Dodaj do ulubionych

Kuba czy Wenezuela???

02.01.07, 18:19
Na kube do hotelu OASIS 3* lub TROPICAL 3* lub do Wenezueli PALM BEACH 3*.
Może ktoś był juz w tych hotelach i może mi jakoś pomóc w wyborze lub
przynajmiej opisac co nieco na temat tych hoteli i miejsc,czy warto czy moze
gdzies lepiej
Z góry dziekuje
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Kuba czy Wenezuela??? IP: *.noname.net.icm.edu.pl 03.01.07, 11:44
      Ja bym teraz na Kube nie ryzykowala, jak Fidel zejdzie, to moze byc niezle
      zamieszanie.
      • Gość: kajaba Re: Kuba czy Wenezuela??? IP: *.u.mcnet.pl 03.01.07, 11:56
        Jak Fidel zejdzie to juz nie będzie po co jechać, bo zrobią tam plastikowe
        Miami, my lecimy 4 lutego.
    • Gość: kajaba Re: Kuba czy Wenezuela??? IP: *.u.mcnet.pl 03.01.07, 11:57
      My lecimy 4 lutego, ale do innego hotelu (Iberostar Tainos), nie ryzykowałabym
      hotelu 3* na Kubie.
      • Gość: gość Re: Kuba czy Wenezuela??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 23:29
        a mozesz podac z jakiego biura lecisz ?
        • Gość: angel Re: Kuba czy Wenezuela??? IP: *.chello.pl 04.01.07, 05:18
          witam mamy wykupiona wycieczke z exim tours na kube 3 osoby all wylot 24 01
          13 dni przeraza mnie fakt ze lot trwa w 1 str 14 h powrot to 18h wczesniej byla
          rezerwacja na margarite w wenezueli mam nadzieje ze wycieczka bedzie ok ktos
          byl? moze podzielic sie wrazeniami?
          • xxara Re: Kuba czy Wenezuela??? 05.01.07, 23:47
            Wspolczuje. ja wlasnie wrocilam z tego wyjazdu by Exim. Lot trwal bie 14 a 17
            godzin do tego walka o miejsca w samolocie w drodze powrotnej przy kazdym
            miedzyladowaniu. Na miejscu jest rezydent mowi po polsku tylko dzien dobry,
            reszte trudno zrozumiec, hotele nie trzymj stndrdow. Zreszta poczytaj prosze
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19&w=54990131
        • Gość: kajaba Re: Kuba czy Wenezuela??? IP: *.u.mcnet.pl 04.01.07, 13:51
          Neckermann (ale z dolotem do Frankfurtu).
          • maja750 Re: Kuba czy Wenezuela??? 04.01.07, 21:09
            Na Kubie byłam w czerwcu zeszłego roku i ten kraj mnie zafascynował. Radzę
            lecieć dopóki Fidel żyje i trzyma władzę, gdyż takiego klimatu dłuuuugo szukać.
            Byłam z TUI w 4* all i byłam bardzo zadowolona. Pozdr
          • roxy361 Re: Kuba czy Wenezuela??? 04.01.07, 23:16
            czyli lecisz z niemieckiego Neckermanna? a dolot dodatkowo? szukam takiej opcji
            i na ten sam termin tylko hotel to chciałabym 4*, z Polski tylko zostaje Tui bo
            Exim lata Fisherem o przepraszam Prima Charterem a z nimi to nie mam
            przyjemnosci przez tyle godzin nie chce drżec co tym razem odpadnie z samolotu.
            • Gość: kajaba Re: Kuba czy Wenezuela??? IP: *.u.mcnet.pl 05.01.07, 10:38
              Z polskiego Neckermanna (po tym jak upadł Fischer Air nie było czym lecieć),
              Iberostar Tainos ma 4*. Z Frankfurtu lot jest bezpośredni (a nie jak przy
              Fischer Air z lądowaniem technicznym w Kanadzie) i co wazniejsze lecimy
              Condorem a nie jakimś malutkim samolocikiem gdzie nie mja jak nogami ruszyć.
              • roxy361 Re: Kuba czy Wenezuela??? 05.01.07, 23:37
                ale na stronie internetowej Neckermann oferuje Kube dopiero od maja więc napisz
                mi prosze jak to jest.
                • roxy361 Re: Kuba czy Wenezuela??? 05.01.07, 23:49
                  czyli lecisz z niemieckiego( jakos nie zrozumiałam od razu) a gdzie kupowałas
                  vouchery w Polsce czy w Niemczech?
                  • Gość: bnejku Re: Kuba czy Wenezuela??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.07, 12:24
                    roxy, lepiej się zajmij własną dupą niż doradzaniem innym, bo jesteś
                    beznadziejnie głupia i na grugi raz nie denerwuj ludzi
                    • roxy361 Re: Kuba czy Wenezuela??? 07.01.07, 18:50
                      dziekuję Ci za uznanie ale pozwolisz, że sama podejme decyzje co mam dalej
                      robić.
                • Gość: kajaba Re: Kuba czy Wenezuela??? IP: *.u.mcnet.pl 08.01.07, 13:42
                  Zarezerwowałam w pazdzierniku, ale potem okazalo sie, ze Neckermann odwolal
                  wyloty z powodu bankructwa Fischer Air, wiec udalam sie do biura Neckermanna
                  (biuro w Jankach) i Pan zmienil rezerwacje na taka z dolotem do Frankfurtu (za
                  doplata oczywiscie za dolot).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka