Gość: Dzakas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 13:02 Znaczy kumpel mi kupił ja mu kase dałem w larssonie za 9 zł fajna rzecz ale przydał by się lepsyz motor do niej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Potas Re: Kupiłem sobie kominiarke IP: 195.128.228.* 29.11.05, 13:06 No pewnie że lepszy motor, bo za 9 zeta to musiałby by być jakiś badziewny :) Odpowiedz Link Zgłoś
mlody1285 Re: Kupiłem sobie kominiarke 29.11.05, 13:22 jak juz masz kominiarke to mozesz z kumplem napad na bank zrobic- nikt cie nie pozna a kominiarka sie splaci Odpowiedz Link Zgłoś
okrutny_mariuszek Re: Kupiłem sobie kominiarke 29.11.05, 13:23 bzdura, kominiarka nie służy do napadów na bank sama nazwa wskazuje do czego kominiarka służyć powinna a to że używa się jej do innych celów to czysta patologia Odpowiedz Link Zgłoś
mlody1285 Re: Kupiłem sobie kominiarke 29.11.05, 13:26 wiec jesli ja zakladam kominiarke pod kask to tez jest patologia??? Odpowiedz Link Zgłoś
okrutny_mariuszek Re: Kupiłem sobie kominiarke 29.11.05, 13:49 Dokładnie Młody! Patologia w dodatku kryminogenna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Potas Re: Kupiłem sobie kominiarke IP: 195.128.228.* 29.11.05, 13:30 No to do czego służy? przeciez nie do czyszczenia komina> do czyszczenia komina służy co innego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yamasz Re: Kupiłem sobie kominiarke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 14:04 ja mam kominiarke, i wniej jeżdze.... czy to źle? przynajmniej w ryjek mi ciepło... ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Potas Re: Kupiłem sobie kominiarke IP: 195.128.228.* 29.11.05, 14:27 No co Ty? Wcale nie źle. Tak sobie tylko dywagujemy na temat natury kominów. Odpowiedz Link Zgłoś
okrutny_mariuszek Re: Kupiłem sobie kominiarke 29.11.05, 18:30 no tak, ale Ty Yamaszq zakładasz kominiarkę prawidłowo - na kask Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekk1000 Re: Kupiłem sobie kominiarke 29.11.05, 18:44 okrutny_mariuszek napisał: > no tak, ale Ty Yamaszq zakładasz kominiarkę prawidłowo - na kask dobre, dobre!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzakas Mi sie przyda dlatego bo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 14:50 Kominiarka jest na topie jak HIV teraz każdy to ma;) Kask będzie lepiej przylegał i nie spadał Nie będzie mi wiater wiał na twarz bo czy +30 czy 0 stopni zawsze jeżdze z otwartą szybką Fajnie wyglada powiedzmy szpanerkso I zakrywa twarz więc rożne gesty i mimike twarzy zakrywa :-___-: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matt Re: Kupiłem sobie kominiarke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 19:17 właśnie sprzedałem kominiarkę jakiemuś baranowi za 9 zł-od babci kupiłem ją za 3:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzakas Wojtek fajna kawe miałeś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 20:35 zx-7r pewnie dlaciebie teraz taki motor to shit ale dla takich ludzi jak ja to łał Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekk1000 Re: Wojtek fajna kawe miałeś 29.11.05, 20:42 To fakt - była fajna. A teraz faktycznie coś takiego nie robi na mnie wrażenia. Ale generalnie polecam ten motocykl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzakas Wojtek?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 21:07 Za ile ja kupiłes za ile sprzedałeś i czy długą ja miałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
edwin.sk Re: Kupiłem sobie kominiarke 29.11.05, 21:26 a jadzisiaj kupiłem rękawice:D....policyjne z białymi rękawami....skóra cielęca w środku ocieplane:D funkiel nówki jeszcze metka z ceną była:d a zapłaciłem 50 złotych:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtekk1000 Re: Kupiłem sobie kominiarke IP: *.wroclaw.mm.pl 29.11.05, 22:30 Kupiłem ją za 11800 - wsadziłem 2000 - pojeździłem prawie 3 sezony i sprzedałem za 10500 zł. ZXRy wymagają częstego serwisu - ale to super motocykle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek010265 Re: Kupiłem sobie kominiarke IP: *.uwm.edu.pl 30.11.05, 13:34 Kominiarka to rzeczywiscie fajna rzecz. Przejezdzilem cale lato w kominiarce i wnetrze kasku jest jakby nie byl uzywany (chociaz czasami bylo goraco w glowe, ale sprwadzilem, ze bez kominiarki tez bylo goraco i wnetrze kasku sie strasznie zawilgaca). W zimne dni jest szczegolnie uzyteczna. A i wyglada fajnie (tylko otwor na oczy nie moze sie zbyt rozciagac - bo wtedy wyglada sie jak dzdzownica Matylda). Ja kupilem kominiarke uvexa za 25 pln. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yamasz Re: Kupiłem sobie kominiarke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 13:42 ja kupiłem zwykłą kominiarke za dyche, i zakładam na kask tak jak mówi mariusz, żeby sie kask nie rysował... tylko troche ciężko wchodzi bo ja mam motocrossowy kask.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matt Re: Kupiłem sobie kominiarke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 23:01 a wyciąłeś już sobie otwory na oczy w tej kominiarce czy nadla tak śmigasz jak zawsze...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
yamasz Re: Kupiłem sobie kominiarke 01.12.05, 10:30 wymiatam po ciemku, tak jak lubie... a czasami to dla urozmaicenia sobie jeszcze żyłke na szyi zawiąże... ale to tylko jak jeżdze po kilku piwach, bo tak na sucho to nie mam odwagi... ;p Odpowiedz Link Zgłoś
okrutny_mariuszek Re: Kupiłem sobie kominiarke 01.12.05, 10:53 eee, sama żyłka na szyi nic nie daje - jeden koniec musisz przywiązać do szyi (tak jak to robisz), a drugi, prawidłowo, do jakiegoś stałego elementu architektury lub przyrody (słup elektryczny, lampa przydrożna, drzewo), lub ew. do kierownicy motocykla (choć to mały dreszczyk) a najlepiej do łańcucha lub koła (szprychy) - tyle zabawy potem jest z rozplątywania tej żyłki! eh! należy pamietać, by żyłka była dosyć w3mała dodatkowe punkty można zodbyć zakładając kask szybką do tyłu, paląc gume przed komisariatem, telefonem do ojca dyrektora (min.3 słowa) za jazdę z pasażerem bonusów nie przewidziano Odpowiedz Link Zgłoś
yamasz Re: Kupiłem sobie kominiarke 01.12.05, 11:19 mon kolega kiedyś przed komisariatem upalał... ale oni wtedy mieli tylko poldka z zepsutą pompą paliwa, i na pych go odpalali... teraz sie nie da... mają fusiona i focusa ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matt Re: Kupiłem sobie kominiarke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 11:33 e tam ja zawsze lubiłem jazdę po omacku-nawet jak już jestem w knajpie to poruszam się po omacku i dostaje w kominiarkę:) Odpowiedz Link Zgłoś
yamasz Re: Kupiłem sobie kominiarke 01.12.05, 11:35 a znasz kogoś kto tego nie lubi?? ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matt Re: Kupiłem sobie kominiarke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 11:43 no znam-moją dziołchę...:) Odpowiedz Link Zgłoś
okrutny_mariuszek Re: Kupiłem sobie kominiarke 01.12.05, 11:57 yamasz napisał: > moj kolega kiedyś przed komisariatem upalał... ale oni wtedy mieli tylko poldka > > z zepsutą pompą paliwa, i na pych go odpalali... teraz sie nie da... mają > fusiona i focusa ;p Fordami to nie zaimponujesz, ale gdyby tak kolega pomagał im tego poldka odpalić na pych, by mogli rozpocząć pościg, to by było coś! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
yamasz Re: Kupiłem sobie kominiarke 01.12.05, 12:04 no co ty... ja mam gdzieś zdj. analogowym aparatem zrobione jak poldka pieski pchają... ale polewa... ;p a co do naszych policjantów to mają pecha... mieli nowe vito... to ktoś im wybił szybe i ukradł CB radio ale stacyjka była rozje..a, bo pewnio ktoś chciał to vito na własność... hehe...później dostali T4, to scigałi nim pewnego dnia lepka na simsonie i... dachowali...i to wszystko w przeciągu 6 mis. wtedy im został tylko poldek, który, miał zepsutą pompe paliwa... ale jak już odpalił to miał jakiś przepał bo palił 12-15 L/100km...jak dobrze miszkać koło mechanika samochodowego... wszystkiego sie można dowiedzieć... Odpowiedz Link Zgłoś
yamasz Re: Kupiłem sobie kominiarke 01.12.05, 11:52 e tam... moja dziołcha nie lubi szybkiej jazdy ze mną... ale jak sama...to jeździ szybko.. Odpowiedz Link Zgłoś