Dodaj do ulubionych

Kupiłem sobie kominiarke

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 13:02
Znaczy kumpel mi kupił ja mu kase dałem w larssonie za 9 zł fajna rzecz ale
przydał by się lepsyz motor do niej
Obserwuj wątek
    • Gość: Potas Re: Kupiłem sobie kominiarke IP: 195.128.228.* 29.11.05, 13:06
      No pewnie że lepszy motor, bo za 9 zeta to musiałby by być jakiś badziewny :)
      • mlody1285 Re: Kupiłem sobie kominiarke 29.11.05, 13:22
        jak juz masz kominiarke to mozesz z kumplem napad na bank zrobic- nikt cie nie
        pozna a kominiarka sie splaci
        • okrutny_mariuszek Re: Kupiłem sobie kominiarke 29.11.05, 13:23
          bzdura, kominiarka nie służy do napadów na bank
          sama nazwa wskazuje do czego kominiarka służyć powinna
          a to że używa się jej do innych celów to czysta patologia
          • mlody1285 Re: Kupiłem sobie kominiarke 29.11.05, 13:26
            wiec jesli ja zakladam kominiarke pod kask to tez jest patologia???
            • okrutny_mariuszek Re: Kupiłem sobie kominiarke 29.11.05, 13:49
              Dokładnie Młody!
              Patologia w dodatku kryminogenna!
          • Gość: Potas Re: Kupiłem sobie kominiarke IP: 195.128.228.* 29.11.05, 13:30
            No to do czego służy? przeciez nie do czyszczenia komina> do czyszczenia komina
            służy co innego.
            • Gość: Yamasz Re: Kupiłem sobie kominiarke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 14:04
              ja mam kominiarke, i wniej jeżdze.... czy to źle? przynajmniej w ryjek mi
              ciepło... ;p
              • Gość: Potas Re: Kupiłem sobie kominiarke IP: 195.128.228.* 29.11.05, 14:27
                No co Ty? Wcale nie źle. Tak sobie tylko dywagujemy na temat natury kominów.
              • okrutny_mariuszek Re: Kupiłem sobie kominiarke 29.11.05, 18:30
                no tak, ale Ty Yamaszq zakładasz kominiarkę prawidłowo - na kask
                • wojtekk1000 Re: Kupiłem sobie kominiarke 29.11.05, 18:44
                  okrutny_mariuszek napisał:

> no tak, ale Ty Yamaszq zakładasz kominiarkę prawidłowo - na kask

dobre, dobre!!
    • Gość: Dzakas Mi sie przyda dlatego bo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 14:50
      Kominiarka jest na topie jak HIV teraz każdy to ma;)
      Kask będzie lepiej przylegał i nie spadał
      Nie będzie mi wiater wiał na twarz bo czy +30 czy 0 stopni zawsze jeżdze z
      otwartą szybką
      Fajnie wyglada powiedzmy szpanerkso
      I zakrywa twarz więc rożne gesty i mimike twarzy zakrywa

:-___-:
    • Gość: matt Re: Kupiłem sobie kominiarke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 19:17
      właśnie sprzedałem kominiarkę jakiemuś baranowi za 9 zł-od babci kupiłem ją za
      3:)
    • Gość: Dzakas ha ha ha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 20:33
      very funny
    • Gość: Dzakas Wojtek fajna kawe miałeś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 20:35
      zx-7r pewnie dlaciebie teraz taki motor to shit ale dla takich ludzi jak ja to
      łał
      • wojtekk1000 Re: Wojtek fajna kawe miałeś 29.11.05, 20:42
        To fakt - była fajna. A teraz faktycznie coś takiego nie robi na mnie wrażenia.
        Ale generalnie polecam ten motocykl.
    • Gość: Dzakas Wojtek?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 21:07
      Za ile ja kupiłes za ile sprzedałeś i czy długą ja miałeś.
    • edwin.sk Re: Kupiłem sobie kominiarke 29.11.05, 21:26
      a jadzisiaj kupiłem rękawice:D....policyjne z białymi rękawami....skóra cielęca w środku ocieplane:D funkiel nówki jeszcze metka z ceną była:d a zapłaciłem 50 złotych:D
      • Gość: wojtekk1000 Re: Kupiłem sobie kominiarke IP: *.wroclaw.mm.pl 29.11.05, 22:30
        Kupiłem ją za 11800 - wsadziłem 2000 - pojeździłem prawie 3 sezony i sprzedałem
        za 10500 zł. ZXRy wymagają częstego serwisu - ale to super motocykle.
    • Gość: wojtek010265 Re: Kupiłem sobie kominiarke IP: *.uwm.edu.pl 30.11.05, 13:34
      Kominiarka to rzeczywiscie fajna rzecz. Przejezdzilem cale lato w kominiarce i
      wnetrze kasku jest jakby nie byl uzywany (chociaz czasami bylo goraco w glowe,
      ale sprwadzilem, ze bez kominiarki tez bylo goraco i wnetrze kasku sie strasznie
      zawilgaca). W zimne dni jest szczegolnie uzyteczna. A i wyglada fajnie (tylko
      otwor na oczy nie moze sie zbyt rozciagac - bo wtedy wyglada sie jak dzdzownica
      Matylda). Ja kupilem kominiarke uvexa za 25 pln.
      • Gość: yamasz Re: Kupiłem sobie kominiarke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 13:42
        ja kupiłem zwykłą kominiarke za dyche, i zakładam na kask tak jak mówi mariusz,
        żeby sie kask nie rysował... tylko troche ciężko wchodzi bo ja mam motocrossowy
        kask....
        • Gość: matt Re: Kupiłem sobie kominiarke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 23:01
          a wyciąłeś już sobie otwory na oczy w tej kominiarce czy nadla tak śmigasz jak
          zawsze...:))
          • Gość: kura_maruda Re: widzialam dzis IP: *.aster.pl 30.11.05, 23:27
            kominiarza
          • yamasz Re: Kupiłem sobie kominiarke 01.12.05, 10:30
            wymiatam po ciemku, tak jak lubie... a czasami to dla urozmaicenia sobie
            jeszcze żyłke na szyi zawiąże... ale to tylko jak jeżdze po kilku piwach, bo
            tak na sucho to nie mam odwagi... ;p
            • okrutny_mariuszek Re: Kupiłem sobie kominiarke 01.12.05, 10:53
              eee, sama żyłka na szyi nic nie daje - jeden koniec musisz przywiązać do szyi
              (tak jak to robisz), a drugi, prawidłowo, do jakiegoś stałego elementu
              architektury lub przyrody (słup elektryczny, lampa przydrożna, drzewo), lub ew.
              do kierownicy motocykla (choć to mały dreszczyk) a najlepiej do łańcucha lub
              koła (szprychy) - tyle zabawy potem jest z rozplątywania tej żyłki! eh!
              należy pamietać, by żyłka była dosyć w3mała
              dodatkowe punkty można zodbyć zakładając kask szybką do tyłu, paląc gume przed
              komisariatem, telefonem do ojca dyrektora (min.3 słowa)
              za jazdę z pasażerem bonusów nie przewidziano
              • yamasz Re: Kupiłem sobie kominiarke 01.12.05, 11:19
                mon kolega kiedyś przed komisariatem upalał... ale oni wtedy mieli tylko poldka
                z zepsutą pompą paliwa, i na pych go odpalali... teraz sie nie da... mają
                fusiona i focusa ;p
                • Gość: matt Re: Kupiłem sobie kominiarke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 11:33
                  e tam ja zawsze lubiłem jazdę po omacku-nawet jak już jestem w knajpie to
                  poruszam się po omacku i dostaje w kominiarkę:)
                  • yamasz Re: Kupiłem sobie kominiarke 01.12.05, 11:35
                    a znasz kogoś kto tego nie lubi?? ;p
                    • Gość: matt Re: Kupiłem sobie kominiarke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 11:43
                      no znam-moją dziołchę...:)
                • okrutny_mariuszek Re: Kupiłem sobie kominiarke 01.12.05, 11:57
                  yamasz napisał:
                  > moj kolega kiedyś przed komisariatem upalał... ale oni wtedy mieli tylko
                  poldka
                  >
                  > z zepsutą pompą paliwa, i na pych go odpalali... teraz sie nie da... mają
                  > fusiona i focusa ;p

Fordami to nie zaimponujesz, ale gdyby tak kolega pomagał im tego poldka
                  odpalić na pych, by mogli rozpocząć pościg, to by było coś!
                  ;-)
                  • yamasz Re: Kupiłem sobie kominiarke 01.12.05, 12:04
                    no co ty... ja mam gdzieś zdj. analogowym aparatem zrobione jak poldka pieski
                    pchają... ale polewa... ;p
                    a co do naszych policjantów to mają pecha... mieli nowe vito... to ktoś im
                    wybił szybe i ukradł CB radio ale stacyjka była rozje..a, bo pewnio ktoś
                    chciał to vito na własność... hehe...później dostali T4, to scigałi nim pewnego
                    dnia lepka na simsonie i... dachowali...i to wszystko w przeciągu 6 mis. wtedy
                    im został tylko poldek, który, miał zepsutą pompe paliwa... ale jak już odpalił
                    to miał jakiś przepał bo palił 12-15 L/100km...jak dobrze miszkać koło
                    mechanika samochodowego... wszystkiego sie można dowiedzieć...
    • yamasz Re: Kupiłem sobie kominiarke 01.12.05, 11:52
      e tam... moja dziołcha nie lubi szybkiej jazdy ze mną... ale jak sama...to
      jeździ szybko..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka