28.03.06, 14:45
Zastanawiam się nad wyjazdem do Maroka.Z jakim biurem jechać, gdzie i ilu
gwiazdkowy hotel wybrac?
Obserwuj wątek
    • Gość: nesca Re: Maroko IP: 195.164.6.* 28.03.06, 16:01
      Ciekawe oferty do Maroka ma Rainbow Tours. Bylam z nimi we wrześniu w Agadirze,
      hotel Anezi**** bardzo fajny, blisko do oceanu i pyszne jedzonko. Rewelacyjny
      rezydent-Sebastian.
      Generalnie hotel w Maroku nie mniej niż***.
      Mają też wycieczkę objazdową, bodajze cesarskie miasta, ale nie jestem pewna.
      Fascynujacy kraj, pelen kontrastów. Od pięknych plaż w Agadirze, poprzez góey
      Atlasu i ich zapierające dech w piersiach widoki po tajemniczy Marakesz.
      Polecam ten kraj gorąco.
      • Gość: zuzka Re: Maroko IP: 155.140.122.* 29.03.06, 09:11
        tylko ze te gwiazdki w hotelach nadaja sami Marokanczycy, nie sa zgodne ze
        standardami swiatowymi, dopiero w przyszlym roku ma nastapic klasyfikacja
        hoteli w Maroku (tzw. gwiazdkowanie) wg ogolnoswiatowych zasad
        • Gość: M JAK MAROKO Re: Maroko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 08:38
          To ciekawe,jak zrobią gwiazdkowanie to mało co zostanie w ofertach
          hoteli****i***.
          • Gość: zuzka Re: Maroko IP: 155.140.122.* 30.03.06, 11:47
            teraz usilnie pracuja nad tym aby podniesc standard hoteli wg standardow ISO
            9001 czy cos takiego (widzialam osobiscie bo tydzien temu wrocilam z Maroka).
            A w przyszlym roku miedzynarodowa komisja + przedstawiciele ministerstwa
            turystyki Maroka beda jezdzic od hotelu do hotelu i oceniac.
            Wg mnie cala ta akcja wyjdzie turystom na dobre.
            • Gość: M JAK MAROKO Re: Maroko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 14:52
              I bardzo dobrze,bo człowiek jedzie i oczekuje **** a tu niema nawet **.Kiedy
              tam byłaś i w jakim hotelu spałaś?Jakie wrażenia ,opisz.Czy widziałaś taki
              hotel jak Adrar,jeśli tak to coś onim opisz
              • Gość: cygareta1 Re: Maroko IP: *.farmacol.com.pl / *.farmacol.com.pl 31.03.06, 15:18
                A jeśli chodzi o wyżywienie w hotelach,jakie jest?
                • Gość: zuzka Re: Maroko IP: 155.140.122.* 31.03.06, 16:04
                  ja bylam na objazdowce z Logostour; w Agadirze spalam 3 noce w Le Tivoli, a
                  Agdar tylko widzialam.
                  Maroko jest piekne, niestety z wyjatkiem Agadiru, to jest zwykly kurort
                  pobytowy - hotele, restauracje sklepy i w ulamku procenta przypomina prawdziwe
                  Maroko. Ale dla osob jadacych tam na wczasy jest idealnym miejscem, jest sie
                  gdzie zabawic (podobno)i poopalac. Polecam wyprawe do portu na grilowane ryby i
                  owoce morza jedzone palcami (bo sztućców nie podaja), niewielu turystow tam
                  dociera, a warto.
                  A wyzywienie jest dobre i duzo - bufet (przynajmniej w Tivoli).
                  • Gość: M-JAK MAROKO Re: Maroko IP: 87.207.74.* 31.03.06, 18:17
                    To tak naprawde nic o Agadirze nie powiesz więcej ,niż owoce morza w porcie.A
                    może są tam jakieś rejsy statkami lub nurkowanie
                    • Gość: zuzka Re: Maroko IP: 155.140.122.* 03.04.06, 08:55
                      w Agadirze do wlasnej dyspozycji mielismy tylko 1 dzien, wiec trudno poznac
                      wszystkie uroki tego miasta. O nurkowaniu nic nie slyszalam, a rejsu na polow
                      rekina ruszaja dopiero w maju. Widzialam w poblizu hoteli lokalne biura, ktore
                      na pewno organizuja jakies wycieczki, ale nic wiecej nie jestem w stanie
                      powiedziec.
                      Dla mnie osobicie Agadir byl wielkim rozczarowaniem, po tym co widzielismy
                      wczesniej (10 dni objazdu po prawdziwym Maroku) trudno bylo mi uwierzyc ze
                      nadal jestem w tym kraju. Ale to jest moja ocena.
      • Gość: trip Re: Maroko IP: *.scansafe.net 14.04.06, 19:43
        Agadir to typowy kurort jakich pelno nad morzem srodziemnym i jezy choc troche
        posmakowac maroka, trezba pojechac w glab kraju, poza MArakeszem w poludniowej
        czesci kraju polecam Ourzazate i Esaouera(na polnoc od agadiru)tam juz czuje
        sie odmiennosc kultury na kazdym kroku!!!
    • Gość: karia Re: Maroko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 22:21
      Oby nie hotel Sud Bahia!:) Ja bylam z Rainbow Tours i bylam zadowolona.
      Szczegolnie pomocny jest rezydent- Sebastian. Ogolnie obawiam sie, ze dobrze
      jest zaplacic za wiecej gwiazdek i miec mile wakacje. Sud Bahia mial chyba 3,
      ale nie wiem wg jakich regul....
      • Gość: n_nat Re: Maroko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 14:35
        A mozna kąpać się w oceanie w lutym?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka