Gość: iman IP: *.dial.pl 27.02.03, 16:49 czy ktoś bywa w Marbelli? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maciek Re: Marbella IP: *.client.attbi.com 27.02.03, 18:15 Oczywiscie, ja tam spedzam co drugi weekend bo z Warszawy troche daleko by co tydzien jezdzic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cezar Re: Marbella IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.02.03, 18:32 Z tego co pamietam, to chyba Julio Iglesias, który ma tam posiadłość. Poza tym właściciele luksusowych, ociekających złotem jachtów i inne snobowate bubki. Ponieważ miejscowość uchodzi za niezwykle drogą (chyba najdroższą na Costa del Sol) - zgadzam się z Tobą zupełnie - poszukiwania należy prowadzić na tym forum. POWODZENIA!!! Pozdr. Cezar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iman Re: Marbella IP: *.dial.pl 28.02.03, 09:27 Za snobowatego bubka się nie uważam mimo, iż spędzam tam kilka miesięcy w roku i nie spotkałam tam jeszcze żadnych Polaków więc myślałam, że nawiążę kontakt z kimś kto też tam się wakacjuje, na tym forum jestem po raz pierwszy ale widzę, że tu jacyś niemili ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: Marbella IP: *.chomiczowka.net.pl 28.02.03, 19:50 Ja byłam w Marbelli w te wakacje, przez dwa miesiące pracowałam w barze w centrum Cristamar; drogo, za dużo Anglików, ale ogólnie wspomnienia mam bardzo pozytywne. No i wcale fortuny nie wydałam, można robić zakupy w Al Campo!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Marbella IP: *.client.attbi.com 01.03.03, 05:45 Ludzie sa tu bardzo mili tylko czasami lubia sobie pozartowac Odpowiedz Link Zgłoś