basia.b19 19.07.09, 15:04 Może ktoś był na tej wycieczce i zechce podzielić się wrażeniami. Będę wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kinga Re: Portugalia i Maroko z Sigmą Travel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.09, 20:25 Byłam w 2006r.Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
basia.b19 Re: Portugalia i Maroko z Sigmą Travel 19.07.09, 23:09 Dzięki, nigdy nie byłam z tym biurem, a opinie o nim są bardzo różne. Najbardziej interesuje mnie czy program był zrealizowany w 100 procentach i czy nie było jakichś większych organizacyjnych wpadek. Z góry dziękuję za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: Portugalia i Maroko z Sigmą Travel IP: 213.25.195.* 20.07.09, 09:51 Basiu, byłam na tej wycieczce dość dawno (2003r.), ale polecam, program jest podobny, spytaj, czy pilotka jest Pani Jola :) Świetna :) Zafascynowana Marokiem ogromnie :) Wpadek nie było, może hotele w Maroku nie wszystkie super, ale ja bardzo dobrze wspominam ten wyjazd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Re: Portugalia i Maroko z Sigmą Travel IP: *.chello.pl 27.07.09, 17:23 Biuro znam, bo bylem juz na 2 wycieczkach z nimi. Program byl realizowany zgodnie z planem i ogolnie wrazenia b. pozytywne. My z zona sie zastanawiamy wlasnie nad Portugalia + Maroko 25 sierpnia, bo obnizyli cene i najbardziej pasuje nam ten termin. www.sigma-travel.com.pl/sklep.php?a=show&idk=52 Zastanawiamy sie tez nad samym Marokiem, ale tam niestety cena nie jest juz tak atrakcyjna i termin mniej nam odpowiada. www.sigma-travel.com.pl/sklep.php?a=show&idk=112 Maroko realizuja tez inne biura, ale najczesciej zwiedzania jest tylko 7 dni a potem mozna co najwyzej kombinowac fakultety jak sie jest w Agadirze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Portugalia i Maroko z Sigmą Travel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.09, 20:57 Byłam we wrześniu 2005.Jak najbardziej polecam. Odpowiedz Link Zgłoś