Dodaj do ulubionych

Czarnogóra

IP: *.kg.net.pl / 80.51.254.* 16.06.06, 18:18
Jakie tam są ceny np. posiłków, innych rzeczy, porównywalne z Bułgarią czy
wyższe? Nie podaje konkretnego miasta bo zaczynam sie dopiero interesować
Czarnogórą jako miejscem na wakacje. Jakie biuro prócz Skarpy polecacie? I
jakie miasta? Dziekuje za informacje
Obserwuj wątek
    • Gość: Olcia Re: Czarnogóra IP: *.kg.net.pl / 80.51.233.* 17.06.06, 15:15
      Nikt nie wie?
    • Gość: Karusia Re: Czarnogóra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 14:03
      Ja jade ze Skarpy tylko dlatego ze tanio bylam z nimi w Chorwacji i bylo ekstra
      ale ja jezdze bez wyzywienia bo na jedzenie ludzie nazekaja. Ja jade do Baosici
      podobno dziura ale fajne warunki i mozna odpoczac. Nie polecam Kotoru podobno
      beznadziejne warunki i brudna a wrecz brak plazy. Podobno warto w okolice Budvy
      jechac ale nie dalej bo im blizej Albani tym brudniej. W Czarnogorze jeszcze
      nie bylam ale to co pisze to informacje z roznym Forrum wiec ja za to nie
      recze . Jedzenie podobno nie drogie za wyjatkiem miesa i nabialu. Ale podobno
      Piekny Kraj Jezeli masze jeszcze pytania to w miare mozliwosci moge
      odpowiedziec ale to wiedza literaturowa
      • Gość: Olcia Re: Czarnogóra IP: *.kg.net.pl / 80.51.254.* 18.06.06, 20:54
        Dzięki za informacje, napisałam na forum, bo dobrze się dowiedzieć czegos od
        kogoś, kto już tam był lub zamierza jechać i sie interesuje. Czekam wiec na
        wiecej informacji.
    • Gość: budva Re: Czarnogóra IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.06.06, 13:36
      Jest oczywiście wiele miejsc do zwiedzania.Ja z rodziną objechałem Góry Lovcen
      (serpentyny , aż strach jechać).koniecznie Kotor i bokę ,przepiękne klasztory
      (pamiętać o ubiorze ),Budva-miasto i "Hawaje", Svety Stefan.Możesz przez jeden
      dzień zaliczyć Mostar i Medjugorie (piękna trasa).Niedaleko do
      Dubrownika.Kwatery prywatne dość tanie ,ale często brak wody.Plaża w Budvie
      raczej brudna, czysto na okolicznych płatnych , w miarę dobrze jest w Becici
      (kursuje kolejka przez tunel).Jak ocoś zapytasz to w miarę możliwości odpowiem -
      byłem tam 2,5 tygodnia 4 lata temu.
      • andree2006 Re: Czarnogóra 13.07.06, 23:51
        Witam,
        a czy mółbyś powiedzieć trochę dokładniej (ile konkretnie EUR) o cenach
        zakwaterowania (kwartery prywatne, ewentualnie hotele) i jedzenia (obiady w
        knajpach, zakupy w sklepach).

Dzięki serdecznie!

Andree

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka