mleko_z_miodem 04.06.07, 18:18 witam! moi drodzy jak lepiej? przez wroclaw czy wroclaw i poznan?jak sytuacja na obwodnicy berlinskeij?jak mnie wyrzuca na obwodnicy to chyba bede jakies 15km od cenrtum, i co wtedy?jakeis rady? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
geerbil Re: gliwice-berlin 04.06.07, 22:14 z gliwic najlepiej przez wrocław na cotbus, co do obwodnicy to najlepiej sobie znalezc miejsce gdzie będzie najblizej do cywilizacji czytaj domów mieszkalnych bo tam bedziesz miał już komunikację miejską, Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: gliwice-berlin 05.06.07, 00:13 Oczywiscie ze przez Wrocław - tożto jedna prosta jest :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mleko_z_miodem Re: gliwice-berlin 05.06.07, 19:53 wielkie dzieki:) wolalem sie upewnic:) i jeszcze jedno. radzicie stac z tabliczka od razu na niemcy czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
geerbil Re: gliwice-berlin 05.06.07, 21:33 oczywiście że nie bo możesz się nie doczekać. Powinno być tak, w Gliwicach stoisz z tabliczką na wrocław, w wrocławiu na legnice, w legnicy mozesz dać Cotbus, a za granicą na stacjach benzynowych pytać się czy jadą w kierunku Berlina. Odpowiedz Link Zgłoś
mleko_z_miodem Re: gliwice-berlin 06.06.07, 20:31 dzieki za wszelkie rady i sugestie. mysle podobnie, ze na orlenie na bielanach niemcy nikogo nie odstrasza, a spostrzegawczy kierowcy dowioza chociaz kawalek:) jutro wyjazd:) dzieki jeszcze raz! Odpowiedz Link Zgłoś
geerbil Re: gliwice-berlin 06.06.07, 20:40 kierowcy raczej nie są spostrzegawczy i jak widzą tabliczkę Berlin to zazwyczaj myślą, "ja nie jade do Berlina wiec poco mam go brać, pewnie za chwile znajdzie kogos kto tam jedzie" Oczywiście nie wszyscy ale wiekszość, a na Niemców wracających do domu nawet nie licz. Odpowiedz Link Zgłoś
mleko_z_miodem Re: gliwice-berlin 10.06.07, 22:43 a tu mila niepsodzianka! nimiec wracajacy do domu, nie dosc ze nadrobnil troche drogi zeby wyrzucic mnie dalej tj. blizej drogi to jeszcze zaprosil na kawe. ogoleni gliwice-wro-poz-ber-ziel.gora-gce 9 autami i 4 z nich nadrobily dorgi by pomoc. mile i budujace. za miesiac litwa:) szerokeij drogi! Odpowiedz Link Zgłoś
aithor Re: gliwice-berlin 06.06.07, 12:36 Ja myślę, że we Wrocku już możesz spokojnie łapać na Berlin.Na wjeździe na A4 jest stacja, można pytac kierowców na pewno coś złapiesz. Powodzenia,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś