Dodaj do ulubionych

Tunezja-Hotel HELYA !

10.02.06, 20:16
Witam
Wybieram sie do Tunezji we wrześniu do hotelu Helya i naczytałam się dużo
opinii . Mam prośbę jak ktoś był w zeszłym roku o kilka uwag , jak tam jest?
(opinie były różne od brudu i smrodu w 2001 do całkiem dobrych warunków w
2004 ) . Dzieki za wszelkie uwagi . Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: razdan Re: Tunezja-Hotel HELYA ! IP: *.osk.enformatic.pl 11.02.06, 12:18
      Kiedy lecisz?
      • Gość: wiola783 Re: Tunezja-Hotel HELYA ! IP: *.asta-net.com.pl 11.02.06, 17:04
        w połowie września z Poznania
      • Gość: HENIU Re: Tunezja-Hotel HELYA ! IP: *.asta-net.com.pl 25.02.06, 11:35
        HM?
    • Gość: Wisiu Re: Tunezja-Hotel HELYA ! IP: *.asta-net.com.pl 15.02.06, 20:09
      Właśnie ja tez jestem zainteresowany wyjazdem . Może bym pojechał z
      Wiolą ,tylko napiszcie coś o tym hotelu !!
      • Gość: MArian Re: Tunezja-Hotel HELYA ! IP: *.asta-net.com.pl 16.02.06, 22:13
        Ja tez bym chetnie pojechał z Wiolą tylko napiszcie coś dla Wioli i dla mnie !
        Może sie skumamy ??? :)
    • Gość: biguś Re: Tunezja-Hotel HELYA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 18:20
      byliśmy w 2005r. nie wiem na co się nastawiasz. Jest dość daleko do centrum
      (bardzo blisko lotniska, choć samoloty nam w ogóle nie przeszkadzały). Jeśli
      myślisz raczej o wypoczynku to trafiłaś dobrze: pokoje eleganckie (dostaliśmy
      taki bez żadnych datków), jedzenie nie do przejedzenia opcja all inclusive,
      innej tam nie ma, baseny są trzy, żadnych problemów z leżakami. Podobnie jest
      na plaży: leżaków nie brakuje, plaża czysta, jedynie przeszkadza wielbłąd
      spacerujący. Animacjami się nie interesowaliśmy (jakieś tam były), bo rozrywkę
      mieliśmy we własnym gronie, z tego co widziałem to specjalnych atrakcji
      rozrywkowych w hotelu nie ma
      • Gość: Wiola 783 Re: Tunezja-Hotel HELYA ! IP: *.asta-net.com.pl 21.02.06, 19:55
        DZIĘKI ZA INFO ale mam jeszcze pytanka . JAde tam z dzieckiem i mam ALL więc
        piszesz że jedzenie jest dobre czy mieliście jakieś rewelacje ? czy te animacje
        jakoś rzuciły wam sie w oczy (chodzi o zajęcia dla dzieci ?) Czy w tej
        dyskotece coś się dzieje ? czy trzeba szukac innej. Czy w nocy dają się w znaki
        samoloty ? aA co do AL zdaje sobie sprawę że napoje rozwodnione , czy były może
        jakieś lody ,ciastaka dla dzieci itp. Nie nastawiam się na zwiedzanie choć
        jedna wycieczkę mam do MAnastyru. Będe wdzięczna za jeszcze dodatkowe info !Aha
        rozumiem że jechaliście z ECCO jeśli tak to napisz coś o organizaji itd.
        Jeszcze raz dzieki za odp.
        POzdrawiam
        • ivonne76 Re: Tunezja-Hotel HELYA ! 22.02.06, 11:04
          Ja byłam w 2003 roku i ten hotel dostalismy po wielkiej walce z BP Exim Tours.
          Hotel ładny na przeciw lotniska, 3 baseny, super plaża. Do centrum Monastiru
          jeździlismy pociągiem. Hotel ma 4*, pokoje bardzo ładne, szyściutkie, jedzenie
          również bardzo dobre, chociaż czasami tunezyjczycy, którzy gościli w tym hotelu
          zachowywali się jak nienażarci podczas posiłków - tacy tubylcy) ale jakoś
          przezylismy to. Generalnie POLECAM.
    • Gość: ZIGI Re: Tunezja-Hotel HELYA ! IP: *.asta-net.com.pl 17.03.06, 19:28
      Ja też tam jade !!
    • Gość: Lola Re: Tunezja-Hotel HELYA ! IP: *.asta-net.com.pl 19.04.06, 20:26
      Witam
      Ja też tam lece może ktoś ma jakieś ciekawe info albo zdjątka ??
      Pozdr
      Lolita
    • Gość: Tunezyjczyk Re: Tunezja-Hotel HELYA ! IP: *.asta-net.com.pl 04.05.06, 21:26
      Ja tam mieszkam jest super !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka