Dodaj do ulubionych

weekend w Paryżu w marcu 2006

IP: 83.147.142.* 04.10.05, 23:34
Witam,
planuję wyjazd na 3 dni do Paryża. Lot liniami Ryanair Dublin-Paryż Beauvais.
W jakiej dzielnicy szukać hotelu? Czy ktoś może polecić coś przyzwoitego
poniżej 50EUR za nocleg?
Obserwuj wątek
    • Gość: eluśka Re: weekend w Paryżu w marcu 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 11:16
      witam ja byłam w Paryżu w czerwcu i mam namiary na fajny nocleg,tani i w dobrym
      punkcie.Parę kroków od wieży eifla,parę kroków do metraa metrem do wszystkich
      ciekawych miejsc blisko.Jest to dom u jakichś sióstr ale przez cztery dni nie
      widziałam ani jednej więc nie jest żle.Cena od osoby ok.30e.Dostajesz swój
      klucz do budynku.A najważniejsze,że nie robisz wcześniej żadnej wpłaty tylko
      dzwonisz przed przyjazdem i juz.I jeszcze ważna sprawa wszyscy tam mówią po
      polsku więc przez telefon zrobisz rezerwację bez problemu.My byliśmy bardzo
      zadowoleni.Jak cię to zainteresuje to dam ci adres i telefon.POzdrawiam.
      • yaponeczka Re: weekend w Paryżu w marcu 2006 05.10.05, 11:37
        moge prosić o namiary
        i kilka informacji: jak wyglądał pokój, łazienka itp, czy nie było problemu z
        wieczornymi powrotami
        • Gość: adalenka Re: weekend w Paryżu w marcu 2006 IP: *.acn.waw.pl 05.10.05, 15:32
          też jestem zainteresowana namiarem na ten pensjonacik
          Dzięki
          moj mail: iwooch3@wp.pl
    • pietnacha40 Re: weekend w Paryżu w marcu 2006 05.10.05, 21:01
      50E za dwie osoby.Pokój z łazienką,plac Nation ?
      • Gość: eluśka Re: weekend w Paryżu w marcu 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 08:41
        Witam,już podaję namiary:
        PARIS
        SURCOUF RUE 25
        tel. (00-33)140-62-69-12
        Jadąc metrem trzeba wysiąść na placu inwalidów.
        Jeśli chodzi o powroty to nie ma żadnego problemu,dostajecie swój klucz od
        wejścia głownego i nikomu nie przeszkadzacie.My przez 4 dni nie widziałyśmy
        żywej duszy w całym budynku a na koniec żeby oddać klucz nie bardzo było
        wiadomo gdzie szukac kogoś z obsługi.Jeśli chodzi o warunki to nie były złe.
        Pościel czysta,łazienka w każdym pokoju może nie najnowsza ale czysta.Dla
        każdej osoby wygodne duże łóżko ogólnie ok.Ale najważniejsze że wszędzie blisko
        Do wieży,nad sekwanę,do napoleona - 5min.spacerkiem,do metra też.A metrem po
        parę przystanków w inne ciekawe miejsca.Aha tam nie ma wyżywienia ale na rogu
        tuż pod nosem mają bar chińczycy nie drogo a smacznie a tam znależć tanie
        jedzonko graniczy z cudem.Jak ktos chciałby wkombinować taniej to mogę coś
        podpowiedzieć ale nie tu GG 1182004.
        pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka