:41 Witam,już podaję namiary: PARIS SURCOUF RUE 25 tel. (00-33)140-62-69-12 Jadąc metrem trzeba wysiąść na placu inwalidów. Jeśli chodzi o powroty to nie ma żadnego problemu,dostajecie swój klucz od wejścia głownego i nikomu nie przeszkadzacie.My przez 4 dni nie widziałyśmy żywej duszy w całym budynku a na koniec żeby oddać klucz nie bardzo było wiadomo gdzie szukac kogoś z obsługi.Jeśli chodzi o warunki to nie były złe. Pościel czysta,łazienka w każdym pokoju może nie najnowsza ale czysta.Dla każdej osoby wygodne duże łóżko ogólnie ok.Ale najważniejsze że wszędzie blisko Do wieży,nad sekwanę,do napoleona - 5min.spacerkiem,do metra też.A metrem po parę przystanków w inne ciekawe miejsca.Aha tam nie ma wyżywienia ale na rogu tuż pod nosem mają bar chińczycy nie drogo a smacznie a tam znależć tanie jedzonko graniczy z cudem.Jak ktos chciałby wkombinować taniej to mogę coś podpowiedzieć ale nie tu GG 1182004. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś