08.10.05, 14:17
Czy próbowałyście innych produktów kolekcji retro prócz cieni? np błyszczyku??
Obserwuj wątek
    • zorina Re: Retro 08.10.05, 15:34
      Nie byłabym sobą, gdybym nie miała tych wszystkich nowości tongue_out. Dzięki temu ja
      sama jak i osoby w mojej grupie mogą je zobaczyć, dotknąć i wypróbować, tak,
      żeby potem wiedzieć co się sprzedaje i jak to polecać ( lub nie wink ) klientkom.

Błyszczyk jest przeźroczysty, bardzo trwały, świetnie utrwala pomadkę. Jak dla
      mnie zbyt kleisty, ale są osoby, którym się to podoba. Jeśli ktoś miał okazję
      wypróbować ten przejrzysty błyszczyk z Visoins, to konsystencja właśnie z nim
      mi się kojarzy.
    • zorina Re: Retro kredka do powiek 08.10.05, 15:43
      Jeśli chodzi o pozostałe kosmetyki, to najbardziej przypadła mi do gustu
      kredka, czarny kolor zawsze na topie wink kredka jest bardzo miękka, pudrowa, tak
      więc świetnie się rozprowadza na powiekach. Można ją rozetrzeć aplikatorem lub
      pędzelkiem, wtedy sama w sobie może "robić za cień". Lubię takie przydymione
      oko.
      • gudz666 Re: Retro kredka do powiek 14.10.05, 09:32
        właśnie wczoraj ją dostałam i dzisiaj mam ją
        na powiekach.ńie używałam cieni,tylko zrobiłam
        nią kreski,roztarłam(przydymione oko rulez wink)
        i lekko przypudrowałam i jestm bardzo zadowolona
        z efektu smile
        • nicol.lublin Re: Retro kredka do powiek 14.10.05, 14:06
          chyba mi się nie wydaje, że ta kredka jest dwustronna? czyli, że co? czarno-
          czarna?
          • nicol.lublin Re: Retro kredka do powiek 14.10.05, 14:08
            a kto ma pomadkę 4232? czy ona jest perłowa? jaki kolor w realu? intensywny?
            fiolet czy raczej róż?
            • kajasia222 Re: Retro kredka do powiek 14.10.05, 20:19
              kredka jest czarno-turkusowa
    • zorina Re: Retro lakiery do paznokci 08.10.05, 15:43
      Uwielbiam lakiery do paznokci, zwłaszcza ciemne, dlatego wybrałam 6633 z tej
      pary oczywiście ten ciemniejszy. Jest przepiękny! Coprawda nie mogę się
      zdecydować na taki odwazny manicure jak zaproponowano w katalogu... ale może
      jeszcze znajdzie się okazja, żeby zaszaleć wink Niestety nie mogę nic powiedzieć
      o trwałości, bo mam strasznie zniszczone paznokcie, więc siłą rzeczy już po 2
      dniach odpryskiwał razem z moimi rozdwajającymi się końcówkamisad Dlaczego ja
      nie moge się przekonac do pracy w rękawiczkach!!!!! tongue_out
    • neonka20 Re: Retro 08.10.05, 15:52
      dzieki za informacje, to zamawiam błyszczyk i 2 emalie bo sa piękne
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka