Gość: sylwia IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 19.04.04, 11:20 Znacie jakies dobre kliniki ?????? Potrzebuję adresy, telefony, rekomendacje...Już nie wiem co robić ((( Do kogo się zwrócić ????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maretina Re: gdzie można leczyć niepłodność???!!!! 19.04.04, 11:24 a skad jestes? tak bedzie latwiej cos sugerowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: gdzie można leczyć niepłodność???!!!! IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 19.04.04, 11:47 Włocławek.....ale miejsce nie ma znaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eweszy Re: gdzie można leczyć niepłodność???!!!! IP: 81.15.195.* 19.04.04, 12:03 Klinik jest kilka. Na stronie www.dziecko.sitech.pl są adresy. Ja dysponuje adresami do Białegostoku do dr Jacka Szamotowicza. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: gdzie można leczyć niepłodność???!!!! 19.04.04, 12:04 novum w warszawie invicta w gdansku wiecej nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal Re: gdzie można leczyć niepłodność???!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.04, 12:21 No to i ja dorzuce swoje trzy grosze i podam info o Centrum Leczenia Nieplodniosci w Berlinie (Fertility Center Berlin). Najblizej z Polski, jedno z najlepszych w Niemczech - bylem, widzialem, moge potwierdzic od strony medycznej. Ceny 1,5-2 razy wyzsze niz w Polsce, a jesli ktos jest ubezpieczony w Niemczech, to taniej niz w Polsce. Strony po polsku www.fertilitycenterberlin.de/index_pl.htm Powodzenia! R Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal Re: gdzie można leczyć niepłodność???!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 20:33 Link nie chce dzialac, wiec wklejam jeszcze raz, R. www.fertilitycenterberlin.de/index_pl.htm www.fertilitycenterberlin.de/index_pl.htm Odpowiedz Link Zgłoś
piegoosek Re: gdzie można leczyć niepłodność???!!!! 19.04.04, 13:03 zajrzyj na forum bociana, watek "gdzie sie leczyc", polecam: www.nasz-bocian.pl/modules.php?name=Forums&file=viewforum&f=4 pozdrawiam i glowka do gory!! bedzie dobrze!! piegoosek Odpowiedz Link Zgłoś
wielkiblekit Re: gdzie można leczyć niepłodność???!!!! 20.04.04, 14:17 Ja polecam szpital Ginekologiczno Polozniczy Akademii medycznej w Poznaniu. leczylam sie teraz jestem w 16tc. podaje numer do poradni leczenia nieplodnosci. Musisz wziasc tylko skierowanie od swojego ginekologa: 061 8419311. Ale osobiscie nie polecam leczenia sie w poradni bo wizyty ze wzgledu na limit miejsc beda ci wyznaczac co trzy miesiace, jak pzry nieplodnosci trzeba regularnie co miesiac. ja leczylam sie prywatnie u lekarza z tej poradni. nazywa sie Krzysztof Derwich. kontakt komorkowy dla pacjentek: 602646934 (100zl za wizyte) Polecam inne watki:www.forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=191&w=10457740 Szpital Ginekol.w Poznaniu na Polnej oraz forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=191&w=10599397 Dobry gin. w Poznaniu!!! podaje tytyly watkow gdyby mi sie z adresami nie udalo) Pa Odpowiedz Link Zgłoś
tekla12 Re: gdzie można leczyć niepłodność???!!!! 20.04.04, 20:22 Łódź, Gameta, prof. Radwan Odpowiedz Link Zgłoś
lidek0 Nie gdzie a u kogo można leczyć niepłodność???!!!! 20.04.04, 21:20 Czemu ludzie ciągle czytam pytanie gdzie a nie u kogo? Polecam swoją lekarkę dr Marzena Padzik Moczydłowska /ma usg w gabinecie/ ul.Marsa 101/103 tel. 611 87 43 we wtorki, środy i czwartki. Dzięki niej mam dziś dziecko po poronieniu, pozamacicznej z wycięciem jajowodu i macicy dwurożnej. Inni nie dawali mi szans. Byłam w Novum i odradzam www.nasz- bocian.pl/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=10449&highlight=novum. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lidek0 GAMETA 20.04.04, 21:27 www.nasz-bocian.pl/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=10718&highlight=gameta Odpowiedz Link Zgłoś
larvva Re: gdzie można leczyć niepłodność???!!!! 20.04.04, 22:10 ja z kolei moge polecic wlasnie novum po 3letnim pseudo-leczeniu u innych "lekarzy" trafilam do novum i po pol roku okazalo sie ze sie udalo teraz jestem w 25tygodniu ciazy rowniez polecam lekture stron bocka (zwlaszcza liste "ciezarowek" w podforum jestem w ciazy ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mago Re: gdzie można leczyć niepłodność???!!!! IP: 212.127.78.* 21.04.04, 09:51 www.nasz-bocian.pl/modules.php?name=Klinikipod tym adresem znajdziesz opinie o wszystkich klinikach leczenia niepłodności napisane przez pacjentki. Myślę że warte przeczytania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lila Re: gdzie można leczyć niepłodność???!!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.04, 13:44 Ja natomiast polecam bardzo dobrą klinikę w Poznaniu Vital Medica Tel 61 8466557 jestem w 5 miesiącu ciąży po 10 letnim leczeniu w innych klinikach Odpowiedz Link Zgłoś