Dodaj do ulubionych

ewa.analityk ??

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.04, 18:54
od dawna czytam to forum, nie było mnie kilka dni , a porad udziela
ewa.analityk, mam pytanie czy ewa jest lekarzem? czy to informacje na
podstawie własnych doświadczeń ?? jakieś ostatnio panują dziwne zwyczaje, a
tak dokładnie od momentu , kiedy elf przelała swoje zale na forum....
Obserwuj wątek
    • Gość: tania75 Re: ewa.analityk ?? IP: *.visp.energis.pl 11.03.04, 19:01
      Nie wiem czy jest lekarzem ale wiem że udziela dobrych rad, jest bardzo dobrze
      zorientowana w tematach i zawsze odpisuje. A to się liczy!! I jeszcze można u
      niej kupic szczęśliwe testy ciążowe!!!
      • Gość: fanka Re: ewa.analityk ?? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.03.04, 22:13
        Zawsze odpisuje I ZAWSZE DODA LINK DO ALLEGRO, tak żebyście nie zapomniały
        gdzie macie się zgłosić po testy i komu dać zarobić (może ona ma w tym
        interes?). A jeśli chodzi o informacje to i tak wolę strony fachowe, bo nawet
        jeśli ktoś przeżył coś podobnego to na pewno nie to samo. Z tego forum
        dowiaduję się tylko czego szukać u fachowców i o co pytać lekarza.
        • agakra Re: ewa.analityk ?? 11.03.04, 22:43
          a możecie się w końcu odczepić??? moralistki się znalazły, nie znacie
          dziewczyny i ją osądzacie. No i dobrze, że dodaje link do Allegro, poczytaj
          sobie inne wątki to zobaczysz, że są to tanie i dobre testy, a nawet jak ma
          jakiś w tym interes to co cię to obchodzi??? przecież nie sprzedaje byle gówna.
          Jak wolisz strony fachowe to się tam dowiaduj czego szukać u fachowców i o co
          pytać lekarza, OD NIEJ SIĘ ODCZEP!!!!!!! przeczytaj sobie wątek o hcg, gdyby
          nie Ewa to dziewczyna załamała by się!!!!!!!!!!!!co się dzieje na tym
          forum????? Jestem tu od września i nigdy tego nie było!!!!!!! Dajcie już
          spokój, bo się czytać tego nie da, najpierw piszecie jak to wam forum pomogło,
          bo tyle rad uzyskałyście, a później bez konkretnego powodu atakujecie
          dziewczynę, która wam te rady udzielała!!!!!!!i to jest również atak na
          wszystkie inne dziewczyny, które udzielały rady!!!!!!!! to co mamy tylko
          narzekać? rozczulać się nad sobą. Dziewczyny, jak Wam się nie podobają rady to
          po co jesteście na tym forum????Po co korzystacie z informacji na temat
          lekarzy, bo jest to jakby nie było interpretacja pracy lekarza, po co
          korzystacie z rad odnośnie, którą klinikę wybrac - jest to interpretacja gdzie
          się leczyć, po co korzystacie z rad jak radzić sobie ze stresem - bo jest to
          interpretacja psychologiczna. Jak wam się nie podoba to nie wchodźcie na to
          forum i nie krytykujcie osób, które coś wiedzą na ten temat. Już raz pisałam,
          dziewczyny mają doświadczenie, leczą się latami i wiedzą jakie są normy, jak
          sie leczyć. Przy PCO każda dostaje clo, menogon, pregnyl, duphaston, luteina,
          folik i czasami encorton. Przy innych schorzeniach też jest takie samo leczenie.
          Nie rozumiem o co wam chodzi? Jak wam się nie podoba to naprawdę nie
          korzystajcie z żadnych naszych rad!!!!!
          • Gość: fanka Re: ewa.analityk ?? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.03.04, 23:42
            Wypowiadać się na forum może każdy, więc ja też. Nie rozumiem o co ci chodzi?
            Po prostu nie od dziś tu jestem i tak mi się wymsknęło, gdy zobaczyłam znów ten
            link. Ewa dołącza go przy każdym poście- zauważyłam tylko, że nikt inny tak nie
            robi- to wygląda jak niezła i przemyślana taktyka. SORRY JEŚLI URAZIŁAM. A co
            innego korzystanie jak napisałaś "z informacji na temat lekarzy" czy "z rad
            odnośnie, którą klinikę wybrać" czy w końcu "z rad jak radzić sobie ze stresem"
            a co inego to co tu robicie. Któraś tu już zauważyła, że każda pacjentka jest
            inna.
            Piszesz: "Jak wam się nie podoba to nie wchodźcie "- skoro żyjemy w wolnym
            kraju to ja też mogę tu wejść choć rzadko się odzywam.
            • agakra Re: ewa.analityk ?? 12.03.04, 09:07
              posłuchaj jakby dziewczyny nie potrzebowały rady to by nie wchodziły na to
              forum, najwidoczniej innym się podoba ten rodzaj rad i korzystają z nich. A ty
              też pewnie korzystasz i nie zaprzeczaj że nie i dodatkowo atakujesz innych bez
              powodu.
              skoro żyjemy w wolnym kraju to każdy może sobie zamieszczać linka jakiego tylko
              chce.
              I wiesz co, JA NIE ROZUMIEM O CO CI CHODZI!!!!!
        • Gość: tania75 Re: ewa.analityk ?? IP: *.visp.energis.pl 11.03.04, 22:48
          Nie rozumiem co Ci przeszkadza ten link do allegro??? Przeciez jak chcesz cos
          sprzedawć to też możesz dodać sobie link nikt ci nie zabroni.. Jest wolny kraj
          i kazdy robi co chce, jak chcesz to kupujesz jak nie to nie.. Ja akurat wolałam
          kupować testy u Ewy niż biegac po aptekach i przepłacać. Super sprawa!
          Chyba nie jesteś zazdrosna????
        • maretina Re: ewa.analityk ?? 12.03.04, 07:54

• maretina fanka wredna jestes!!!!!!/nt 12.03.04, 07:55

• zmijka Re: fanka wredna jestes!!!!!!/nt 12.03.04, 08:13
              Rzadko się odzywasz, a jak się już odezwiesz, to zupełnie bez sensu....
              Wstydź się!

Co do linku - mnie nie oprzyszłoby do głowy szukać tanich i dobrych testów
              ciążowych na allegro. Teraz wiem, że tam też jest dobre źródło, a żeby je
              znaleźć wystarczy mi znaleźć jakikolwiek post ewy.analityka.
              Zgodnie z Twoim tokiem myślenia reklama tabletek przeciwbólowych w przerwie
              programu o migrenach to skandal.
              • Gość: lula Re:do nasze Ewki IP: *.compower.pl 12.03.04, 09:42
                Ewka przypadkiem nie przejmuj sie tymi glupimi
                zazdrosnymi postami.
                Jak ktos nie potrzebuje Twojej porady to po co czyta cudze posty?
                niech sie wstydzi !
                My cie potrzebujemy.
                pozdrawiam
                • agakra Re:do nasze Ewki 12.03.04, 09:46
                  Gość portalu: lula napisał(a):

> Ewka przypadkiem nie przejmuj sie tymi glupimi
                  > zazdrosnymi postami.
                  > Jak ktos nie potrzebuje Twojej porady to po co czyta cudze posty?
                  > niech sie wstydzi !
                  > My cie potrzebujemy.
                  > pozdrawiam

w jednym poście Ewy wyczułam, że ma ona dosyć tej bezsensownej nagonki.
                  Dziewczyny, to nie jest scena polityczna!!!!! to jest samo życie i odchrzańcie
                  się w końcu!!!!!
        • Gość: Kaja Re: ewa.analityk ?? IP: *.mil.net.pl / *.milnet.silesianet.pl 12.03.04, 09:58
          Podzielam zdanie Kasialu i Nawi.
          A jeśli chodzi o link do allegro - mnie osobiscie bardzo się podoba to , że Ewa
          go dołącza, dzięki temu dowiedziałam się że mogę kupić testy przez internet
          sporo taniej niż w aptece, jestem Ewie wdzięczna, bo chociaż ona ma w tym
          interes (przecież nie jest organizacją charytatyną)to dla mnie liczy się to, żę
          ja zaoszczędziłam sporo kasy.
          A jeśli ktoś woli dawać zarobić aptekom niż Ewie i przy okazji przepłacać, to
          jego wybór i nikt mu tego nie broni !!!

Pozdrawiam

PS : Dzięki udzielanym tu "poradom" sporo sie dowiedziałam i przynajmniej wiem
          na co zwracać uwagę i o co pytać moją lekarkę - DZIĘKI WSZYSTKIE ZYCZLIWE I
          CHĘTNE DO ODPOWIEDZI "EKSPERTKI"
    • Gość: mikan Re: ewa.analityk ?? IP: *.lomza.cvx.ppp.tpnet.pl 11.03.04, 21:26
      czemu udzielanie porad jest dziwnym zwyczajem? przecież wszystkie tutaj służymy
      radami sobie na wzajem. nie mam stuprocentowej pewności ale wydaje mi się że
      ewa jest lekarzem bo udziela naprawdę fachowych porad. kupowałam testy od niej
      na allegro i nie zawiodłam się. szkoda że nie mieszka bliżej mnie wink
    • ewa.analityk1 Re: ewa.analityk ?? 11.03.04, 21:30
      nie jestem lekarzem na szczęście bo za dużo ich mam w rodzinie wink Mnie też
      trochę przerosło to zainteresowanie bo wydaje mi się, że nie udzielam żadnych
      rad. Daję głównie wskazówki gdzie można co znaleźć. Albo odnoszę się do
      własnych doświadczeń. No i pamiętam wszystkie normy laboratoryjne na pamięć wink
      Do tego w związku z moimi chorobami naczytałam się artykułów z USA na tematy
      związane z prolaktyną i TSH. Nie leczę nikogo tylko daję wskazówki gdzie co
      można znaleźć.
      Trochę nie rozumiem ataków na moją osobę. Jeżeli ktoś pyta chce się wygadać to
      zawsze wysłucham, do tego służy forum. Co do lekarzy to mam różne zdanie już 3
      razy wywinęłam się śmierci dzięki szukaniu w internecie i analizowaniu
      informacji. W staraniach to tu szukałam informacji na temat moich problemów.
      Miałam szczęście, że prowadził mnie wspaniały lekarz i nie przechodziłam tyle
      co niektórzy na tym forum.
      • Gość: kasialu Re: ewa.analityk ?? IP: *.bielawy.sdi.tpnet.pl 11.03.04, 21:44
        Ewa nie czytaj tych dziwnych postów. Jesteś nam potrzebna i cieszymy się że
        możesz nam pomagać swoją wiedzą wink
      • ewa.analityk1 Re: ewa.analityk ?? 12.03.04, 11:25
        Staram się nie przejmować smile Może jestem naiwna, ale największą radość mam
        wówczas gdy ktoś pisze, że udało mu się zajść w ciążę bo np. zmienił lekarza
        lub sprawdził coś o czym ktoś zapomniał lub użył testów owulacyjnych smile A wbrew
        pozorom mam bardzo dużo takich maili smile
        Ja się wstydziłam mojego problemu, że coś nie wychodzi, teraz umiem mówić o tym
        otwarcie miałam 4 operacje przeszłam nowotwór itd mimo to mam dzieci więc jak
        wam się ma nie udać smile
        Wierzę w ludzi i wierzę w naukę niewiedza jest najgorsza.

• Gość: nawia 24 Re: ewa.analityk ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.04, 09:19
      nie rozumiem po co tyle zamieszania.przeciesz jezeli ktos pyta ewe o zdanie np,
      ja .to przeciesz wie ze moze udzielic dobrej odpowiedzi i o to chodzi
      dalej.przeciesz ewa zachowuje sie najbardziej przykladnie na forum.nie wczyna
      zamiesznia co zrobila autorka listu .
      • Gość: monia1 Re: ewa.analityk ?? IP: *.fwfin.fwc.com 12.03.04, 09:55
        zadko odzywam sie w takich "sporach" ale Ewa nie znikaj tylko czasem. Twoje
        rady sa cenne.
        a do dziewczyn: przeciez nikt Was nie zmusza do kupowania tych testów.!!
        • agakra Re: ewa.analityk ?? 12.03.04, 09:57
          ja myśle, że one są zazdrosne, że nie mają takiej wiedzy, przecież to widać, że
          zazdrość przez nie przemawia
    • Gość: Magdaaa Ewa-jesteś wielka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.04, 10:23
      I jak to sie komus nie podoba-to niech sie wyładuje w inny sposób a nie
      tutaj.Potrafisz udzielić głównie informacji,które potem potwierdza
      lekarz.Robisz to wtedy,kiedy badania,informacje to tylko karta papieru-
      wyjaśniasz-mi, jak i innym dziewczynom w ten sposób pomagasz przetrwać-jesteś
      lepsza niz jakikolwiek lekarz-BO TY JESTEŚ TUTAJ-SZYBKO ZAWSZE MOŻNA LICZYĆ NA
      TWOJĄ POMOC,jak i na pomoc innych dziewczyn, które udzielają porad bo chcą to
      robić-ja dzięki wam przetrwałam i mam siły do walkismile))))Ciesze sie z każdej
      nowej ciązy.Nie dajmy się tym zmijom,które nie wiadomo po co na te forum
      zaglądają.Może miały nadzieję,że zaciążą przez internet a nie udało się-i teraz
      się odgryzająsmile)))))Tyle jadu jest w ludziach-i po co.....
      P.s. A Twoje testy tez zamierzam kupićsmile))))))
    • Gość: nawia 24 Re: ewa.analityk ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.04, 10:31
      wiecie co zalwazylam ewa podaje zawsze swoj nic.a np. fanka .nie wiem naprawde
      co to jest za osoba .nie wiem czy jest tutaj z nami od dawna czy moze zmienia
      nicki.tak samo abc.pierwszy raz widze na tym forum te nicki.nie wiem moze
      jestem w bledzie.moze za krotko tu siedze.ale dla mnie to nie ma sensu.
      • agakra Re: ewa.analityk ?? 12.03.04, 10:34
        wiesz co masz racje, ja jestem tu od września i nie przypominam sobie fanki czy
        bodzia,
    • Gość: nawia 24 moze elf jak i fanka i abc to ta sama osoba??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.04, 10:33
      • Gość: kation Re: moze elf jak i fanka i abc to ta sama osoba?? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.03.04, 12:22
        Kochane kobitki! Zdecydowanie chciałams stanąć w obronie Ewy. Wydaje mi się, iż
        to Forum zostało stworzone po to, żeby osoby z doświadzczeniami mogły sie nimi
        podzielić z tymi, którzy aktualnie zmagają sie z podobnymi problemami. Sama
        jestem z rodziny lekarskiej, a jednak mam wiele pytań (czsami może głupich,
        banalnych) które krępuję się zadać "na zywo". Nie traktuję Ewy jako jakiejs
        wyroczni czy Wszechwiedzacej i mysle , że Ewa nie obrazi sie za to
        stwierdzenie. cenie sobie to, ze probuje zawsze jakos pomoc, napisac choc
        slowo. Co do testow- tez je wlasnie zakupilam i jestem b. zadowolona. Gdyby
        udalo mi sie szybko zajsc w ciaze, rowniez staralabym sie sprzedac testy ktore
        zostalyby mi i nie widze w tym nic zdroznego. Pozdrowienia dla Ewy i.... Jestes
        nam potrzebna, jak zreszta wszystkie Forumowiczki (rownież te krytykujace!)
    • Gość: iwka901 Re: ewa.analityk ?? IP: *.wroc.zigzag.pl 12.03.04, 20:04
      Jeszcze tylko tego brakowało, żeby Ewa się obraziła !
      Ewa udziela fachowych i rzeczowych odpowiedzi, wszystkie widzimy, jak jest
      potrzebna - wiele dziewcząt, kieruje swoje pytania bezpośrednio do Niej. Z tego
      jasno wynika,że jest autorytetem w wielu kwestiach na tym forum.

A co do linku- świetnie. Sama jestem zainteresowana kupnem testów i się cieszę,
      że mogę je nabyć w przystępnej cenie. Jestem zaskoczona, że komuś to
      przeszkadza. Co w tym złego, że ktoś coś sprzedaje?

Proponuję zamknąć wątek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka