Dodaj do ulubionych

Upadłośc Ecco Holiday

IP: *.c9.msk.pl 02.06.07, 23:32
Jak to z tym jest? Jedni mówią że w lipcu upadają , inni mówią, że to
brednie. I komu wierzyc.
Obserwuj wątek
    • Gość: Angela Re: Upadłośc Ecco Holiday IP: *.c9.msk.pl 02.06.07, 23:41
      słyszałam od ludzi z branży, że to prawda. Ale jak jest w rzeczywistości to nie
      wiem. Najwyżej będę wracała przez ambasade.
      • adams123 Re: Upadłośc Ecco Holiday 03.06.07, 11:36
        tak, juz 276 razy był tutaj taki watek i jakoś działają
        • Gość: zbigniew Re: Upadłośc Ecco Holiday IP: *.to.interklub.pl 03.06.07, 11:47
          Ja tam już trzy razy znimi byłem , raz można powiedzieć dali troszke cieła ale
          przeżyłem i za dużych pretensji nie mam i wtym roku też z nimi lece i jakoś sie
          nie obawiam.
          A żeby nie było to z innymi biurami również podrożowałem tymi zza odry też
          (mieszkam koło granicy)
          • Gość: ja Re: Upadłośc Ecco Holiday IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.07, 14:06
            Wydaje mi sie nieprawopodobne - właśnie widziałam na ich stronie że szukają
            pracowników.Myślę że gdyby plajtowali to niemyśleliby o zatrudnianiu
            dodatkowych ludzi.Chyba myślę logicznie
    • Gość: Mysliciel Re: Upadłośc Ecco Holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 20:42
      Mi sie tez wydaje ze chyba nie zbankrutuja - przeciez jakby chcieli
      zbankrutowac w lipcu to napisali by na swojej stronie ze beda działac tylko do
      Lipca. Chyba mysle logicznie...
      • dzambii Re: Upadłośc Ecco Holiday 03.06.07, 22:26
        Myślisz całkiem nielogicznie. Słyszałeś o biurze, które ogłaszałoby upadłość
        przed jej dokonaniem się (a kiedy czas na zabranie kasy?)?
        Logiczne myślenie nie jest Twoją najmocniejszą stroną, Myślicielu.
        • pc_maniac Przy takich gangsterskich praktykach nie dziwota 03.06.07, 23:48
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=622&w=60299816&a=60299816
    • Gość: asja Re: Upadłośc Ecco Holiday IP: *.bph.pl 04.06.07, 09:39
      co z tą upadłością??? lecę 5-go lipca do Tunezji, najpierw naczytałam się o
      koszmarach dot. linii Tunisair, a teraz jeszcze to...., czy mam się załamac,
      zamiast cieszyc z wakacji, wiecie coś konkretnie na ten temat?
      pozdr.
      • Gość: gabriel Re: Upadłośc Ecco Holiday IP: *.to.interklub.pl 04.06.07, 10:00
        ciesz sie i nie daj sobie zepsuć wakacji
        jak zanam życie to żadnej upadłośći nie będzie
        a jakby brać pod uwage jakie kolwiek forum to urlop tylko na działce trzaba by
        spędzać.

Przecież tu w 80 to sami frustraci piszą.

powodzenia i udanych wakacji
      • Gość: asja Re: Upadłośc Ecco Holiday IP: *.bph.pl 04.06.07, 10:18
        dzięki Gabriel, mam nadzieję, ze jest tak jak mówisz, dzieciaki tak czekają na
        te wakacje
        pozdr.
    • Gość: Idiota Re: Upadłośc Ecco Holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 21:02
      Słuchajcie zadzwoncie do nich do biura (ewentualnie poproscie o numer do
      prezesa) i sie zapytajcie czy bankrutuja... Najlepiej dowiadywac sie zawsze u
      zródla. Chyba mysle logicznie co ?
      • Gość: Lipski Re: Upadłośc Ecco Holiday IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.07, 09:31
        > Chyba mysle logicznie co ?

tak ci sie tylko zdaje

w zeszlym roku jak padal open tez byly takie nerwowe ruchy i zaprzeczanie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka