Dodaj do ulubionych

UWAGA na Sky Club !!! To upadłe Open travel

07.02.07, 13:23
Nawet adres do korespondencji jest ten sam jak w OTG: ul. Dukatów 10, 31-431
Kraków. Dziwne, że działają teraz wspólnie z Triadą... Ale może nie ma się co
dziwić...
Jeżeli Agenci wiedzą o tym i mimo wszystko będą ich sprzedawać, to niech
później niu płaczą, że stracili pieniądze, bo wiedzieli...
Obserwuj wątek
    • Gość: Ja Re: UWAGA na Sky Club !!! To upadłe Open travel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 15:05
      Co ty znów za ploty siejesz????????
      A nie sprzedawaj, nikt Cię nie prosi.....
      no i co z tego że adres w krakowie, to budynek w którym jest kilka innych firm, można wynająć bez problemu biuro.
      Za za grzechy OTG odpowiedzą niedługo Ci co są naprawdę temu winni - Przewoźnik i spółka...oni też założyli swoje nowe biura pod płaszczykiem swoich "dziewczyn" i co o tym już nie piszesz... a i TV działa nadaje z tymi samymi osobami z tle.....
      • Gość: dba Re: UWAGA na Sky Club !!! To upadłe Open travel IP: *.rybnet.pl 07.02.07, 15:55
        Skoro to są ploty o Sky Club to dlaczego dostałam ofertę tego biura pocztą do
        domu? z oferty Triady NIGDY nie korzystalam, a z Open Travel byłam 3 lata temu.
      • msz1234 Re: UWAGA na Sky Club !!! To upadłe Open travel 07.02.07, 16:04
        A jak nazywaja sie te firmy zalozone rzekomo "na dziewczyny" Przewoznika i
        innych? Moze jak je podasz to przynajmniej Agencji beda wiedziec z kim maja do
        czynienia...
        • vixenvox Re: UWAGA na Sky Club !!! To upadłe Open travel 07.02.07, 16:41
          WorldWide Travel Sp. z o.o. z Torunia, - sponsorem i fundatorem tego biura jest
          Pan P. Przewoźnik a w zarządzie spółki ludzie z d. PES Travel, Open Travel
          Group, Podróże TV S.A., Dobre Wczasy, czy PTV Production, m.in. Pan A.
          Faltynowski.

VV
      • msz1234 Re: UWAGA na Sky Club !!! To upadłe Open travel 08.02.07, 19:08
        I jeszcze jedno. Jeżeli Sky club Sp. z o.o. to zmieniona nazwa Centrum
        Kształcenia Triada Sp. z o.o., to dlaczego Informacji o warunkach ubezpieczenia,
        które są do pobrania na stronie Sky-Club.eu obie spółki występują niezależnie od
        siebie.

www.sky-club.eu/pdf/INFORMACJE_O_WARUNKACH_UBEZPIECZENIA.pdf
        Nie rozumiem tego. Może mi to ktoś wyjaśni. Albo następuje zmiana nazwy spółki i
        wtedy nie używa się w obrocie starej nazwy, albo są dwie spółki i tak na prawdę
        ktoś coś chce ukryc. O co więc chodzi?
      • Gość: wwwawa Re: UWAGA na Sky Club !!! To upadłe Open travel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 04:21
        ale pierdoły opwiadasz.Panek i jego obecne towarzystwo "wzajemnej adoracji" to
        banda oszustów. panek nas oszukał - sprzedał, a nie przwożnik
    • mieszczaneczka Re: UWAGA na Sky Club !!! To upadłe Open travel 07.02.07, 20:10
      jaka różnica jakie biuro, kto rządzi - i tak nikt za nic w tym kraju nie
      odpowie, a najbardziej poszkodowani jak zwykle turyści. jak dla mnie to już bez
      znaczenia jakie biura ma pan Przewoźnik bo i tak nikt mu nic nie udowodni....
      • Gość: gość Re: UWAGA na Sky Club !!! To upadłe Open travel IP: *.chello.pl 07.02.07, 21:04
        a moze jednak można coś udowodnić zlodziejowi przewoźnikowi tylko moze nalezy najpierw zgłosić doniesienie do prokuratury o przestępstwie, bo jak się okazuje poszkodowanych przez otg jest wielu a doniesienie zgłosiło znacznie mnie osób
        • Gość: glos Re: UWAGA na Sky Club !!! To upadłe Open travel IP: 213.158.197.* 12.02.07, 04:45
          Cała prawda o Open Travel Grup Sky Holidays Czy Skay Club
          Tak to nie to samo ;).
          Posłuchajcie tej bajeczki
          Jacuś P.
          Biedny chłopaczek z wielkimi pomysłami;).
          Wpadł na pomysł założył ze wspólnikami „Open Travel” –Pięknie.
          Ale zostawił sobie koło ratunkowe w środku firmy na ul. Dukatów w Krakowie
          założył sobie (od samego początku istnienia Open Travel Skay Holidays) Pięknie co?
          Gdy w openie w roku 2004 zaczęły się kłopoty postanowił sprzedać (powiedzmy
          firmę) i tu zaczyna się bajka o Podóżach TV i PES Travel. Trafił jeden cwaniak
          na drugiego cwaniaka .
          Jeden drugiego chciał załatwić.
          Biedny Jacuś mówi teraz że już nie działał dla Opena od marca 2006.
          Pewnie tak, gdyby nie fakt, że cały czas szalał w swoim Sky (który był firmą w
          firmie) więc jak to tak Jacusiu?
          Jacuś mówi : Nie miałem nic wspólnego z Openem z Torunia. (A Open z Krakowa To
          nie to samo) Przecież Księgowość była w Krakowie wszystkie kierunki
          śródziemnomorskie w Krakowie i nieformalnie zarządzający wszystkim Jacuś
          P(oczywiście za zgodą i przyzwoleniem zarządu spółki Open Travel).
          Pięknie co?
          Czy to nie biedny Jacuś P. gdy zaczęły być kłopoty wysłał informacje do
          wszystkich agentów (sierpień 2006) , niema nic wspólnego z Opene travel
          skończyłem z tą firmą już dawno.
          A dalej pracował na ulicy Dukatów w Krakowie pod tym samym adresem z tymi samymi
          ludźmi którzy dalej pracowali w Open i Sky czy to może nie dziwne?
          Czy może my wszyscy żyjemy w dwu równoległych światach gdzie w jednym jest w
          Krakowie na ulicy Dukatów Open (ten zły!) a w drugim świecie w Krakowie na ulicy
          Dukatów jest (ten) dobry Sky .
          Tak sprzedawać można wszystko tylko czy na tym nie ucierpimy nasi turyści
          niestety będą
          Niepocieszeni gdy okaże się że ten Jacuś Placuś tak znowu wszystkich przekręcił
          i stał się biedny miły ,że ręce opadają znowu go a nie on oszukali. I czy to
          będzie Open Travel czy Sky Travel czy inny sky zawsze jest tam ten sam Jacuś P.
          który tak załatwi sprawę ,że nikt na tym nie wyjdzie najlepiej tylko on sam.
          Pozdrawiam
          To ładna bajka tylko co dalej
          • Gość: Ja Re: UWAGA na Sky Club !!! To upadłe Open travel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.07, 23:01
            A Głos to chyba się na bajek w dzieciństwie dobrze nie naczytał....
            Adres owszem, ale Trouń ul.Żeglarska - tam Przewoźnik grasuje i ludzi oszukuje dalej... Odłożył pieniązki na kupkę u żony w portfelu i czeka spokojnie na rozwój sytuacji. Żona opłaci adwokató i wyroczek w zawiaskach murowany :)
    • Gość: goaja Re: UWAGA na Sky Club !!! To upadłe Open travel IP: *.azoty.tarnow.pl 14.02.07, 09:03
      Tak to prawda ja tez dostałam ich katalog do domu a byłam zOpen travel 2 razy
      z Triadą nigdy ,nawet sie zainteresowałam oferta ale w Triadzie w moim mieście
      nie maja pzredstawicielstwa ,dopiero po sprawdzeniu w necie okazało sie ze to
      upadłe Open trawel . Nie rozumiem kto zarejestrował temu panu to biuro,po to
      aby chyba nadal oszukiwał ludzi .UWAZAJCIE!!!
      • Gość: Jan Re: UWAGA na Sky Club !!! To upadłe Open travel IP: *.chello.pl 23.02.07, 11:14
        Ponieważ należę do odważnych, zdecydowałem się skorzystać z oferty Sky Clubu i
        zarezerwować wyjazd do Tunezji. Chciałem skorzystać z możliwości rezerwacji
        imprezy przez internet i dokonania przedpłaty kartą kredytową, wymienionej na
        str. 6 katalogu Sky Clubu. Niestety okazało się to niemożliwe bo na stronie
        internetowej Sky Clubu nie znalazłem formularza rezerwacji i przedpłat kartą
        kredytową a panie Dominika i Ania z warszawskiej infolinii nie potrafiły mi
        udzielić informacji i nie odpowiedziały na moje 5 kolejnych maili, wysłanych w
        ciągu 2 tygodni. W tej sytuacji dokonałem rezerwacji w lokalnej agencji
        turystycznej. Z przykrościa stwierdzam jednak, że taki brak kompetencji i
        lekceważenie klienta, z jakim się spotkałem, mogą conajmniej budzić wątpliwości
        co do rzetelności Sky Clubu i nakazywać daleko idącą ostroznośc w korzystaniu z
        ich usług
        • Gość: rh Re: UWAGA na Sky Club !!! To upadłe Open travel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.07, 11:23
          To jedz teraz do wspomnianych pan Dominiki i Ani i caluj je po rekach ze nie
          wtopiles kasy
          • Gość: web Re: UWAGA na Sky Club !!! To upadłe Open travel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 12:03
            przecież wtopił :))) kupił sky'a w agencji:)))
        • Gość: B. Re: UWAGA na Sky Club !!! To upadłe Open travel IP: *.chello.pl 28.02.07, 22:32
          No to my tez należymy do odważnych... zarezerwowaliśmy dzis "impreze" w Tunezji...
          mam nadzieje ze w maju to jeszcze nie zbankrutuja....
          • Gość: Gość 5 Re: UWAGA na Sky Club !!! To upadłe Open travel IP: *.eranet.pl 05.05.07, 16:58
            wróciłam z Tunezji z Sky-Club. Jedna wielka klapa, oszukują ludzi jak tylko się da.
          • Gość: sun Re: UWAGA na Sky Club !!! To upadłe Open travel IP: *.chello.pl 13.05.07, 12:49
            i jak było????
        • Gość: sun Re: UWAGA na Sky Club !!! To upadłe Open travel IP: *.chello.pl 13.05.07, 12:52
          a próbował ktoś z anią albo dominiką po angielsku rozmawiać? Ubaw, spróbujcie...
        • Gość: sun Re: UWAGA na Sky Club !!! To upadłe Open travel IP: *.chello.pl 15.05.07, 18:12
          Języki obce są baaaardzo obcymi terminami ludzi pracujących przynajmniej w
          obsłudze Sky Clubu . o kompetencji sprzedawców turystyki, gdzie języki powinny
          być chlebem powszednim,to raczej nie świadczy... niestety
    • msz1234 zalozyciele stron www OTG i podroze tv 14.02.07, 13:36
      No jak myslicie kto je zakladal?
      www.opentravel.pl zakladal Pan Jacek P. jako Delta Travel Sp.J., natomiast
      www.podroze.tv zakladala Triada Biuro Podrozy Sp. z o.o. (Piotr Z.). Mozna
      sprawdzic na whois.
      • Gość: non Re: zalozyciele stron www OTG i podroze tv IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.07, 17:49
        Podajesz nieprawdziwe informacje. Jest różnica pomiędzy rejestracją domeny a jej
        zakupem.
        • Gość: glos Re: zalozyciele stron www OTG i podroze tv IP: *.eranet.pl 15.04.07, 11:00
          Ja tylko się zastanawiam ile jeszcze Jacuś Placuś ma przekręcić ludzi, By same
          środowisko Turystyczne powiedziało mu aut.
          Czy ryzykanci którzy chcą zarobić (zapłacić) kilka groszy, dalej będą wspierać
          budowy majątków takich ludzi.
          Bo wiadomo Jacuś Placuś jest taki jak jest.
          Dalej będzie zwalał to nie ja to kolega , ja tylko kasę na tym zrobiłem.
          O powiadał jak to Przewoźnik (piękne nazwisko) przewiózł ludzi a on tylko kasę
          wziął do kieszeni.
          Ciekawe rzeczy kto zarejestrował domenę kto podpisał to czy tamto. Przecież
          agenci którzy sprzedają te biuro mają klapki na oczach ,przecież to oni powinni
          takich ludzi jak Jacuś Placuś wykluczyć ze swego środowiska a nie sprzedawać
          pomagać pomnażać kapitał. Czemu tego nie robią?
          Zapytajcie ich!
          Pozdrawiam Glos
          • msz1234 Re: zalozyciele stron www OTG i podroze tv 17.04.07, 16:13

No właśnie, czemu tego nie robią...

Gość portalu: glos napisał(a):

> Ja tylko się zastanawiam ile jeszcze Jacuś Placuś ma przekręcić ludzi, By same
            > środowisko Turystyczne powiedziało mu aut.
            > Czy ryzykanci którzy chcą zarobić (zapłacić) kilka groszy, dalej będą wspierać
            > budowy majątków takich ludzi.
            > Bo wiadomo Jacuś Placuś jest taki jak jest.
            > Dalej będzie zwalał to nie ja to kolega , ja tylko kasę na tym zrobiłem.
            > O powiadał jak to Przewoźnik (piękne nazwisko) przewiózł ludzi a on tylko kasę
            > wziął do kieszeni.
            > Ciekawe rzeczy kto zarejestrował domenę kto podpisał to czy tamto. Przecież
            > agenci którzy sprzedają te biuro mają klapki na oczach ,przecież to oni
            powinni
            > takich ludzi jak Jacuś Placuś wykluczyć ze swego środowiska a nie sprzedawać
            > pomagać pomnażać kapitał. Czemu tego nie robią?
            > Zapytajcie ich!
            > Pozdrawiam Glos
            • Gość: małgosia sky club to upały Open travel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 01:16
              jeszcze do dziś nie mamy swoich pieniędzy, a wszelkie załatwiania przez
              internet i fax oraz wpłata przez poczte okazała się nieważna, to my czujemy sie
              jak oszuści a nie Pan Przewoźnik. On ma nowe biuro i smieje si e z na i
              następnych których ponownie oszuka
              • Gość: małgosia sky club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 01:23
                ludzie uważajcie z załatwianiem wyjazdów przez internet, ani dokumentacja
                internetowa ani fax sa w razie próby odzyskania kasy żadne. Biura nie maja z
                dokumentów, jeśli upadaja to wszystko likwiduja. jeszcze raz uwaga na Kraków i
                ul. Dukatowa. Panie, które z wielka gorliwościa sprzedawały w tamtym roku
                wyjazdy, nadal to robią. To jest straszne!!!!
                • Gość: jooł Re: sky club IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.07, 16:26
                  Pocałujcie mnie wszyscy w d....
                  • Gość: melon Re: sky club IP: *.pcz.pl 06.05.07, 19:59
                    no i niestety jest tak jak sie zapowiadało :/ zobaczcie tutaj:

www.turysci.info/articles.php?id=34
    • Gość: zora Re: UWAGA na Sky Club !!! To upadłe Open travel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 18:05
      czy ktos był ze sky club w Turcji ??
      • Gość: perelka1978 Re: UWAGA na Sky Club !!! To upadłe Open travel IP: 87.105.182.* 18.05.07, 16:43
        witam,
        ja byłam ze sky clubu w tunezji w hotelu primasol el fell. bylo super...
        nie bac sie...
        • Gość: Bassa Re: UWAGA na Sky Club !!! To upadłe Open travel IP: *.chello.pl 21.05.07, 12:10
          A ja własnie wróciłam z Tunezji z hotelu Azur Plaza...wszystko w jak najlepszym
          porzadku, jestem super zadowolona.....
          powtórze.. nie bac sie...
          • Gość: Krzysztof Re: UWAGA na Sky Club !!! To upadłe Open travel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 22:57
            To super, bo my nie dość, że chodziliśmy głodni to jeszcze straciliśmy pieniądze
            z teoretycznie bezpiecznego sejfu hotelowego. A może byłaś w innym hotelu? Było
            też sporo innych "atrakcji". Chętnie podzielę się spostrzeżeniami. Dla mnie
            totalne nieporozumienie i porażka. Mam filmy z tego "super" hotelu!!!Piszcie na
            adres krzychf@op.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka