m_arisol1 04.06.08, 10:10 Biuro podróży Juventur Tarnobrzeg poszukuje pilotów na wahadła (kolonie) do Włoch w lipcu i sierpniu. Szczegóły 015 822 54 20 ; 015 823 16 66 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smerv Re: Wahadła do Włoch 08.06.08, 01:24 Znowu ktoś skomentuje, że się czepiam, ale piszę to tylko dla dobra autorów dwóch poprzednich wpisów, żeby wiedzieli, czego nie należy robić (moim skromnym zdaniem). Gdybym był potencjalnym pracodawcą, to - niestety - skreślam. Przede wszystkim za brak znajomości zasad szukania pracy. Napisz to, co napisałaś, porządnie po polsku, starannie i bez błędów (pracodawcy, wbrew pozorom, zwracają uwagę też na formę). Nazwij jak chcesz - CV, życiorys, list motywacyjny, podanie o pracę - i wyślij do zamieszczającego ogłoszenie. Poza tym treść, forma i ilość prostych błędów jest nie do przyjęcia. Zrozum na początku swojej zawodowej kariery, jak myśli pracodawca. Jak się dziewczyna nie potrafi przyłożyć sumiennie do napisania parudziesięciu wyrazów w ojczystym języku, to jak ona się przyłoży do zadań, które jej powierzę? Jak olewa ważny dla niej tekst, od którego może zależeć jej przyszła droga zawodowa, to znaczy, że ma taki charakter. A potem młodzi się skarżą - napisałem /napisałam tysiące CV i nic. No dobrze - napisałeś/aś, tylko jak? Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladowy.mus Re: Wahadła do Włoch 07.06.08, 20:41 Witam, czy może wyjazdy będą także z Katowic? Obecnie oczekuję na wydanie legitymacji pilota, co oznacza że nie mam żadnego doświadczenia ale każdy kiedyś zaczynał.. chętnie odbyłabym pierwsze wahadła jako pilot stażysta. Studiuję dziennie na II roku AWFu. e-mail: madelina@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
m_arisol1 Re: Wahadła do Włoch 09.06.08, 16:47 Do smerv: Zawsze denerwowały mnie twoje posty dotyczące krytyki młodych adeptów sztuki pilockiej. Teraz myślę że masz całkowitą rację. Do pozostałych: Jeżeli podaję w ogłoszeniu numer telefonu do biura TO NIE DLATEGO ŻE TAK ŁADNIEJ POST WYGLĄDA!!!!!!!!!!!! Sformułowania w stylu "proszę o bliższe informacje na maila" to chyba lekka przesada od osoby poszukującej pracy, w dodatku na rynku, na którym panuje taka konkurencja. Myślę (i pewnie mam rację) że jeżeli właścicielka biura zobaczy wasze zaangażowanie w poszukiwanie pracy to szansę na tę pracę macie naaaaaprawdę ogromną. Skromna i wściekle zajadła Mariola Odpowiedz Link Zgłoś