Dodaj do ulubionych

hotele w Toruniu

IP: 195.136.251.* 08.11.02, 15:19
Poszukuję fajnego hotelu w Toruniu, po umiarkowanych cenach, najlepiej w
okolicy Starówki. Który polecacie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Syrena Re: hotele w Toruniu IP: 157.25.128.* 08.11.02, 15:35
      Ja polecam Hotel Staropolski, ale może zapytaj o to na forum Toruń. Ja tak
      zwykle radze sobie przy wyjazdach w nowe miejsca.
      Pozdrawiam
      Syrena
    • Gość: Wook Re: hotele w Toruniu IP: proxy / 10.30.1.* 08.11.02, 16:18
      w ratuszu jest swietna informacja turystyczna ktora poda Ci wszystkie info (
      nawet dzwoni i pyta czy sa wolne miejsca ) - rewelacja

Wook
    • Gość: Jurek Re: hotele w Toruniu IP: *.246.110.212.Dial1.NewYork1.Level3.net 10.11.02, 03:15
      Polecam dwa na starowce - nocowalem w obu i naprawde sa super, wiec info z pierwszej reki ...
      Heban - www.hotel-heban.com.pl
      Petite Fleur - www.hotel.torun.com.pl

Heban jest odrobine drozszy ale tez bardzo ladne ma pokoje (te o zwiekszonym luksusie) ze stylowymi
      meblami, tez strzezony parking jest 5 min spacerkiem od hotelu...

tez www.torun.pl ma spora liste
    • Gość: Jurek Re: hotele w Toruniu IP: *.246.110.212.Dial1.NewYork1.Level3.net 10.11.02, 03:17
      Polecam dwa na starowce - nocowalem w obu i naprawde sa super, wiec info z pierwszej reki ...
      Heban - www.hotel-heban.com.pl
      Petite Fleur - www.hotel.torun.com.pl

Heban jest odrobine drozszy ale tez bardzo ladne ma pokoje (te o zwiekszonym luksusie) ze stylowymi
      meblami, tez strzezony parking jest 5 min spacerkiem od hotelu...

tez www.torun.pl ma spora liste
      • Gość: fionek Re: hotele w Toruniu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.02, 16:34
        Super, pozyteczne informacje.
        Warto skorzystac z ladnej pogody, a Torun (przynajmniej w internecie) to bardzo
        malownicze miasto.

Wymienione przez Ciebie hotele tez zachecajaca maja oferte, choc jak na kieszen
        studenta, ciut drogie
        hm, choc mnie interesuje jedna noc, wiec moze warto zaszalec?
    • adam2405 Re: hotele w Toruniu 07.11.19, 22:28
      Na starówce to potwierdzam hotel Heban jest ok. Tylko chcąc nocować na starówce trzeba wziąć pod uwagę problem z parkowaniem. Niestety brak miejsc parkingowych. Dlatego ja ostatnim razem wybrałem nocleg na obrzeżach miasta blisko zjazdu z autostrady i zaledwie 15 min jazdy na starówkę. W Piernikowym Dworku nocleg torun wyszło mi bardzo tanio. ciche spokojne miejsce dla rodzin.
      • dodekanezowiec Re: hotele w Toruniu 08.11.19, 11:50
        Po 17 latach ktoś się dowiedział dzięki tobie i dzięki spamowi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka