Dodaj do ulubionych

Triada+Psakaudia?

19.07.06, 11:20
Miał ktos okazje pojechac z Triadą na Halkidiki? Mam propozycje hotelu
Philipion Beach w Psakaudii. Wszystko wygląda pięknie. Ściema?
Obserwuj wątek
    • Gość: . Re: Triada+Psakaudia? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 11:56
      Byliśmy w ubiegłym roku z Openem. Nie wiem czy pięknie wygląda, ale ściemy nie
      było.
      • mario57 Re: Triada+Psakaudia? 19.07.06, 12:06
        Czyli tak jak pisza? Hotel 4* spokoj fajna i czysta plaza? No to może sie
        zdecyduje
        dzieki
        • Gość: z krakowa Re: Triada+Psakaudia? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 14:04
          byłam rok temu, Ściema jak cholera. Wszystkie pokoje miały mieć widok na
          morze... połowa miała na basen, reszta zboku, troche na morze. My mielismy na
          basen, góry i trase przelotową. na sczęście na piatym piętrze. ale auta było
          słychać. hotel miał być po generalnym remoncie, bla , bla, bla, stare
          smierdzące windy, łazienki przed remontem, najlepsze pokoje mieli rosjanie z
          opcja all, ludzie którzy ją wykupili strasznie żałowali. plaża przy drodze,
          piasek - a właścieiw ostry żwirek - miałam wrazenie troche w związku z tym
          brudny. najlepsze leżaki grek sprzedaje, trzeba sobie inne wcześnie rano
          zajmować. ale wokół mnóstwo sklep[ików, tawern, można coś zjeść, w porze
          lunchu, kupić winogrona, brzoskwinie, były wspaniałe.
          my napisaliśmy zażalenie, bo mieliśmy mnóstwo zastrzeżeń i było pare
          problemóew, dostaliśmy nawet odsczkodowanie, ale nie juz nie chcę o tym pisac.
          Widzę, że w tym roku Open travel wycofał się z tej hotelowej oferty. Często
          Polacy dostają pokój dwuosobowy ale z jednym duzym łózkiem, mały, kiszkowaty,
          nie taki jak na zdjęciu,. Grecy nie chcą nic zamieniać, trzy dni czekałam na
          zamiane,, rezydent kabański beznadziejny , nic nie pomoże, ale nagada się!
          Ale w gruncie rzeczy bylismy zadowoleni, wypoczeliśmy. pozdrawiam
          • Gość: . Re: Triada+Psakaudia? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 14:17
            mieliśmy chyba inny katalog, w moim nie było że wszystkie są z widokiem na
            morze. Potwierdzam im wyżej tym lepiej. Pokoje z widokiem są od strony
            południowej więc się strasznie nagrzewały, wiem bo taki mieli znajomi i
            wymienili. My zamówiliśmy normalną dwójkę z dostawką a dostaliśmy dwa pokoje
            połączone, więc nawet lepiej. Na pewno nie warto brać all (to tylko z
            obserwacji nie autopsji. Potwierdzam że z cłego hotelu najgorsza jest łazienka,
            o remoncie też nie wiem gdzie mój przedmówca wyczytał. Leżaki byłay za darmo,
            wszystkie (czerwiec). Co do rezydenta nie wiem czy to był ten sam, ale plusa ma
            za to że nie staliśmy w kolejce do prześwietlenia bagażu przed wylotem.
            • mario57 Re: Triada+Psakaudia? 19.07.06, 16:24
              Dzieki za info. Rozumiem, ze jezeli zdecyduje sie na ten hotel, to raczej
              wylaczyc wymagania. Jeszcze zobacze. mam nadzieje, ze jezeli juz, to uda sie
              spedzac wiekszosc czasu poza hotelem. Jeszcze tylko jedno pytanie. Sa tam
              jakies lokalne biura, ktore zorganizuja wypady w fajne miejsca, czy nalezy
              liczyc tylko na swoje biuro podrózy i ewentualnie na siebie?
            • Gość: z krakowa Re: Triada+Psakaudia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 21:18
              byłam rok temu, w drugiej połowie sierpnia. w katalogu opena było napisane o
              remoncie i o wszystkich pokojach z widokiem na morze. i jesli obiecują, to
              człowiek sie nastawi i co? bylismy zadowoleni z pokoju od strony basenu, w
              porze największego żaru my mielismy cień na balkonie, sosna zagladała do
              środka, mozna było odpocząć. może teraz hotel wyglada lepiej od środka, ale
              kilka wpadek było, i to niezłych. my korzystaliśmy z wycieczek oferowanych pzez
              rezydenta opena. bylismy na rejsie wokół półwyspu Athos, cos pieknego. warto
              zawalczyc o jak najbardziej poranny wyjazd, bo potem trudno o dobre miejsce na
              statku, a słońce prazy niemiłosiernie. byylismy tez na wycieczce pod Olimpem.
              ciekawa, ale przegonił nas rezydent, ale obowiazkowo przystanek w wybranym
              przez niego zajezdzie , gdzie on dostał zupe i prezenty...
              sami wybralismy sie do nikiti. wycieczke do salonik /shopping/dostaliśmy w
              promocji, zwiedziliśmy fantastyczne muzeum sztuki bizantyjskiej,
              archeologicznee i kilka waznych miejsc. shopping saliniki polega natym, że
              zawo.za cie do salonik i radź sobie sam. reszta autokaru ma wykupiona wycieczke
              po salonikach i zwiedza z rezydentem. ja zwiedziłam sama. piekne, piękne
              miasto, załuje, że nie pojechałam tam jeszcze raz.
              generalnie było fajnie, moze z triada bedzie lepiej. psakoudia chyba sie nie
              zmieniła.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka