Gość: Mada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 18:11 Proszę o OBIEKTYWNE opinie o jednym i drugim hotelu. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: megan Re: Argana/Anezi - Agadir IP: *.sdl.vectranet.pl 08.06.06, 19:14 bylam w Anezi-w/g mnie ok! ale ludzie tez bardzo chwalili Argane pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
vdagv Re: Argana/Anezi - Agadir 09.06.06, 10:29 Byłam w Arganie-ot,bez rewelacji,ale nie spodziewałam się wielkich fajerwerków. Hotel troche wyeksploatowany,ale dosyć porządny,czysty,raz w tygodniu (o ile dobrze pamietam) nawet jakieś fajne animacje się zdarzyły.Do plaży z 5-10 minut. Hotel zaraz przy głównej promenadzie.Jedzenie nawet niezłe (choć jak to bywa po pewnym czasie może stać się monotonne).Klimatyzacja w pokoju dzialająca (z tego co słyszalam z tym różnie to w Agadirze bywa nawet w hotelech 4*),więc jak w Agadirze zrobi się naprawdę gorąco (ale to rzadkość) to może się przydać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Caleb Re: Argana/Anezi - Agadir IP: *.chello.pl 11.06.06, 10:54 A mi Argana pasowała. Hotel czysty i ładny, przede wszystkim nie taki olbrzymi blok jak Anezi. Poza tym ma ładny duży basen a Anezi ma 3 baseny i tu uwaga - betonowe, ostre krawędzie zamiast wyłożone ładnie ceramiką. Poza tym baseny są na wzgórzu gdzie strasznie wieje co jest o tyle istotne, że przy tej beznadziejnej pogodzie jak panuje w Agadirze (mgły i zachmurzenia trwające od rana do ok 14.00 codziennie)jak wychodzisz mokry z baseny jak ci wiaterek zawieje po krzyżu.............. Generalnie nie polecałbym ci wyjazdu do Maroka jeśli nastawiasz się na plażowanie byłem w lipcu w zeszłym roku i pogoda w Agadirze to totalna porażka, sprawę ratował fajny hotel i wycieczki fakultatywne Odpowiedz Link Zgłoś