Gość: koralik IP: 194.39.141.* 27.04.04, 08:59 czy pregnyl (10.000j) daje jakies skutki uboczne? czego moge sie spodziewac? pzdr, Koralik Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nizalka Re: po pregnylu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.04, 09:20 wlasnie w niedziele dostalam pregnyl i zapewniam, ze nie powoduje skutkow ubocznych, to jest hormon HCG, ktory normalnie wydziela zagniezdzajacy sie zarodek - jedyna niedogodnosc to to, ze test ciazowy bedzie przez pierwsze 10- 11 dni niewiarygodny - moze pokazac nieistniejaca ciaze ( Odpowiedz Link Zgłoś
nicol.lublin Re: po pregnylu? 27.04.04, 13:30 chyba chodziło ci o to, czy ma się jakieś dolegliwości? ja wzięłam 1000 jm w czwartek, a w niedzielę miałam dosyć silny ból brzucha przez cały dzień. może to trochę boli jak taki "gruboskórny" pęcherzyk pęka? dzisiaj idę na usg sprawdzić jak poszło powodzenia p.s. a może brzuch bolał mnie z innego powodu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cetka Re: po pregnylu? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 27.04.04, 18:51 a w ktorym mcu bolal cie ten brzuszek? bo mnie z boku, tam gdzie jest ten jajnik z pecherzykiem... Odpowiedz Link Zgłoś
nicol.lublin Re: po pregnylu? 27.04.04, 21:14 w sumie to oba jajniki mnie bolały, ale bardziej prawy (nie pamiętam, który jajeczkował). ale byłam dzisiaj u gina i powiedział, że po pęcherzyku ani śladu, tzn. że pękł. zawsze to lepiej niż gdyby nadal tam był. teraz czekam na @, a jeśli przyjdzie to od nowa to samo Odpowiedz Link Zgłoś