Dodaj do ulubionych

Mala ilosc plemnikow ...

IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.02.04, 22:24
Moj ziec ma za malo plemnikow i sa bardzoslabe. Nie mieszkamy w Polsce wiec
nie bardzo rozumiem te wszyskie skroty ,ktore uzywacie. Czy ktos moglby mi
powiedziec jak moglby sie ziec leczyc i ile kosztuje sztuczne zaplodnienie w
Polsce i gdzie jest to mozliwe.Prosze o jak najwiecej informacji,zgory
dziekuje. LOLA
Obserwuj wątek
    • Gość: EDKA Re: Mala ilosc plemnikow ... IP: 80.51.237.* 05.02.04, 22:27
      leczenie miałoby byc w Polsce?jesli tak to bardzo znana i polecana jest
      klinika NOVUM. Ja zmężem wybieram sie jutro do dr Wolskiego (mamy taki problem
      jak Pani zięć) i wierzymy ze nam pomoze. ISCI kosztuje około 9 tys. zł, a
      inseminacja w Polsce chyba około 700 zł (+/-)
      • Gość: LOLA Re: Mala ilosc plemnikow ... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.02.04, 22:39
        Czy mogla bys mi podac dokladny adres tej kliniki(nie musi byc dzisiaj) i
        telefon.Dzieki serdeczne.
        • larvva Re: Mala ilosc plemnikow ... 05.02.04, 22:56
          www.novum.com.pl
          rowniez polecam ta klinike - maz tez mial slabe plemniki i jestesmy teraz w
          ciazy po zabegu isci (in vitro z mikromanipulacja) wlasnie w novum
          • vikas Re: Mala ilosc plemnikow ... 06.02.04, 00:13
            Oprócz Nowum jest też INVIMED Warszawa ul Bruna 28 tel:22 6063700 wejście od
            Rakowieckiej,I Katedra i Klinika Położnictwa i Ginekologii Warszawa
            Pl.Starynkiewicza 1/3 tel:6210241.
            Prócz tego kliniki w Poznaniu na ul.Polnej( nie znam tel.),w Białymstoku w
            Kriobanku na ul.Stołecznej tel:85 7441378,7421056,7460375 ,Klinika Ginekologii
            AM w Białymstoku ul. Marii Skłodowskiej Curie tel:085 7468347.
            Koszty inseminacji od 300-700 zł,in vitro 4.500-5.500 + koszty stymulacji i
            wizyt w granicach 1.000,00-1.300,00, icsi w granicach 9.000,00-11.000,00.
            Koszty zależą od kliniki i kosztów leków do stymulacji.Powodzenia!!!
    • Gość: LOLA Re: Mala ilosc plemnikow ... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 06.02.04, 00:31
      Nie wiem jak wam moge wszystkim podziekowac,moze poprostu bede wam trzymala
      kciuki,zeby wam sie udalo...... Pozdrawiam LOLA
    • Gość: Aga Re: Mala ilosc plemnikow ... IP: *.opole.dialup.inetia.pl 06.02.04, 18:11
      moj maż nie mial nawet 10 mil w mililitrze, nie wiem jak wygladaja wyniki
      ziecia, jednak moj maz bral leki i juz po 3 miesiacach zaszlam w ciaze. Moze
      za szybko by myslec o takich klinicznych leczeniach??
      • Gość: LOLA Re: Mala ilosc plemnikow ... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 06.02.04, 18:25
        Jakimi lekami sie maz leczyl i czy tez musialas cos brac??
        • Gość: a Re: Mala ilosc plemnikow ... IP: *.opole.dialup.inetia.pl 06.02.04, 21:40
          podaj prosze swojego meila to ci odpisze dokladnie
          • Gość: Lola Re: Mala ilosc plemnikow ... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.02.04, 03:25
            Nie gniewaj sie ale mialam juz tyle wirusow,ze wolala bym prywatnego adresu
            (meila) nie podawac. Prosze wiec o cos konkretnego.Bardzo prosze!
          • Gość: sissy7 Re: Mala ilosc plemnikow ... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.02.04, 09:39
            Do Agi: Ja też bym Cię prosiła o informację co podać na wzmocnienie plemników.
            Może uda się uniknąć in vitro.
            Dziękuję z góry.
            Pozdrowienia
            • Gość: Aga Re: Mala ilosc plemnikow ... IP: *.punkt.pl / 217.173.196.* 09.02.04, 12:51
              powiem tak , jak zaczelismy sie leczyc to wszystkie moje kolezanki stwierdzily
              ze mam nienormalnego lekarza, lekarze z bialego napisali mi ze w moim przypadku
              tylko in vitro a nawet ICSI a ten jedyny lekarz powiedzial ze spokojnie
              podleczymy pana i dal mu chormony cynk i zespol witamin tympu bodymax albo
              androwit i po 3 miesiacach mi hormony i tak sie udalo.przede wszystkim
              zaufajcie swojemu lekarzowi.
    • Gość: x Re: Mala ilosc plemnikow ... IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.02.04, 11:54
      Nie wiem z jak daleka jestes, ale polecam ci dr Derwicha z Poznania. Jest on
      specjalista ginekologiem oraz andrologiem, wiec w pelni moze zajac sie
      problemem ziecia. Przyjmuje prywatnie oraz w Klinice na Polnej 33.
      Oto namiry:
      Gabinet prywatny: Os. Na Murawie 13, lokal 3 Poznań. Podam ci tel. kom., bo
      najlepiej gdybys porozmawiala z nim bezposrednio: 0602-64-69-34.
      Pozdrawiam i zycze powodzenia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka