Gość: PM IP: 195.136.251.* 08.11.02, 15:19 Poszukuję fajnego hotelu w Toruniu, po umiarkowanych cenach, najlepiej w okolicy Starówki. Który polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Syrena Re: hotele w Toruniu IP: 157.25.128.* 08.11.02, 15:35 Ja polecam Hotel Staropolski, ale może zapytaj o to na forum Toruń. Ja tak zwykle radze sobie przy wyjazdach w nowe miejsca. Pozdrawiam Syrena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wook Re: hotele w Toruniu IP: proxy / 10.30.1.* 08.11.02, 16:18 w ratuszu jest swietna informacja turystyczna ktora poda Ci wszystkie info ( nawet dzwoni i pyta czy sa wolne miejsca ) - rewelacja Wook Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: hotele w Toruniu IP: *.246.110.212.Dial1.NewYork1.Level3.net 10.11.02, 03:15 Polecam dwa na starowce - nocowalem w obu i naprawde sa super, wiec info z pierwszej reki ... Heban - www.hotel-heban.com.pl Petite Fleur - www.hotel.torun.com.pl Heban jest odrobine drozszy ale tez bardzo ladne ma pokoje (te o zwiekszonym luksusie) ze stylowymi meblami, tez strzezony parking jest 5 min spacerkiem od hotelu... tez www.torun.pl ma spora liste Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: hotele w Toruniu IP: *.246.110.212.Dial1.NewYork1.Level3.net 10.11.02, 03:17 Polecam dwa na starowce - nocowalem w obu i naprawde sa super, wiec info z pierwszej reki ... Heban - www.hotel-heban.com.pl Petite Fleur - www.hotel.torun.com.pl Heban jest odrobine drozszy ale tez bardzo ladne ma pokoje (te o zwiekszonym luksusie) ze stylowymi meblami, tez strzezony parking jest 5 min spacerkiem od hotelu... tez www.torun.pl ma spora liste Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fionek Re: hotele w Toruniu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.02, 16:34 Super, pozyteczne informacje. Warto skorzystac z ladnej pogody, a Torun (przynajmniej w internecie) to bardzo malownicze miasto. Wymienione przez Ciebie hotele tez zachecajaca maja oferte, choc jak na kieszen studenta, ciut drogie hm, choc mnie interesuje jedna noc, wiec moze warto zaszalec? Odpowiedz Link Zgłoś
adam2405 Re: hotele w Toruniu 07.11.19, 22:28 Na starówce to potwierdzam hotel Heban jest ok. Tylko chcąc nocować na starówce trzeba wziąć pod uwagę problem z parkowaniem. Niestety brak miejsc parkingowych. Dlatego ja ostatnim razem wybrałem nocleg na obrzeżach miasta blisko zjazdu z autostrady i zaledwie 15 min jazdy na starówkę. W Piernikowym Dworku nocleg torun wyszło mi bardzo tanio. ciche spokojne miejsce dla rodzin. Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: hotele w Toruniu 08.11.19, 11:50 Po 17 latach ktoś się dowiedział dzięki tobie i dzięki spamowi Odpowiedz Link Zgłoś