Gość: ziuta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 09:36 Do Egiptu. Wylot 24.07 (piątek) z Krakowa. Wiadomość na forum. Pozdrawiam. Ziuta. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: * Re: Sprzedam tanio dwuosobowa wycieczke z Koperni IP: 213.76.165.* 20.07.09, 09:45 A ja oddam w wieczystą dzierżawę pomnik Dzierżyńskiego, 10 gr/rok Odpowiedz Link Zgłoś
hrderduch Re: Sprzedam tanio dwuosobowa wycieczke z Koperni 20.07.09, 09:46 Dawaj cenę i hotel, chętnie zakupie. Piszę całkiem powaznie. Dam 10 złotych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziuta Oferta. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 10:08 Hurghada od 24.07-7.08. Hotel Hurghada Marriott Red Sea Resort. 2000 PLN za calość z przelotem. Odpowiedz Link Zgłoś
hrderduch Re: Oferta. 20.07.09, 10:31 Gość portalu: ziuta napisał(a): > > Hurghada od 24.07-7.08. Hotel Hurghada Marriott Red Sea Resort. > 2000 PLN za calość z przelotem. Jak rozumiem w liczbie 2000 zjadłaś przecinek i cena wynosi 20,00 pln, tak? Ciutke drogo ale do przyjęcia. Zgoda, biorę. Mam jednak pytanko: Gdzie przepiszemy umowę zważywszy na taki drobny i pewnie nie wiele znaczący fakt: www.koperniktravel.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziuta Re: Oferta. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 10:56 Dzieki za link. O sytuacji Kopernika prawie nie wiedziałam. O opuszczeniu przecinka nie może być mowy. Piszę zawsze uważnie. Jeżeli nie zwracasz uwagi na małoznaczący szczegół w podanym linku to możemy przepisać umowę dzisiaj lub jutro na Nowym Świecie 62 o godzinie 17:15. Płacę za espresso doppio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: casic Re: Oferta. IP: 81.190.103.* 20.07.09, 11:38 Ja chętnie odkupię te cudne wakacje za 30,00 zł :D Odpowiedz Link Zgłoś
pietnacha40 Re: Oferta. 20.07.09, 16:30 Jak można o czymś nie wiedzieć "prawie " ???? Odpowiedz Link Zgłoś
hrderduch Re: Oferta. 20.07.09, 16:59 pietnacha40 napisała: > Jak można o czymś nie wiedzieć "prawie " ???? Można dokładnie tak samo jak "być troche w ciąży". hahahahaha PS. Podbijam o 10 groszy, daje 30,10pln i nie jest to moje ostatnie słowo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziuta Wyjasnienie :). IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 23:00 Oczywiście, że mozna "prawie nie wiedzieć". To analogia do Dreptaka - "Trochę idzie, a trochę go niosą" lub "Trochę idzie, trochę jakby leci" http://www.waligorski.art.pl/liryka.php?litera=o&nazwa=142 Co do oferty - to jest ona ciągle aktualna. Tym bardziej, że nie jest to Twoje ostatnie słowo. Dla przypomnienia - 2000 PLN. Dobranoc. ziuta. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek37k Re: Wyjasnienie :). 21.07.09, 13:56 Czy vaucher będzie do tego dołączony , czy rozmawiamy tylko o przekazaniu druku rezerwacji . Vaucher jako makatka na ścianie .... może to nawet nieźle wyglądać . To jak jest ???? Odpowiedz Link Zgłoś
carloni Re: Sprzedam tanio dwuosobowa wycieczke z Koperni 21.07.09, 12:03 bo najważniejsze to mieć poczucie humoru... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziuta Arrivederci Egipt! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.09, 19:04 Dokonałam transakcji wiązanej :). Dziękuję wszystkim za uwagę. ziuta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziuta Oto szczegóły transakcji wiązanej: IP: *.ac 22.07.09, 07:57 Za moje wczasy z Kopernikiem dostała kota-dachowca, jak zapewniał mnie człowiek o wartości 2000 złotych oraz dwa kanarki po 1000 złotych każdy. Także wydaje mi się że zrobiłam dobry interes. PS. Zna ktoś się na kotach? Ten mój jakiś taki dziwny jest, pić nie chce ani jeść, strasznie nerwowy i pianę białą ma na pyszczku. A te kanarki to ciągle śpią, tak na boczku, już od wczoraj, nawet jak je poruszam kredką to śpią. Zna ktoś sie na ptaszkach? Jak dzwoniłam do przychodni to mi powiedziano że ptaszkami zajmuje się lekarz urolog, umówie sie dzisiaj na wizytę. Dziękuję za uwagę. ziuta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziuta Pastisz formą komplementu :). IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 08:51 Traktuję próbę podróbki jako miły komplement. Ale: syntaks nie mój, literówki graniczące z błędem ortograficznym, ubogi układ akapitów. IP-inne i zbieżność imion zupełnie przypadkowa. Pozdrowienia, ziu(ta). Odpowiedz Link Zgłoś