Gość: Karlosito IP: *.c9.msk.pl 02.06.07, 23:32 Jak to z tym jest? Jedni mówią że w lipcu upadają , inni mówią, że to brednie. I komu wierzyc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Angela Re: Upadłośc Ecco Holiday IP: *.c9.msk.pl 02.06.07, 23:41 słyszałam od ludzi z branży, że to prawda. Ale jak jest w rzeczywistości to nie wiem. Najwyżej będę wracała przez ambasade. Odpowiedz Link Zgłoś
adams123 Re: Upadłośc Ecco Holiday 03.06.07, 11:36 tak, juz 276 razy był tutaj taki watek i jakoś działają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbigniew Re: Upadłośc Ecco Holiday IP: *.to.interklub.pl 03.06.07, 11:47 Ja tam już trzy razy znimi byłem , raz można powiedzieć dali troszke cieła ale przeżyłem i za dużych pretensji nie mam i wtym roku też z nimi lece i jakoś sie nie obawiam. A żeby nie było to z innymi biurami również podrożowałem tymi zza odry też (mieszkam koło granicy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Upadłośc Ecco Holiday IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.07, 14:06 Wydaje mi sie nieprawopodobne - właśnie widziałam na ich stronie że szukają pracowników.Myślę że gdyby plajtowali to niemyśleliby o zatrudnianiu dodatkowych ludzi.Chyba myślę logicznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mysliciel Re: Upadłośc Ecco Holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 20:42 Mi sie tez wydaje ze chyba nie zbankrutuja - przeciez jakby chcieli zbankrutowac w lipcu to napisali by na swojej stronie ze beda działac tylko do Lipca. Chyba mysle logicznie... Odpowiedz Link Zgłoś
dzambii Re: Upadłośc Ecco Holiday 03.06.07, 22:26 Myślisz całkiem nielogicznie. Słyszałeś o biurze, które ogłaszałoby upadłość przed jej dokonaniem się (a kiedy czas na zabranie kasy?)? Logiczne myślenie nie jest Twoją najmocniejszą stroną, Myślicielu. Odpowiedz Link Zgłoś
pc_maniac Przy takich gangsterskich praktykach nie dziwota 03.06.07, 23:48 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=622&w=60299816&a=60299816 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asja Re: Upadłośc Ecco Holiday IP: *.bph.pl 04.06.07, 09:39 co z tą upadłością??? lecę 5-go lipca do Tunezji, najpierw naczytałam się o koszmarach dot. linii Tunisair, a teraz jeszcze to...., czy mam się załamac, zamiast cieszyc z wakacji, wiecie coś konkretnie na ten temat? pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabriel Re: Upadłośc Ecco Holiday IP: *.to.interklub.pl 04.06.07, 10:00 ciesz sie i nie daj sobie zepsuć wakacji jak zanam życie to żadnej upadłośći nie będzie a jakby brać pod uwage jakie kolwiek forum to urlop tylko na działce trzaba by spędzać. Przecież tu w 80 to sami frustraci piszą. powodzenia i udanych wakacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asja Re: Upadłośc Ecco Holiday IP: *.bph.pl 04.06.07, 10:18 dzięki Gabriel, mam nadzieję, ze jest tak jak mówisz, dzieciaki tak czekają na te wakacje pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Idiota Re: Upadłośc Ecco Holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 21:02 Słuchajcie zadzwoncie do nich do biura (ewentualnie poproscie o numer do prezesa) i sie zapytajcie czy bankrutuja... Najlepiej dowiadywac sie zawsze u zródla. Chyba mysle logicznie co ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lipski Re: Upadłośc Ecco Holiday IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.07, 09:31 > Chyba mysle logicznie co ? tak ci sie tylko zdaje w zeszlym roku jak padal open tez byly takie nerwowe ruchy i zaprzeczanie Odpowiedz Link Zgłoś