Gość: gocha IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.01.06, 14:53 Jestem agentem (biura podrozy) i chcialabym nawiazac wspolprace z biurami podrozy.Do kogo sie najlepiej zglosic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: web Re: Wspołpraca z Biurami. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 15:09 do biur podróży:))) czyli touroperatorów pisz maile lub faxy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gocha Re: Wspołpraca z Biurami. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.01.06, 15:54 Czy sa jakies wymagania? Odpowiedz Link Zgłoś
kasa76 Re: Wspołpraca z Biurami. 20.01.06, 19:02 exim tours - nip/regon/krs itaka - czasami sprawdzaja w jakim miejscu masz lokal, jak wyglada, czy aby nie za blisko ich lokalizacji, nip, regon, krs rainbowtours - nip/regon/krs ale chca tez weksel na min 10 000 pln selectours - nip/regon/krs plus z tego co pamietam chca jakas gwarancje opentravel - nip/regon/krs adriatyk - dokumenty tui - nie wiem :) neckermann - tez nie wiem :) a reszta pewnie tak jako jak juz wczesniej wymienione firmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gocha Re: Wspołpraca z Biurami. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.01.06, 19:09 dzieki wielkie Odpowiedz Link Zgłoś