Gość: maly IP: *.171.73.50.crowley.pl 05.09.07, 13:45 Poprosze o opnie na temat tego biura podrozy i organizowanych przez nich wyjazdow do Turcji Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kris7109 Re: BP Wezyr opinie 05.09.07, 21:38 Byliśmy z Wezyrem w tym roku w Turcji region Side i moje ogólne wrażenie n/t WEZYRA jest pozytywne.Transfery na i z lotniska OK,rezydenci na miejscu mili (szczególnie Marcin i Kasia)choć widać że nie maja za dużego stażu i czasami mają problemy z wynajętymi Turkami-kierowcami.Jeżli bym miał ich ocenić w skali ocen szkolnych to zasługują na 4. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eser Re: BP Wezyr opinie IP: *.adsl.inetia.pl 07.09.07, 13:56 Dział Turcja - było już nie raz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: BP Wezyr opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.07, 21:48 Absolutnie nie polecam, nigdy więcej. Tak mi urządzili wczasy w Turcji, że w połowie turnusu juz chciałam jechać do domu. Prawie nic nie zgadzało się z ofertą, a część turystów wylądowało w szpitalu po posiłkach serwowanych w 40-stopniowym upale, bo hotel oszczędzał na klimie i restauracja była nieczynna. Koszmar. Odpowiedz Link Zgłoś