Gość: ANONIM IP: 217.97.148.* 15.01.03, 16:31 CHCIAŁBYM POJECHAC NA TENERYFE, ALE NIE WIEM KTO LATA, CO I ZA ILE Z GÓRY DZIEKUJE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gibon Re: TENERYFA IP: 217.97.148.* 15.01.03, 16:54 co ty stary? pustynia wulkaniczna - lepiej na Gran Canarię!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Korgan Re: TENERYFA IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.01.03, 19:46 Na Teneryfie byłem 2 razy. jestem zauroczony tą Wyspa. Gosciu nie chrzan glupstw.Teneryfa jest najpiękniejszą z całego archipelagu. Dojechac najlepiej czarterem wykupionym w biurze podrozy albo z Berlina Ale tam trzeba czekac na okazje, a wtedy mozna leciec nawt za 100 marek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alfisti Re: Teneryfa IP: *.adsl.hansenet.de 15.01.03, 20:56 Gość portalu: Korgan napisał(a): Oczywiscie ze Korgan ma racje Teneryfa jest rzeczywiscie bardzo bardzo interesujaca wyspa. Krajobrazy zmieniaja sie tu jak w kalejdoskopie. Najlepiej mozna to zauwazyc w drodze do Pico el Teide gdzie w ciagu godzinnej jazdy (z poludnia zaczynajac) przekraczamy prawie wszystkie strefy klimatyczne i wegetacyjne. Za 100 marek juz sie nie da ale za 100€ to jak najbardziej. Gran Canrii natomiast nie polecam. Bardzo ciekawe i jeszcze nie zadeptane przez turystow sa El Hierro, Gomera i przede wszystkim La Palma a juz zupelnym granatem nalezaca do Portugalii i lezaca wzglednie w poblizu wyspa wiecznej wiosny czyli - Madera. Ciao Alfisti Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b.c Re: TENERYFA IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.01.03, 20:49 wpadnij z tematem na forum turystyczne www.teneryfa.pl - ... pozdrawiam redakcja Odpowiedz Link Zgłoś