Dodaj do ulubionych

z Selectours do Emiratów

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.09, 12:26
czy ktoś był z tym biurem w Emiratach?? jakie wrażenia?? bo opinie
sa bardzo sprzeczne jak zawsze?? A moze ktoś był z nimi w hotelach
Rotana ?
Obserwuj wątek
    • Gość: ramm Re: z Selectours do Emiratów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.09, 11:00
      nikt nie jedzie??
    • ellateper Re: z Selectours do Emiratów 28.08.09, 15:17
      Ja byłam i polecam. Co do opinii to jak się poczyta to ma się wrażenie, że
      ludzie traktują wycieczki jak podróż do raju niemal, zero realistycznego
      nastawienia. Oczekiwania mają bardzo bardzo spotęgowane, więc nie dziwię się co
      poniektórzy malkontenci potem wypisują lament na biura podróży. Jakby przejrzeć
      internet to by wyszło, że nie ma ani jednej uczciwej firmy! Więc co rynek się
      powinien załamać. Myślę, że pojedynczymi głosami nie ma co się przejmować, a te
      krytyczne głosy rzadko na jakiś faktach są oparte.
      • Gość: Basia Re: z Selectours do Emiratów IP: *.ghnet.pl 10.09.09, 19:10
        W Emiratach jest pieknie, wycieczka pełna profeska, biuro Selectours wywiazuje sie z umowy i warunki sa bardzio dobre. Mnie opieka rezydenta bardzo sie podobała, zawsze pomocny i żyxczliwy. Polecam hotel Hotel Sharjah Grand moze nie jest jakis super tani, ale wiecie za co płacicie.
        • Gość: ramm Re: z Selectours do Emiratów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.09, 09:23
          juz wróciłam i było rewelacyjnie :-))
      • travistravis Re: z Selectours do Emiratów 12.09.09, 17:29
        ellateper napisała:

> Ja byłam i polecam. Co do opinii to jak się poczyta to ma się wrażenie, że
        > ludzie traktują wycieczki jak podróż do raju niemal, zero realistycznego
        > nastawienia. Oczekiwania mają bardzo bardzo spotęgowane, więc nie dziwię się co
        > poniektórzy malkontenci potem wypisują lament na biura podróży. Jakby przejrzeć
        > internet to by wyszło, że nie ma ani jednej uczciwej firmy! Więc co rynek się
        > powinien załamać. Myślę, że pojedynczymi głosami nie ma co się przejmować, a te
        > krytyczne głosy rzadko na jakiś faktach są oparte.
        Tak jest tu taki jeden Gajabuben sie nazywa. Też szkaluje Selectours ile może. jeśli chcecie się pośmiać to szczerze polecam. Brzmi to tak niewiarygodnie, że aż śmiesznie. Taki wykwit chyba polskiego malkontectwa, ytak jak piszesz Ella. Pewnie, że opiniami takich Gajabubenów nie ma co się przejmowac. Jak kogoś nawet nie stać by z imienia i nazwiska wystąpić tylko piszre takie rzeczyu w necie anonimowo to co o nim można pomyśleeć? No mnie go żal, bo nawyp[isuje tyuch głupot a potem i tak ludzie rozsądnie myślący oleją taką opinię nieprawdziwą.
        • Gość: Wojtek Re: z Selectours do Emiratów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.09, 12:12
          Ja zupełnie nie rozumiem takich ludzi, może dlatego, że sam należę do przeciwnej
          kategorii tych zadowolonych, którym wszystko się podobałoi śmiało mogą polecać
          innym SELECTOURS. Choć rzeczywiście posty nie robi ą dobrego wrażenie i nie chce
          się ich czytać.
          • Gość: ramm Re: z Selectours do Emiratów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.09, 10:16
            Ja nie jestem osobą której wszystko się podoba, ale patrzę realnie.
            Jeżeli było rewelacyjnie i uwierzcie nie ma się do czego przyczepić
            no to nie będę pisać głupot bo i po co. W Emiratach Selectours ma
            świetne hotele 5* w ofercie. Bardzo tanie nie są, ale warto i
            jeszcze raz warto.POLECAM!!!!
            • travistravis Re: z Selectours do Emiratów 18.09.09, 12:24
              Jak się będzie chciało to zawsze się znajdzie coś do czego można się przyczepić,
              to pokazują niektóre wpisy poświęcone temu biuru. Ludzie oczekują bóg wie czego.
              Jka było rewelacyjnie? No więc właśnie, jak przed wycieczką sobie nawyobrażamy
              że jedziemy do raju, że będziemy wprost rozpływać się w luksusie
              przyjemnościach, frykasach za 1800pln no to nie dziwne że potem lament, płacz i
              wypisywanie bzdur w internecie. To są tylko wycieczki, a nie podróże do raju.
              Już męczące jest to ciągłe niezadowolenie.

Gość portalu: ramm napisał(a):

> Ja nie jestem osobą której wszystko się podoba, ale patrzę realnie.
              > Jeżeli było rewelacyjnie i uwierzcie nie ma się do czego przyczepić
              > no to nie będę pisać głupot bo i po co. W Emiratach Selectours ma
              > świetne hotele 5* w ofercie. Bardzo tanie nie są, ale warto i
              > jeszcze raz warto.POLECAM!!!!
              • Gość: ramm Re: z Selectours do Emiratów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.09, 08:36
                racja w 100%
              • Gość: Mirek Re: z Selectours do Emiratów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.09, 21:58
                biuro jest OK, tylko zimą Emiraty są bardzo drogie ponieważ tem.
                spadają poniżej 40 stopni C

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka