Dodaj do ulubionych

Poszukuje bratniej duszy.Śląsk!!!!!!!!!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.04, 17:58
Chciałabym nawiązać kontakt z osobami, które mają podobne problemy do moich.
Zacznę od początku. Jestem meżatką od 4 lat, mieszkam w Będzinie.Pod koniec
ubiegłego roku przeżylam wielką tragedię (ciąże pozamaciczną). Tak bardzo
pragneliśmy tego dziecka.Po operacji usunięto mi lewy jajowód, boje się teraz
co będzie dalej??Proszę o kontakt osoby, które chciałyby ze mną porozmawiać.
Gorąco dziękuję za wszystkie odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • nina69 Re: Poszukuje bratniej duszy.Śląsk!!!!!!!!!! 22.01.04, 19:43
      Aga,
      zajrzyj na: www.nasz-bocian.pl
      Gorąco polecam!!!
      Znajdziesz tam to, czego potrzebujesz: wsparcie i zrozumienie.
      Pozdrawiam.
      • Gość: monia1 Re: Poszukuje bratniej duszy.Śląsk!!!!!!!!!! IP: *.fwfin.fwc.com 23.01.04, 09:12
        witaj,
        bardzo ci współczuje tego co Cię spotkało ale nie trać nadziei. Mozesz przeciez
        spróbować inseminacji ale przecież z jednym jajowodem jesli jest jajeczkowanie
        tez sa szanse. Jesem Twoja krajanka, ten sam powiat choc pracuje w Sosnowcu.
        tez czekam na dzidzie i nawet nie do konca wiem czemu jej jeszcze nie mam. A u
        kogo się leczysz? I jak to przebiega?
        poza tym jak mowi moj maz teraz jest rok parzysty czyli ten lepszy. zobaczysz
        ze dla nas taki bedzie.
        • Gość: Aga 27 Re: Poszukuje bratniej duszy.Śląsk!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.04, 09:25
          Dzięki za wsparcie.! Jeżeli chcesz się dowiedzieć gdzie się leczyłam oto moje
          gg 1425172, nie chce podawać nazwisk na forum. Więc jeśli masz czas i ochotę
          odezwij się.
      • Gość: Aga27 Re: Poszukuje bratniej duszy.Śląsk!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.04, 09:26
        Dzięki za podanie tej strony, jest naprawdę super. Dopiero tam ludzie mają
        problemy.
    • Gość: Nikola Re: Poszukuje bratniej duszy.Śląsk!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.04, 13:42
      Cześć! Widzę,że osób ze śląska przybywa...a zwłasza z powiatu Będzin.
      Wygląda na to, że mieszkamy ta tym samym terenie. Ja na terenie powiatu Będzin
      nie w samym - natomiast jestem bywalczynią Będzina bo tam pracuję. smile
      Jaki zbieg okoliczności....
      Często zaglądam na forum...więc gdybyś coś potrzebowała to służę pomocą.
      Ja w lutym zaczynam gruntowne badania....po ponad roku starań - miałam
      nadzieję, że ta chwila nie nadejdzie, jednak 3 dni temu przyszła @ i dezyzja
      zapadła. Leczę się w Bytomiu. A gdzie Wy?
      Pozdrawiam Was serdecznie i życzę powodzenia!
      Nikola
    • Gość: SARA Re: Poszukuje bratniej duszy.Śląsk!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.04, 14:54
      cześć
      Ja jestem trochę starsza od ciebie,od 4 lat bezskutecznie z mężem staramy się o
      dzidziusia.Paradoks tkwi w tym że oboje jesteśmy zdrowi ,ale coś nam jest
      (wszystkie badania ok).Bo jak maluszka nie było, tak nie ma.Też przeszłam wiele
      ale nie załamuję się .Najważniejsze jest to żeby trafić na dobrego lekarz.Ja
      podczas 4 letniego leczenia trafiłam na wielu dorobkiewiczów chcących wzbogacić
      sie na czyjejś krzywdzie.Od 1,5 roku leczę się w Katowicach i to jest chyba
      to.Mam nadzieję że w końcu odniesiemy sukces goniąc za macierzyństwem czego
      tobie również życzę .GŁOWA DO GÓRY smile))
      • Gość: monia1 Re: Poszukuje bratniej duszy.Śląsk!!!!!!!!!! IP: *.fwfin.fwc.com 23.01.04, 15:08
        aga napisalam do Ciebie na gg.
        Dziewczyny jakos lepiej sie czuje, wiedzac ze w mojej okolicy a moze nawet u
        tych samych lekarzy sie leczymy. ze nie jestem sama.
        ja od ponad roku sie staram, tez badania niby ok- za tydzien po wizycie u
        lekarza bede wiedziala wiecej. a lecze sie u doc. Skrzypulec w Mikołowie. A Wy?
        aha, i jeszcze jedno pytanie. czy moze ktorejs z Was mąż robil badanie nasienia
        na Żelaznej w K-cach(Śląskie lab. medyczne)? i jak tam jest? chodzi mi o to,
        czy jest osobne pomieszczenie czy pozostaje tylko toaleta? To juz bedzie jego
        trzecie badanie i wciaz sie deneruje i wie ze nie chce robic tego w toalecie.
        Pozdrawiam
        • Gość: sara Re: Poszukuje bratniej duszy.Śląsk!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.04, 16:49
          cześć smile
          Monia dlaczego narażasz męża na taki stres??!!
          Nasienie można dostarczyć do labolatorium w ciągu 30 minut nie poinformował was
          o tym lekarz??
          Mój maż robił już takie trzy badania właśnie na placu wolności.Faktem jest że
          proponowano mu toaletę ale wziął tylko probówki i pojechał do domu (mieszkamy w
          Sosnowcu).
          Przecież lepiej zrobić to w zacisznym kącie swojego domu niż w kiblu ,czy nawet
          w osobnym pomieszczeniu przeznaczonym do tego.
          Wcale nie dziwię się twojemu mężowi.Pozdrowienia!!Ja leczę się u dr.Piotra
          Buchacz w Katowicach.
          • Gość: misia Re: Poszukuje bratniej duszy.Śląsk!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.04, 17:31
            Świat jest mały, prawda? Bardzo dobrze znam Będzin i okolice, mieszkamy z mężem
            troszeczke dalej, ale bardzo często bywamy w Zagłębiu. Rozpoczynamy trzeci rok
            starań. Jestem chora na endometriozę i dlatego nie moge cieszyc sie
            uprawgnionym macierzyństwem. Mój mąż został już przepadany i jest zdrowy jak
            koń. Do czerwca będę łykać hormony, a potem bierzemy się do dzieła.
        • Gość: Magdaaa Do Moni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.04, 09:48
          Dałaś mi kontakt do tej Pani Doktor z mikołowa-chciałabym się dowiedzieć więcej
          na temat jej sposobu leczenia-masz jakis namiar ,żeby pogadac?Nie wiesz czy ona
          pracuje również w Akademi Medycznej w Katowicach?
    • Gość: joanna Re: Poszukuje bratniej duszy.Śląsk!!!!!!!!!! IP: *.adsl.hansenet.de 08.02.04, 18:28
      kochany gosciu Portalu. Ja tez przezylam szok kiedy dowiedzilam sie ze mam
      ciaze pozamaciczna,Mialam wyciety prawy jajowod. Lekarze zapewnili mi ze to
      juz nie bedzie mozliwe zajsc w ciaze.Zmartwilam sie tym bardzo ,poniewaz
      chcialam jeszcze jedno malenstwo miec .I tak sie tez stalo. Po roku zaszlam w
      ciaze, ktora donosilam bez problemow.Po 9-ciu miesiacach urodzil sie nam
      zdrowy synek. A wiec nie trac nadzieji,wszystko sie tak ulozy jak sobie tego
      zyczysz.Pozdrawiam cie oraz zycze Tobie wszystkiego dobrego, Joaanna
      • Gość: bo Re: Poszukuje bratniej duszy.Śląsk!!!!!!!!!! IP: 213.17.150.* 08.02.04, 22:52
        Ja też ze Slaska. Co prawda dopiero p roku walki za nami, ale doskonale Was
        rozumiem - wokol mnie same zaciazone, wszystkim sie udaje bez problemu a my -
        wciaz nic. Na razie lekarz kazal sie wyluzowac - czekamy do wiosny, wtedy ew
        badania. Trzymajcie sie krajanki!
        • Gość: monia1 Re: do SARY IP: *.fwfin.fwc.com 09.02.04, 09:29
          witaj,
          my niestety nie mozemy w ciągu pół godziny dostarczyć do labaoratorium
          materiału, za daleko mieszkamy. ale pracujemy w sosnowcu. i tez odwiedzalam dr
          Buchacza - robila nam test na wrogosc sluzu. czy masz moze gg lub priva,
          chcialabym czasem pogadac (zwlaszxcza jak przebiega leczenie u dr Buchacza?.
          podaj prosze.
          pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka