Gość: Pitxd IP: *.prenet.pl 26.12.08, 17:09 Tak jak w temacie według was jakie biuro najtansze na lato 2009 i Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
berta1 Re: Jakie biuro najtansze na Lato 2009 26.12.08, 22:50 myślę że najtańsze oferty ma tym roku viva tours na lato 2009, ale mają wyłącznie Egipt i tunezje. Odpowiedz Link Zgłoś
voyager747 Re: Jakie biuro najtansze na Lato 2009 26.12.08, 22:55 W życiu nie słyszałem o takim biurze, to chyba jakieś małe, albo lokalne musi być. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Jakie biuro najtansze na Lato 2009 26.12.08, 23:11 voyager747 napisał: > W życiu nie słyszałem o takim biurze, to chyba jakieś małe, albo lokalne musi b > yć. dziwne, ze Ty taki obiezyswiat nie slyszales:-P. Wrzuc w google to sie dowiesz:-D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wstyd Re: Jakie biuro najtansze na Lato 2009 IP: *.chello.pl 26.12.08, 23:18 oj voyager747 wstyd, niby taki obeznany jestes.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beti Re: Jakie biuro najtansze na Lato 2009 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.08, 23:41 najtańsze ma Ecco Holiday...kupiłam własnię Kretę za 900 PLN(całość) HB! Odpowiedz Link Zgłoś
voyager747 Re: Jakie biuro najtansze na Lato 2009 27.12.08, 00:21 Nie mam zamiaru nic wyszukiwać, bo jest wystarczająco dużo znanych, dużych biur, które mają szeroką ofertę. Jeśli nie słyszałem, to znaczy nie nie chciałem słyszeć, bo nie ma po co. Ja znam TUI, Neckermanna, GTI, Scan Holiday, Ecco Holiday, Triadę, Exim, GTI, Wezyr,Orbis,Rainbow, Logostour. Wydaje mi się, że to wystarczająca ilość biur, aby coś w nich znaleźć. Biura, które mają jeden kierunek, czy dwa mnie nie interesują, podobnie z biurami, które mają wycieczki autokarowe. Te przynajmniej z forum poznałem, z wątków o Koperniku itp. Odpowiedz Link Zgłoś
voyager747 Re: Jakie biuro najtansze na Lato 2009 27.12.08, 00:28 Jeszcze mi się przypomniał Jettouristic, Alfa Star,Oasis,Sigma travel, Pegas. Myślę, że taka oferta wystarczy do znalezienia czegoś ciekawego. Niektóre też się specjalizują tylko w np. w Turcji, ale są duże i znane. Odpowiedz Link Zgłoś
voyager747 Re: Jakie biuro najtansze na Lato 2009 27.12.08, 00:34 Może się za słabo reklamują :)) Odpowiedz Link Zgłoś
abb123 Re: Jakie biuro najtansze na Lato 2009 27.12.08, 08:46 A lepiej teraz rezerwowac czy Czekac na Last minute Odpowiedz Link Zgłoś
voyager747 Re: Jakie biuro najtansze na Lato 2009 27.12.08, 10:05 To zależy, jeśli chcesz lecieć z dziećmi i potrzebujesz jakieś pokoje rodzinne, to ponoć w lastach nic nie ma. Jeśli potrzebujesz zwykły pokój 2 osobowy, to coś się powinno znaleźć. Ja nigdy nie rezerwowałem wyjazdu na pół roku wcześniej i zawsze byłem tam gdzie chciałem. Teraz planuję wyjazd w czerwcu i zacznę się rozglądać gdzieś ok. maja. Przy tych cenach raczej nie ma się co rzucać teraz, tak mi się wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
voyager747 Re: voyager 27.12.08, 14:24 Może i tak, dużo pewnie jest jeszcze takich biur o których nie słyszałem, ale wcale nie jest mi z tym źle. Odpowiedz Link Zgłoś
abb123 Re: Jakie biuro najtansze na Lato 2009 27.12.08, 15:05 Ja chyba zrobie tak jak Voyager, chce wyjechac po zakonczeniu roku szkolnego (20 czerwca koniec) z rodzina i akt zaczne szukac koniec kwietnia a tak pod koniec maja tez sie zawsze cos znajdzie ktos zrezygnuje itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Jakie biuro najtansze na Lato 2009 IP: *.chello.pl 27.12.08, 16:59 Ja preferuje wcześniejsze kupowanie własnie dlatego, żeby mieć to na czym mi zależy a nie "coś się znajdzie" Tak czy siak życzę powodzenia w szukaniu i dobrych ofert w przyszłym roku. :) Odpowiedz Link Zgłoś
voyager747 Re: Jakie biuro najtansze na Lato 2009 27.12.08, 17:27 Nigdy nie kupowałem wyjazdu na pół roku wcześniej i zawsze udało mi się pojechać tam dokąd chciałem, to znaczy że chyba jednak się da :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Jakie biuro najtansze na Lato 2009 IP: *.chello.pl 27.12.08, 20:40 Jasne, że się da ale jak są dzieci jak w moim przypadku to wybór się kurczy co oczywiście nie znaczy, że nie da się czegoś fajnego znaleźć :) Odpowiedz Link Zgłoś
voyager747 Re: Jakie biuro najtansze na Lato 2009 27.12.08, 21:47 O tym napisałem wyżej, ja mam 1dno dziecko i to małe, na razie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dokladnie Re: Jakie biuro najtansze na Lato 2009 IP: *.chello.pl 28.12.08, 11:25 dokładnie, jak ktos ma 3-4 dzieci to lepiej firsta a pozostali moga spokojnie czekac na dobrego lasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pako767 Re: Jakie biuro najtansze na Lato 2009 IP: *.icpnet.pl 30.12.08, 23:36 To chyba zalezy gdzie sie chce leciec. Ja w tym roku postawiłem na bułgarie i najtanszy wyjazd znalazłem w ecco holiday, ale widziałem ze np. tunezja była w bardzo dobrych cenach w eximie, wiec mysle, ze trzeba zawsze szukac i porownywac ceny. A wakacje wole zarezerwowac wczesniej, bo ze wzgledu na grafik urlopow w pracy mam scisle wyznaczony termin, kiedy moge wyjechac, wiec wole wszystko zaplanowac. 2 lata temu zaryzykowałam i posztawiłem na lasta i potem sobie w brode plułem, bo na moj termin albo było drogo, albo wyprzedane (chociaz to pewnie kwestia szczescia). Odpowiedz Link Zgłoś
kaczynski.pl watek bez sensu 31.12.08, 12:39 drodzy forumowicze... jak napisałem - watek bez sensu, bo jak mozna porownywać ceny np. Teneryfę z Bułgarią ?? albo Majorke z Turcją ?? ja bym sie skupił raczej na tym ktore biuro dobre a ktore złe, choc generalnie to forum słuzy do opluwania wszystkiego ;-)) kaczynski.pl nie bede juz prezydentem ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyy Re: watek bez sensu IP: *.mofnet.gov.pl 31.12.08, 12:44 Zalezy co autor chce. Tanim biurem jest tradycyjnie Triada ale kontrowersyjna. Traveltime zobaczcie no ale tanio to znaczy np. hotel **. Cos za cos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Jakie biuro najtansze na Lato 2009 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.09, 10:53 Witam proponuję skorzystać z ofert biura agencyjnego - można zobaczyć oferty różnych organizatorów i wybrać te które nam pasują cenowo np Chorwacja autokarem od 16 -23 czerwiec z 2 posiłkam za 799 zł Turcja w lipcu 1949 zł all inc 2 tygodnie szukajcie w biurach agencyjnych lub piszcia viktoria.travel@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Jakie biuro najtansze na Lato 2009 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.09, 17:24 Zgadzam się z przedmówcą. Dużo lepiej iść do biura agencyjnego, które sprawdza od razu wszystkie biura na raz i załatwia się na miejscu formalności. Jak ktoś się boi że agent zaproponuje nie znanego touroperatora, to trzeba mieć poprostu jakiegoś swojego zaufanego człowiek, u któego się kupuje i zostawia numer kom, i jak coś ciekawego znajdzie to dzwoni i informuje.. Od siebie moge polecić www.go-travel.pl zawsze znajdywali mi super wakacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawe Re: Jakie biuro najtansze na Lato 2009 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.09, 20:58 A to ciekawe, strona go-travel.pl istnieje niecały rok a ty juz z nimi na niejednych wakacjach byłes... Kryptoreklama, marketing szeptany czy jak to sie tam nazywa :D Nastepnym razem radze bardziej sie przyłozyc bo z takiej nie wiarygodnej reklamy korzysci nie bedzie...;/ Odpowiedz Link Zgłoś