Dodaj do ulubionych

niepłodność

29.08.10, 22:56
Hej!!!pomóżcie!!!!Z mężem staramy się od 2 lat o dziecko mąż zrobił badanie
CASA w GAMECIE w Łodzi i okazało się że ma słabo ruchliwe plemniczki i mało
ich jest nie znamy tam lekarzy w GAMECIE pomóżcie jak wiecie który lekarz w
tej klinice jest dobry i nam pomoże!!!!
Obserwuj wątek
    • maruni Re: niepłodność 31.08.10, 09:26
      Jerzy Radwan to autorytet, ale o Piotrze Kaczmarku tez dużo dobrego słychać,
      poczytaj na znanylekarz.pl najlepiej
    • chantal10 Re: niepłodność 31.08.10, 09:43
      Proponuję abyś zaczęła używać znaków interpunkcyjnych, dzięki czemu Twoje
      wypowiedzi będą bardziej czytelne i zrozumiałe.
    • wiki1976 Re: niepłodność 02.09.10, 22:52
      Doktor Kaczmarek owszem jest super lekarzem ale nie jest od niepłodności jest to
      ginekolog, położnik i ultrasonograf.Chodziłam do niego ale dopiero jak byłam w
      ciąży super lekarz.Wcześniej jednak do specjalisty od nie płodności np.może być
      to któryś z Radwanów.Ja akurat z tej kliniki nie korzystałam więc nie mogę
      polecić na 100%.Życzę powodzenia.
    • zielonydiament Re: niepłodność 23.09.10, 09:31
      Niepłodność jest schorzeniem, które dotyka sporą liczbę par, ale myślę, ze nie ma się co załamywać, bo jest mnóstwo sposobów, które mogą taką przypadłość wyleczyć. Mało kto wie, że na niepółgłośno mogą mieć wpływ nawyki żywieniowe i nasz styl życia. Mający problemy z zajściem w ciąże powinni stosował określona dietę, dlatego, bo ma ona wpływ na poczęcie dziecka. Specjaliści z centrum medycznego Vimed w Warszawie zalecają kobietom spożywać owoce, warzywa, fasolę, soczewicę , pieczywo gruboziarniste - te produkty dostarczają niezbędnych składników do organizmu. Stworzono zatem indywidualna dietę płodności, która znacznie zwiększa szansę na zajście w ciążę. Myślę, że warto przemyśleć taka możliwość.
    • olek231 Re: niepłodność 17.11.10, 17:14
      dzien dobry a prubowaliscie na sterlinga leczyc sie profesor Kula i doktor slowikowska dobrzy sa
      • free-klaudia26 Re: niepłodność 17.11.10, 17:39
        olek231 napisał:

> dzien dobry a prubowaliscie na sterlinga leczyc sie profesor Kula i doktor slow
        > ikowska dobrzy sa

Tak a w czym oni tacy są dobrzy??? mój mąż chodził i do jednego i drugiego ( pani doktor ) i niestety nie mam o nich dobrego zdania.Wiem bo chodziłam tam razem z nim ,dr. Kula to tylko zaplusował tym ze rzeczywiście sprawił ze nasienie mojego męża było prawie idealne ,ilościowo na pewno jakościowo prawie ale to było tylko chwilowe, niestety potem jak zmieniliśmy lekarza i brał te same leki to było tylko gorzej.Zaś pani doktor to miła fakt ale chyba nie bardzo się zna na tym ...przepisanie tych samych leków nic nie pomogło mało tego nie potrafi odczytywać wyników badan hormonalnych bo ewidentnie było widać ,że mąż ma podwyższony poziom prolaktyny a ona ,ze tak musi być a na następnej wizycie przegląda badania i mówi tak : " oooo pan ma podwyższony poziom prolaktyny musimy podać leki najlepiej bromergon" a ja już się nic nie odezwałam ale na szczęście mój mąż ma swoją osobistą domową panią doktor czyli MNIE i sama mu podałam bromergon. Wiem jak się go bierze bo sama go biorę a poza tym już kiedyś brał to wiemy z czym to się je.Osobiście ich nie polecam ale niech każdy pójdzie i się sam przekona może akurat Tobie pomogą.
        • jeza_bell Re: niepłodność 17.11.10, 20:11
          free-klaudia26 napisała:

na szczęście mój m
          > ąż ma swoją osobistą domową panią doktor czyli MNIE i sama mu podałam bromergo
          > n. Wiem jak się go bierze bo sama go biorę a poza tym już kiedyś brał to wiemy
          > z czym to się je.

Powiedz, że żartujesz, bo ręce wprost opadywują...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka